Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2013 11:25 - БОЖЕ! БОЖЕ! КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 7660 Коментари: 11 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДА НАДНИКЕМ ПОД АЙСБЕРГА

 

След оперетата с „атентата” срещу Доган до болка познати муцуни започнаха да спорят кое е дошло по-напред-яйцето или кокошката. Макар че правилният отговор е лесен. Пръв се е появил петелът, защото е произлязъл от собствените си яйца. Хвърчат плюнки и епитети. Оставам с впечатлението, че телевизиите, вестниците и сайтовете взимат информацията и коментариите си от Женския пазар.

А може би точно това се цели.

Но, това е само върха на айсберга. По-интересно е какво има под него. И колкото по-дълбоко се гмурнем, толкова по-интересни неща ще видим.

НЕКА ЗАПОЧНЕМ С НЯКОИ ФАКТИ:

Въпрос: Има ли закон за НСО и НРС?

Отговор: След 23 години и кусур време такъв закон няма.

Коментар: В тези служби имаше свръхсекретни звена. Те се занимаваха с много секретни и много нехуманни дела. Като преселване на хора под земята и под водата. Възниква естествен въпрос дали тези звена са закрити и ако са закрити какво е станало с хората, които са работили там. Нима някой нормален човек би повярвал, че службите ги няма, а хората, работили в тези звена си прекопават лука и си хранят кокошките. Допускам, че някои от тях са си направили частни фирми, които работят на същия принцип, както преди. Да се повярва, че др. Луканов, който ценеше информацията и интригата значително повече от парите е разкарал тези звена е смехотворно. Също толкова недопустимо е Филип Димитров и Жан Виденов да са знаели за тях. Но генерал Гоцев със сигурност ги е знаел, знае ги и сега. И вероятно не само ги знае, но ги и ползва.

Допускам, че такива звена е имало и в други служби. Допускам че и ДАНС в някаква степен има или ползва „частна” фирма за подобни подземни и подводни работи.

Нека сега погледнем какво стана в събота.

В събота Ахмед Доган за пореден път подаде оставка. Това никак не се хареса на някого. Помните ли предишните пъти, когато подаваше оставка? Например на 12 декември 2009 г.

Ето мой постинг отпреди 2 години, в който засягам тази тема. Но по тази тема имам и други статии с анализи.

Ето мой пост
Забавление

Бизнес
Хоби
Технологии
27.01.2011 14:03 - ЗАЩО ДОГАН Е ОЩЕ ШЕФ НА ДПС?

 


 

Моите колеги журналисти много бързо получиха амнезия и забравиха, че Ахмед Доган се появи по телевизията и заяви, че напуска управлението на ДПС. Това стана на 12 декември 2006 г. по БНТ. Няколкократно повдигам този въпрос и връзката му с катастрофата до с. Микре на 8 декември същата година. Пълно мълчание и за катастрофата и за оставката на Доган.Защо?

Историята е следната.

Заместник-министърът на финансите Нихат Зия и шефът на финансовото разузнаване Васил Киров заминават в Букурещ на среща с колеги от ЕС. Декември. Гъста мъгла Срещата свършва, но самолетите не летят, защото над България е гъста мъгла. Обаждат се до МФ да им изпратят кола. Шофьорът преминава през Северна България и стига до Букурещ, но е твърде изморен от ужасното шофиране. Васил Киров сяда зад волана, а до него е Нихат Зия. Зия е зам. министър с ресор предприсъединителните фондове на ЕС. Шофьорът и преводачката сядат отзад.

Предишният ден при същите кошмарни условия при Бяла камион се врязва в автобус при гр. Бяла. Загиват 18 човека. Това не стресва каубоят Васил Киров и той кара както си знае. При с. Микре, вероятно при задминаване става тежка катастрофа между няколко автомобила. Загиват 4 човека и няколко са ранени. Най тежко е ранен Нихат Зия. Той е в кома от тежък удар на главата му в предното стъкло. Това ясно личи от формата на счупване на стъклото, което не се е разсипало, а е запазило формата на главата на Зия. Явно, той е бил без предпазен колан. Киров е получил една малка раничка на челото, вероятно от удар с глава във волана.Отзад на седалката пострадали няма. Зия спешно го откарват в София, където и досега е в кома. После ще обясня защо го държат изкуствено жив.

