Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 11:32 - ПОЛИТИЧЕСКИ ОМЛЕТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1188 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 18.02.2013 11:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ОМЛЕТ ОТ ЗАПЪРТЪЦИ

 

Не знам защо, но Делян Добрев много ми прилича на Цветанка Ризова. Едни такива дебелички джуки, като силиконови, дето всеки момент очаквам да приближат до микрофона, да го оближат и лапнат.

Та същото това момченце се опитва да ми обясни какво е „независим” контролен орган и как се назначава. Момченцето твърди, че ако запъртъците от НС избират и назначават независимия енергиен запъртък, то той ще бъде по-независим, отколкото ако го назначава „Главният” запъртък Буда. Като че ли персоналната отговорност е по-малка, отколкото груповата.

Този омлет вече сме го яли!

Ако ще и ЕС да назначава „независимия” енергиен запъртък, той няма да мирише по-малко. Но ако има граждански контрол ежедневно в ДКЕВР, тогава нещата ще станат различни. Аз поисках преди два месеца всички доклади на ДКЕВР и документи, свързани с ценообразуването по ЗДОИ. Досега ни вест, ни кост! Но аз и не съм очаквал от запъртъка да мирише на „Шанел 5” и да има вкус на суфле. Защото лайното от която и страна да го помиришеш-все на лайно мирише и има същия вкус.

Така или иначе вече сме в административния съд и там, без съмнение, ще получа онова, което искам. Както го получих в делото си срещу бившия Главен прокурор-запъртъкът Борис Велчев, който сега е конституционен запъртък.

Ако е необходимо ще заставим ДКЕВР да записва на живо заседанията си и да публикува всички документи, които излизат и влизат в него. Същото трябва да сторим и д всички държавни и общински институции. За да знаят запъртъците, че разваленото яйце не е по-здраво от камъка.

Разсмяха ме искрено напъните на останалите запъртъци да яхнат протестите. Червеният, синият, соколовият и националистическият парламентарни запъртъци поискаха оставката на банкянския запъртък, смятайки, че ние ще се прехласнем от тяхната героична поза, която много прилича на папуняк, кацнал на тоалетната чиния. Извънпарламентарният запъртък Меги също напира за парченце от баницата. С това само се доказва, че всички политически запъртъци у нас са снесени от един и същи гъз.

Драги запъртъци,

Вашето време изтече. Това, което толкова исках да стане вече е факт. Българинът се ядоса и побесня. Единствен начин да оцелеете частично е да си смените по най-бърз начин програмите /доколкото ги имате/, ръководството и маниерите. Но вие вече не можете да го сторите, защото запъртъкът няма воля, морал и интелект. А изборите-предсрочни или не ще ви размажат с негативен вот. Но не пасивен, да не гласуваме, а с гласуване с невалидна бюлетина. Защото българинът се усети, че когато купува яйце трябва да го разклати до ухото си, за да чуе дали клопа. Защото запъртъкът клопа! Тогава ще разберете кон боб яде ли и как се пърди в джамия.

Защото от запъртъкът омлет не става!

Или, както казваше дядо ми: „От кюфте лайно става, но от лайно кюфте-не!




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11803894
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930