Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2013 17:37 - ЗАЩО РУМЕН ПЕТКОВ, КИРИЛ РАДЕВ И "КИРКОРИГАРАБЕД" ПОЛУЧИХА "ЗЛАТЕН ПОР"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3058 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КИРИЛ РАДЕВ И РУМЕН ПЕТКОВ ЛЪЖАТ КАТО ЗА СВЕТОВНО

 

В предаването на „Киркоригарабед” „Всяка неделя” се появиха двама изпечени лъжци и като започна едно надлъгване-не ти е работа!

Най-напред, всъщност, започнаха още от сутринта Чавдар Петров, Красимир Райдовски и Тихомир Стойчев в предаването на Кулезич. Там „големите” спецове твърдяха, че ЦС БОП е създадена като антикриминална и антитерористична институция, а не като политическа. Тук малко се престараха, защото аз прекрасно си спомням когато през 1991 г. беше създадена службата, и че там влязоха като оперативни работници предимно ОР-та от VІ-то управление. Аз знам добре, че по онова време голяма част от ОР-тата получаваха „специални задачи”, които имаха малко „по-различен характер”. Да не говорим, че нормален човек не можеше да попадне дефинитивно в службата, защото едно от условията за постъпване на работа в ЦС БОП беше кандидатите да имат най-малко 5 години стаж като оперативни работници. Това консервира службата от достъп до нея на демократично настроени и неоцапани с участие в старите комунистически служби работници и остави в нея само старите комунистически служители от ДС. Така някак си „случайно”, излезе в една разработка и моето име.

По-късно, по времето на  управлението на Жан Виденов, отново излезе моето име в две разработки в които отново съм подслушван и проследяван. А Румен Петков се кълне, че те не са се занимавали с политически преследвания. Много опашата лъжа. Лично техният „Главен специалист”  Цвятко Цветков след документален натиск от моя страна ми е признавал, че не са спирали да ме следят ту чрез НСС, ту чрез ЦС БОП /във всичките му разновидности. Така, че Румен Петков да си завре глупавите лъжи там, откъдето са излезли. Нима той забрави откъде взимаше пари, за да финансира партията си? Или срещата му с братя Галеви е била за да си говорят за жени и водка. Знайно е още от аферата „Акрам”, в която лично участваше самият той и беше подсъдим, но ставайки министър именно на „Министерството на Любовта”  оскуба и петте си прокурорски преписки.

По времето на Костов и Кобурга ми спретнаха ДОР „Комбинатор”, където ме подслушваха и проследяваха уж като дилър на хероин. Но Петков не иска да помни тези неща. Той не иска да се сети и за разработката „Лиани” по време на тяхното управление, където се подслушваха най-вече журналисти.

Но нека погледнем и анализираме думите на другият „юнак” Кирил Радев. Той твърди, че се е срещал многократно с Бойко Борисов, защото той бил чист като сълза. Че е сълза-сълза е, но крокодилска. Кирил Радев пропусна да обяви защо беше отстранен от работа. А истината е, че това стана заради нерегламентирани контакти с престъпните групировки и контрабандисти. Много добре си спомням на един негов рожден ден, проведен кой знае защо в службата му при това в работно време кои бяха там и от кого получи подаръци. Той се кълне, че срещу Борисов не е имало разработки, но как ще ми обясни двете папки във Варна, където със собствените си очи видях и със собствените си ръце разгръщах и видях зулумите на „Ипон” и лично на Борисов с документите и агентурните сведения за него.

Кажи, Радев! На кого да вярвам? На твоите лъжи, или на собствените си очи.

„Пламенната” защита от страна на двамата силно оцапани „преходници” не е нищо друго, освен позицията „Защити другарче!” и страх, че ще излезе папка и за тях самите, ако не го направят.

За „Киркоригарабед” няма да говоря, защо всички знаят кой е той и какъв е бил. От него не може да се очаква нищо друго.

Точно затова и тримата получават днешният „Златен пор



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11815579
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930