Пристигналите катаджии от Ловеч са в много деликатно положение. Ако направят протокол и напишат истината, ще излезе, че Васил Киров трябва да влезе в затвора за непредумишлено убийство. Два дни прокурори и полицаи пуйчат какво да направят. Накрая пишат абсолютно измислен протокол, в който за виновник е определена художничката Аглика Икономова, която е пътувала в насрещното движение. Вестниците отразяват тежкия инцидент 4 дни. На петия млъкват завинаги. Повече за катастрофата-нито дума. За съдебно дело-също. В интервютата си /след втория ден/ Киров твърди, че с Нихат Зия са седели отзад. Но тогава откъде се е появила раничката на Киров и Тежкото комоцио на Зия? Киров явно лъже и разследващите органи са си затворили очите. С това те стават съучастници в измама и убийство по непредпазливост. За което трябва да бъдат разследвани от ДАНС и Главния прокурор. Но те се правят на разсеяни, с което показват, че в България правосъдие и справедливост няма.

Междувременно в кабинета на Зия правят проверка и излиза липсата на около 700 млн евро. Къде са знае само Зия. Но той е в тежка кома. Става тих вътрешен скандал от най-високо ниво. Парите са предназначени за трите формации от т. нар. „Тройна коалиция” или 3-5-8, или както в Бургас наричат тази игра на карти „Блато”. Та „Блатото” си иска парите. Но никой, освен Зия не знае банковите сметки, в които са вложени. Тогава Доган прави опит да се измъкне и обявява, че си подова оставката и преминава на преподавателска работа. Стреснати, останалите формации и президентът го привикват и го принуждават да остане, докато парите се намерят. Шест месеца след катастрофата Зия продължава да е в кома, но не го освобождават, както е по закон. Това нарушение си има и своята логика. По Европа са плъзнали с фалшиви пълномощни от името на Зия търсачи на милионите. Ако му спрат системите и той официално се води покойник или го освободят от поста му тези пълномощни няма да имат никаква юридическа стойност. Това предопределя тактиката на „Блатото”.

Често слушам и чета статии и интервюта за Доган. В тях повсеместно го изкарват за самостоятелен играч без никакъв контрол над него. Това е грешка. Такива политици у нас няма. Нещо повече, няма никъде. Самостоятелните играчи ги елиминират. Дори Сталин не е бил самостоятелен. Та ако Доган беше неуправляем никой нямаше да му даде мандат за управление. А той вече няколко пъти поема това управление. Той дори не споделя решенията се в ДПС освен с 1-2 човека. Всички остават с впечатление, че щом не зависи от собствената си организация, той прави каквото си иска. Това определено не е така и фактът, че го държат на власт след това тежко престъпление с кражбата на такава огромна сума е пряко доказателство за това. Това доказва и това, че той е УДОБЕН за управляващия „център”, който юридически не носи никакви отговорности. Става дума за кукловодите, които дърпат конците зад паравана в кукления театър, наречен „Власт”. Доган е удобен и за правителствата на великите сили. С тази издънка той категорично е длъжен да им се подчинява. Така великите сили си правят политика за наша сметка. Ь ние скърцаме със зъби и плюем Доган, Станишев, Симеон и Гоце. Те са само фигуранти.

Другото, което не искаме да видим, че полиция, прокуратура и прочее контролни органи не само не изпълняват задълженията си, но стават съучастници в престъпления под натиска на натисканите от „центъра” и отвън наши т. нар. „Управляващи”. Така се стига до старата пословица, че „По-голямата риба изяжда по-малката.” Аз бих добавил, че още по-голямата изяжда по-голямата, а най голямата риба се оказваме ние-балъците.

В момента Васил Киров е в ДАНС и ако тази агенция иска да потърси истината, на него трябва да възложат това разследване. И това ако не е гавра с нас?

Колеги журналисти, кога у вас ще се появи желание да си свършите работата? Нима чакате престъпниците да се покаят?

Това е все едно сифилисът да се самоубие

 

 16 юни 2008                                                                                                                НиколайКолев-Босия

София                   

  Явно е, че на кукловода не му отърва Доган да се изплъзне. И съм убеден, че сегашното му изплъзване е временно. Това, което каза бившият му ОР о. р. полк. Марин Маринов, че рано или късно ще бъде убит заслужава особено внимание. Разбира се, той ще търси начин да избяга по други земи, но най-вероятно това ще е същата земя, но 2 метра по-надолу. Той е оперативно интересно лице и нито една служба, дори и на африканска държава, няма да се подвоуми да го заклещи и изтръска информацията, която е у него.

