Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 13:55 - ДА РЕНДОСАМЕ ТИКВАТА И ДА НАПРАВИМ ОТ НЕЯ ТИКВЕНИК
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2084 Коментари: 3 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  

 

 

 

ЕФЕКТЪТ НА ДОМИНОТО

 

Електриката пак си направи шега с правителствените запъртъци. В кабинета пак прескочи искра и спука поредния запъртък. Този път това се оказа „железният” Симеон Дянков. Настана хаос и Брауново движение. След Игнатов и Иванова последва третата плочка на доминото. Буда прави отчаяни опити да спре падането на следващата плочка, но надали ще успее. Неговата сила е да не прави нищо и да коментира предходните запъртъци. Наложи ли се да върши нещо винаги греши. Той действа импулсивно и бързо изпада в паника и истерия. Това води до изцепки и грешни действия. Досега нямаше толкова сериозна ситуация  и той някак си се справяше като губеше поддръжка и преглъщаше загубите.

Сега, обаче, ситуацията е коренно различна. Натрупа се много негативна енергия. Напрежението ескалираше по-бързо, отколкото са възможностите му за овладяване. Това отприщИ недоволството, което намери пипнешком правилната посока и създаде смерч, от който никой не може да се справи, камо ли той. Ако беше заобиколен с интелигентни и прагматични съветници, щеше да направи предсрочни избори миналата година в ранната есен, както аз предвиждах и да смени целия кабинет с действени и приложни експерти, за да създадат спешно програма за излизане от тежката криза, в която е вкарана страната. Той няма толкова акъл, няма практика и добри съветници, което му изигра лоша шега. Сега е на свободно падане и чакам момента, в който ще се чуе онзи тъп звук, когато на парашутиста  не му се отвори парашута. Това е неизбежно, още повече лигите на останалите политически запъртъци потекоха и те ще „инвестират” в нови бунтове. В същото време масите усещат силата си и ще искат все повече и повече.  Това става лавинообразно и е необратимо. Разбира се, да се мисли за определена полза сега е трудно, защото не се знаят извивките на улея.

Самият запъртък Буда е паникьосан и малодушен. Това определено не е неговата бира. На всичко отгоре сега ще лъснат много от неговите престъпления и простотии и то от запъръците, които досега от страх се въртяха около него. Моментът е настъпил и те ще искат или да останат в политиката, или да се нагушат по най-бързия и пладнешки начин.

Това вече ще бъде крах не само на Буда, но и на ГЕРБ. Тепърва социолозите ще уточняват срива на тази измислена група от запъртъци.

В цялата тази суматоха другите сборища на запъртъци потриват доволно ръце и вече се виждат в парламента и във властта. Те ще направят всичко възможно, за да сринат окончателно глупаците от ГЕРБ без да жалят средства и интриги. Но това отеква и в медийната среда. Тепърва медиите ще сменят посоки и ще търсят бъдещите печеливши.

Тепърва ще се пият успокоителни и ще се пият лекарства против диабет. Тепърва ще се появяват болезнени хемороиди, фурункули и карбункули., тепърва много ще палят пожари, а бедният пожарникар има маркуч, но не и вода. Тепърва ще стават инфаркти в МВР, защото полицаите няма да защитават една партия, а ще помислят за себе си къде се намират.

Сега е времето да се повдигне въпроса охранителната полиция и противопожарната охрана да отидат към общините. Сега е момента да се вкара спешно в пленарната зала законът за кредитните кооперации и взаимоспомагателните каси.

В момента каквото и да поискаме ще го получим и всички трябва да знаят това.

Сега е момента да рендосаме тиквата и да направим от нея тиквеник!



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. voxpop - Точно!!! Но първо да се махнат от властта и да върнат откраднатото!
18.02.2013 14:12
"Сега е времето да се повдигне въпроса охранителната полиция и противопожарната охрана да отидат към общините. Сега е момента да се вкара спешно в пленарната зала законът за кредитните кооперации и взаимоспомагателните каси.

В момента каквото и да поискаме ще го получим и всички трябва да знаят това.

Сега е момента да рендосаме тиквата и да направим от нея тиквеник!"

......

Ако не го направят доброволно, ще ги принудим!
Имоти, офшорки, банкови сметки където и да е по света - всичко да им се конфискува и да се запорира!
Да не ги пускаме извън страната - те това чакат!!!
Напротив - ще ги принудим да си довършат магистралките като ги превозваме в добре охраняеми фургони, да бачкат като общите работници, които и сега работят без заплати!
цитирай
2. kamosutrov - Кольо, а после?
18.02.2013 20:32
Алексей Петров?
цитирай
3. prometei - Сега е моментът но кой за бога кой ...
19.02.2013 21:59
Сега е моментът но кой за бога кой протестиращите нямат общо ръководство ,даже съм на мнение че нямат и единни искания,нямат конкретни искания за промяна във определени закони,нямат конкретни искания за провеждането на фискална и икнономическа политика ,за лихвите на банките и много други.Ако се единни във нещо то това е че на хаоса във енергетиката и своеволията на ЕРП трябва да се сложи край --------------
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735576
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031