Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2013 11:08 - ЗА ХОРАТА И ГОШКОВЦИТЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4480 Коментари: 5 Гласове:
14

Последна промяна: 27.02.2013 11:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КЪМ МОИТЕ ЧИТАТЕЛИ

 

Чета коментарите към моите статии и се питам дали аз не мога да пиша или някой чете това, което не съм написал. Аз пиша, че партиите в България В ТОЗИ СИ ВИД не могат да съществуват повече, а получавам коментар, че без партии се връщаме в първобитно-обшинния строй.. Показвам абсурдната дезорганизация в президентството, а ми пишат защо искам да се срещна с президента. А  с кого да се срещна? С кмета на Горно Уйно ли? В България има големи проблеми. Редно е да се срещна с човек, който носи отговорност за ставащото и да го предупредя, че ако не си върши работата както трябва е по-добре да ходи при жена си, ако тя го допуска изобщо до себе си.

Драги читатели мои. Аз не ви натрапвам какво да правите. Затова и вие не правете това с мен.

Говоря за тези читатели, които дидактично ми пишат какво да правя и какво да не правя. Аз също го мога, но не го правя. Не ми е интересно.

Сега да минем към нормалните неща.

Вчера онова момченце с тънкото гласче-министърчето с двойната оставка Симеончо Дянков изтърси една колосална лъжа. Че нашият държавен резерв е 4, 7 млрд.  лева.

Де да беше така!

Той слага едно условие, че 600 млн. ни дължат ЕС за парите, които дадохме на зърнопроизводителите. И с останалите 4,1 млрд. всичко е точно.

Моята информация се различава твърде с тази на Дянков. Отлично запознат източник, работещ в БНБ ми каза, че в резерва има 1,95 млрд. лева в момента.  Това коренно променя ситуацията и поставя множество въпроси, на които и Дянков не може да даде смислен отговор.

Чудя се на „мачото” Пуйко Борисов. Влязъл в болница, защото кръвното му било 190 на 110.. Това е една убийствено висока и животозастрашаваща граница. Не е като 260 на 180. Защото не е толкова подла. Та като го чух и се сетих, че когато неговите хора ме арестуваха за хвърления домат по парламента аз 4 часа настоявах за лекарски преглед, защото законът просто ги задължава преди да ме вкарат в ареста да ме прегледат. Все пак аз съм човек на възраст и с много хронични болести-диабет, високо кръвно, прекаран инфаркт, псориазис и т. н. Когато ми премери кръвното докторката установи, че моето кръвно е точно колкото и на Пуйко-190 на 110. И какво си мислите? Че ме закара в Правителствена болница ли?

Нищо подобно! Върна ме в килията!
И кръвното ми се оправи! Незабавно! Явно докторите в Правителствената болница не знаят да лекуват хипертонията. Ще взема да я издиря тази докторка и да я пратя да излекува Пуйко.

Абе той нали уж беше мачо? Нали сутрин закусваше със стоманени пирони и пиеше разтопен туткал? Карате-марате, футбол-мутбол, тенис-мензис и т. н.? Как една нищожна хипертонийка го тръшна в правителствена? Нали искаше втори мандат? С такова кръвно е по-добре да си лежи в Правителствена и да се лекува, а да остави физкултурника да управлява кочината България. А за министри да назначи онези грухкащи Гошковци, дето ги докараха с един камион в деня на оставката му. То и без друго една част от депутатките, председателките и министърките му ако ги вкарат в една кочина с Гошковците никой няма да ги различи от тях.

Нещо повече! Ще ги помислят за по-големи свини от самите свини.




Гласувай:
15



1. blogerka - както винаги
27.02.2013 11:15
точно в целта.
цитирай
2. chavdar01 - ПОНЕ 60% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е С ТАКОВА ИЛИ ПО-ВИСОКО КРЪВНО!
27.02.2013 11:48
МИСЛЯ ЧЕ "БУДА" ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИ С ВЪЗЕЛИН ЗА ЗАТВОРА!
цитирай
3. borkolbor - Партиите .....
27.02.2013 13:20
Партииииитеееее .............. Ехаааааа .......... На изборите през май зачеркваме или късаме бюлетините , пускаме ги в урните !!!......... Всичкииии !!!.......... Сваляме избирателния вот до под 20% ! По силата на сега действащата трагикомична Конституция Пинокио свиква нови избори . В избирателни листи , мажоритарно , чрез Български Граждански Форум /БГФ/ издигаме свестни хора . Отиваме на избори ...... Всичкиии !!! ...Гласуваме за Български Граждански Форум !! .... Всичкииии ...... Бием ги със смазваща разлика ...и ги пращаме на кучето в оная работа - на тъмно , влажно и миризливо След това ги обругаваме и съдим . И съвсем не на края спретваме си държавата такава , каквато я искаме и дръпваме напред !!! ....... Иначе - вечно гладни патоци и юрдеци мисир ще сънуваме и ще вием протяжно и сладострастно като крадени кадъни в черкезки каруци по черните пътища на Добруджа и Лудогорието !!! ......................
цитирай
4. olivie - ???
27.02.2013 15:20
Няма да е само хипертонията, ще видите. Той и Путин не беше болен, ама на тренировките които показаха береше душа и влачеше дясна страна....
Бойко, и ако сега не отвърнеш на удара на пръскащите кемтрейлци, значи не ставаш. Ти да не си мислиш, че си свръхчовек и пръскането не те лови?
Босий, кажи му бе.
цитирай
5. bulgarianation - Партия значи корупция
28.02.2013 13:41
Без партии казвам аз!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11742470
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031