Затова и оперетата беше не-толкова секретна, защото ставаше дума само за прекъсване на конференцията, а не за ликвидирането му.Той, обаче, игра “va bank” и продължи конференцията, което му даде възможност да си подаде оставката и да изберат Лютви Местан за шеф на ДПС. Наивници и малоумници дрънкат, че той ще остане в политиката и ще дърпа конците задкулисно, но това е толкова смешно, че и кучето ми се засмя като ги чу. Като че ли досега е работил предкулисно. Други не обръщат внимание на искането на Лютви Местан, Бисеров и други да се направи разследване от Европа.  С това Доган и Лютви Местан искат следното: Едно европейско разследване би стигнало до тези секретни звена и би ги извадило на светло. Тогава Доган и Лютви ще бъдат относително спокойни за бъдещето си. Но срещу тях ще се надигнат всички „партии”-БСП, ДСБ, ГЕРБ, Атака, РЗС и останалите, както и всички медии ще бъдат мобилизирани на свещена война срещу това искане. Точно тук, според мен, е критичният момент. От тази развръзка зависи много.

Нека анализираме и случката.

От дъното на залата бързо се придвижва Октай Новмехмедов / „ени” на турски означава „нов”/и с пистолет в ръка стига до Ахмед Доган, който в това време си чете доклада, както винаги неразбираем за неговите хора в залата. Пистолетът засича. Октай презарежда, но пистолетът пак отказва. Ако беше презаредил отново и третият, последният патрон, нямаше да гръмне. Бас държа! Но експертизата няма да каже защо или ще подмени патроните и пружината на пищова. От третия ред скача Мустафа Карадайъ и стига пръв до Октай, скача в движение към него и го събаря на пода преди гардовете от НСО. Много съм любопитен дали следствието, прокуратурата и съда ще поискат запис от инструктажа на гардовете преди събитието. А той със сигурност е твърде любопитен. Също така съм любопитен дали следствието, прокуратурата и съда ще поискат видеозапис на конференцията на Касим Дал и свидетелски показания за държанието на Октай по време на която той е присъствал в качеството си на делегат или гост. Защото просто това е била генералната репетиция за оперетата. Никой не може да ме убеди, че провеждането на конференцията в една и съща зала е случайност. Такива случайности стават само във вестник „Работнически дело” и последователите му.

Похвална е реакцията на МВР, Цветанов и Борисов. С припълзявания те се явиха в НДК, за да отведат след час и нещо Октай в ареста. Странно, защо мен ме арестуваха начаса.

Но има още нещо интересно. На видеозаписа освен побоя на делегатите се виждат и трима много спокойни делегати. Това са Лютви Местан, Юнал Лютви и Христо Бисеров. Което означава много. Последва предварително подготвена пламенна реч на Лютви Местан и въвличане на гостите от чужбина да вземат отношение. Това допълнително оклюма Цветанов и Борисов. Направо им дръпна табуретката изпод краката. Само като им погледне човек кахърните зурли и му става ясно, че кахърът им е мно-о-ого голям.

Ми сигъ? Кош а прайм, Цецо?

Това е само част от подводната част на айсберга. Защото сега ще влезе в действие план „ББ” или „ЦЦ”. Което означава много оперативни раздвижвания, извънредни командировки по непознати земи, преместване на едни големи пари от една банка в друга-незнайна. Ще има димни завеси, пиратки и повишения на магистрати. А може да има и газови пищови, но преработени в бойни със силни пружини и безпогрешни муниции.

Картинката е чудна!

Стоят в позата на Моканина едни партийни дейци с криминално минало и въздъхват:

„Боже! Колко мъка има на този свят!”

�т^�����hE правят политика за наша сметка. Ь ние скърцаме със зъби и плюем Доган, Станишев, Симеон и Гоце. Те са само фигуранти. Другото, което не искаме да видим, че полиция, прокуратура и прочее контролни органи не само не изпълняват задълженията си, но стават съучастници в престъпления под натиска на натисканите от „центъра” и отвън наши т. нар. „Управляващи”. Така се стига до старата пословица, че „По-голямата риба изяжда по-малката.” Аз бих добавил, че още по-голямата изяжда по-голямата, а най голямата риба се оказваме ние-балъците. В момента Васил Киров е в ДАНС и ако тази агенция иска да потърси истината, на него трябва да възложат това разследване. И това ако не е гавра с нас? Колеги журналисти, кога у вас ще се появи желание да си свършите работата? Нима чакате престъпниците да се покаят? Това е все едно сифилисът да се самоубие    16 юни 2008                                                                                                                НиколайКолев-Босия            



