Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2012 12:08 - АМАН ОТ СЕЛСКИ САМОДЕЙЦИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2622 Коментари: 2 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПОМОЩ! НЕВИНЕН СЪМ!

 

Горе-долу така прозвуча несвързаният опит на Бойко Борисов да излезе сух от лайняната река, в която се показва само главата му. Но не защото е стъпил на дъното, а защото най-горната му част е куха и той не може да потъне.

От неговите дрънканици се очертават няколко невероятни глупости.

Първата глупост е, че Чакъра е взел полицаи за заложници.

А как ще стреляш по „полицаите-заложници” с гранатомети? Обясни, драги ми Смехурко? Нали покрай Чакъра ще избиеш и тях? Редно е да кажеш и числото на тези заложници. Или по-скоро кажи имало ли е заложници или не!

Втората архиглупост е, че Чакъра е стрелял по заложниците. Но от тях няма нито един убит или ранен. Значи или Чакъра е напълно сляп, или заложници просто не е имало. Ако не може да улучва човек от метър разстояние защо не скочи и не го трупира с някой удар от безконтактното ти карате? Нали си каратист?

Третата глупотевина е, че той се бил самоубил.

Е и?

В Страсбург не те обвиняват в убийство. Там те обвиняват в превишаване на оръжието за отбрана и за превишаване на правата, от което е последвала смъртта на човек.

Има още една недоизказана глупост. Тя е, че гранатата не пръска осколки и не може да убие човек с парче от нея. Същото става и с танковете. Когато гранатата удари танка тя прогаря бронята и вкарва адска температура в него, от което екипажът загива незабавно.

Същото е станало и с Чакъра.

Колкото до пръстена на ръчната граната на убития, то не е лошо освен „Винету” да прочете и една съвременна книга за заложници. Там ще прочете, че при опасност от залавяне този, който е взел заложници всяка секунда е готов да взриви гранатата или бомбата, за да не остане жив в ръцете на милиционерите. Но милиционери наблизо не е имало. А бомбата или гранатата избухва и при висока температура. И точно това е станало.

Що се отнася до невинността на Пуйко, то в старозагорския и софийския затвори не съм чул някой убиец да си признае, че е виновен. Така Пуйко се нарежда до тях и става един от тях. Но по-интересно е да се изяснят онези 150 убийства предимно на ВИС-аджии, станали по времето, когато беше главен секретар и от тях няма нито едно разкрито. Може ли един главен секретар да ги прикрие всичките?

Може! Може и да ги планира, одобрява и организира.

А не е лошо да си спомни за Делиормана и участието му в т. нар. „Възродителен процес”.

И там има интересни „невинни” подробности.

Аман от селски самодейци



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - "Изстрелът" (така се нарича зарядът) на
08.11.2012 15:37
съвременното РПГ развива температура над 5000 градуса!

Тя взривява горивото и боекомплекта на всяка една бронирана машина (танк или БТР).

Да се стреля с РПГ по сгради обаче е пълна идиотщина! Но Чакъра явно е имал и ръчна граната, която се е взривила от високата температура и го е убила.
цитирай
2. muerte - Нещо не те разбрах
09.11.2012 10:36
Толерираш стрелбата по полицаи с калашник, барикадиран в къща? А ако не, що не вземеш да напишеш ТИ как се обезврежда малоумник, стрелящ безразборно по хора. Или още по-добре - следващия път иди да ръководиш акцията.

В белите страни за такива ситуации има снайперисти - 1 shot. При нас - РПГ - няма лошо.

Само един от хилядите случаи, но показателен - Българин размахал нож и заплашил касиерка нейде из САЩ (не помня къде беше) с цел грабеж. Жената натиска паник бутона. Събират се службите и който се сетиш. Няма преговори, няма "ама предай се" - това е по блудкавите холивудски бози. Отстреляха го без приказки, че чак го отразиха и по нашите медии. Мислиш ли, че някой осъди държавата им за лишаване право от живот (щото ЗА ТОВА е присъдата с/у Бг)?

И последно, значи според теб ББ е виновен, цитирайки официално становище на Бг институция??? Щото заключението, че Чакъра се е самоубил не е на ББ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11785262
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930