Гласувай:
17



1. srednaklasa - Форум Средна класа се учи от Босия
21.01.2013 18:16
Здравей Николай. Ще се радваме да разгледаш и оцениш нашите публикации на следния адрес: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=515552601799805&id=511021628919569
Поздрави
цитирай
2. cornflower - 23 години празни приказки
21.01.2013 18:44
Отказвам да бъда публика и да анализирам екшъните на бсп и дпс! Те не съществуват!
Нека канализираме енергията си в полза на България!
цитирай
3. kostadin - По добре е да се бориш за правото на ...
22.01.2013 09:04
По добре е да се бориш за правото на българите живеещи по света да получават янтоматично български па9спорти ,когато искат да се заселят отново в България.След 10 години щехтрябва да ни режат или пишките или главите.
цитирай
4. ka4ak - Здравей,Кольо!Правилно разсъждаваш,но пропускаш основното,че в България не може да има такава Партия!!!:(((
22.01.2013 10:01
Световната преса подчертава:....ТУРСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ???!!!!????
ТОВА Е ОСНОВНОТО И РОДНИТЕ ПОЛИТИЦИ И НЕЗАВИСИМИЯ КОНТИСТУЦИОНЕН СЪД,ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ????????????!!!
Разваления червен домат е същото,но ти като по дърт и врял и кипял,беше предупредил писмено,а младежът-НЕ!!!:)))
цитирай
5. lambo - А защо след това Доган сам не си дочете доклада ?
22.01.2013 10:19
Може би се страхуваха, че въпреки всички ( а именно заради това - атентата ),
ТОЙ няма да си Я подаде
цитирай
6. svoboden - Споделям тезата Ви
22.01.2013 10:55
Също като Вас и аз изразих мнение сходно с Вашето на станичката си.
Всичко най-хубаво.
цитирай
7. vmir - Бос, официално събраните доказателства засега сочат, че "атентата" e интелигентен граждански протест.
22.01.2013 11:30
И то - по твоя тертип с доматите, само дето била сол и червен пипер в патрона. Доколко е имало уговорка не знам, но този твой последовател те сложи в малкото си джобче.

Сега имаме интелигентно поднесен правен абсурд - нападнатия не е докоснат, а прокуратурата търси тежко обвинение срещу пребитият "атентатор", пребивачите на когото са пуснати, щото били афектирани. Значи, катилите на бея могат да се афектират, че нападат чорбаджията им, а редовият гражданин няма право да бъде афектиран, когато го нападнат. Найс, а?

Абе, кефи момчето, жалко, че се отнесоха толкова дивашки към него. Ами, не предупреждава като теб, кипи му младата кръв, сърце юнашко не трае, кво да го правиш.

Поздрави!
цитирай
8. staler - вмир е платен контрадезинформа...
23.01.2013 00:12
вмир е платен контрадезинформатор,не го слушаи.ето истината---атентата не е срещу доган/отдавна е станал непригоден--него не го искат вече не само в истанбул,но и в кърджали/.на тази конференция беше казано нещо много ясно--г-да дпс се сваля от отчет за вашите вътрешнопартиини боричкания в бкп,и преминава на служба към по сериозни централи. вече си имате истински етнически трън в гъзъ,защото ние не сме свикнали да чакаме по една година за нещо толкова просто като концесия за шистов газ,разкриване на терористи от иран и хизбула,и т.н. освен това вашите селяни са доста невъзпитани и бият френско-сирииски мирни парашутисти,правите одити на мариците,лукоил и ядете свинско.смешника лорлик си замина и ние като истински професионалисти сега ще ви ебеме мамата в гъзът.за начало ще започнем с това момче октаи на живо,след което имамите от пазарджик ще им направите фелацио и накрая след изборите вашта тиква ще събира топките по тъчлинията.аллах е велик,но над него е яхве.смеите се за последно,че ви чакат тъжни години.
цитирай
9. vmir - 8. staler,
23.01.2013 05:10
Жалка отрепко,

ако за теб интелигентността и достойнството на сънародниците ти не означават нищо, аз какво съм ти виновен, че ти си готов да ги поднесяш на тепсия като фелацио и проституция и на онези, които превъзнасяш, и на онези, които плюеш?
цитирай
10. staler - това е много сложно, требва ми време ...
23.01.2013 07:11
това е много сложно,требва ми време да го осмисля преди да ти отговоря.от една страна интелигентността и достоинството на сънародниците ми са променливи величини--ако преди 20години доган беше просто един циганин с дс досие,а днес е полит.играч на които дори станишев прави метани,значи съвсем заслужено ще правиме фелацио на имамите.от друга страна--колко са страните на които външните министри току мушат листчета по оня дувар?аз ако съм мин.председател непременно ще се информирам какво пише на тия хартиики.от трета страна--не можеш хем да си марионетка,хем патриот защото всички се чувстват излъгани и естествено те наритват по дебелия милиционерски задник.
цитирай
11. apostapostoloff - Доган не си чете сам доклада, защото
24.01.2013 04:39
може и да се е насрал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11775898
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930