Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2012 11:29 - АНАТЕМА, ПУТИН!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5614 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ШАЯЧНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА ПУТИН
 
Ненужно е да ви обяснявам кой е Владимир Путин. Това е все едно да ви обяснявам кой е Ленин и кой е Сталин.Болният от комунизъм, самодържавие и дегенерация президент на Русия никога не е разбирал какво е демокрация. Както това не разбираха Кадафи, Мубарак и Асад. Путин отъждествява себе си като държава, общество и нация.
Преди 5 месеца неговите копои арестуваха три момичета, които изпяха в църквата "Христос Спасител" в Москва песен да се пръждосва. Много болни от русофилия настръхнаха и представиха този факт като тежко престъпление срещу "бащицата" Путин. И никой не се сети, че тази анатема трябваше да се извърши от самата руска православна църква. Защото убиецът на църквата в Русия и другите държави от Източния лагер се нарича съветска власт.
Вместо това, агонизиращата руска православна църква също като нейната посестрима и майка-БПЦ предпочитат да въртят свирки на властта и да чакат някой Иля Муромец, Альоша Попович или Добриня Никитич да дойде и да убие Кашчей Владимирович Путин.
Руското общество е разделено. Старите си искат старото съветско робство, а младите искат точно обратното. Но в историята на човечеството старото се връща само като фарс.
Чета приказките на Путин и се чудя на нашите певци и музиканти. Нямат ли мнение по въпроса? Нямат ли ценностна система? Нямат ли пари за бутилка водка, накрая, за да им дойде куража да напсуват дружно този, който вкарва в затвора три момичета, защото не го харесват?
А още по-интересно ми е какво би отговорил съветският възпитаник Сергейчо Дмитриевич Сатанишев на въпроса дали момичетата трябва да бъдат арестувани и съдени. Любопитен съм какво ще избръщолевят "пламенните" дрънкала Мая Манолова и Корнелия Нинова по повод репликата на политическия реликт Путин, че съдът трябва да бъде снизходителен и да не наказва много строго момичетата.
Чакам поредната порция анонимни мокри фишеци.





Гласувай:
4



1. анонимен - Пука ли ти?
03.08.2012 16:40
Тук, във форума непрекъснато се ругае Боко и какво? Дали Буш е двуличен по отношение на Бен Ладен или Путин е честолюбив по отношение ругателствата- слабо ме интересува. Всичката Мара втасала, загрижила се за правата в империите... и не е въпросът Кой съм аз за да оценявам, а Оправих ли си първо къщата?
цитирай
2. анонимен - Боко е тиква, другите поне нещо и...
04.08.2012 00:55
Боко е тиква, другите поне нещо имат...
цитирай
3. vencivaleri1951 - Абе босоноги...
05.08.2012 01:52
Гледа ли целия клип по руските канали. Видя ли как бяха облечени девойките-като вахканлийки. Знаеш ли, че в руска църква те вадят навън ако жена не е с покрита глава, а тези заголиха задници. Ями кажи какво би се случило на тези хубавици в католическа църква, в еврейскса или исламска ако влезнат така От джамията и синагогата живи няма да излезат, а от католическата зависи в коя страна са. Няма страна в ЕС където това няма да бъде сметнато за хулиганство както и ги подвеждат в същия съдебен състав в Русия. Никой не ги съди зарад обида срещу Путин, а за хулиганска проява на обществено място в частност религиозен храм ,което пък е утежняващо обстоятелство
цитирай
4. bosia - до горния
05.08.2012 15:18
Момко, откога стана толкова голям специалист по наказателно право и религиозно такова? Хулиганството няма нищо общо с облеклото. Имаше го едно време през 50-те и 60-те. Тогава за тесни панталони и къси поли пращаха на лагер. Щом в Русия продължават да го правят, значи мизерникът Путин още си живее в средата на 20-ти век. Що се отнася до исляма и католицизма, там също има достатъчно безобразия. Недей да смесваш правилата.
Много ми е интересно какво влагаш в неразбираемата дума "вахканлийки". Аз я срещам зя пръв път. Ако имаш пред вид думата "вакханка", то тя се пише по начина, който съм направил аз.
Трябва да се чете, драги.
цитирай
5. анонимен - Путин - "любимецът" на руския народ
08.08.2012 00:57
http://ned3.blogspot.com/2012/02/blog-post_09.html
цитирай
6. анонимен - Путин и младите руснаци
09.08.2012 23:01
Рано или късно Путин ще го сполети проклятието на история. Пожелавам на младите руснаци да успеят да го направят рано!
цитирай
7. tanika - След като комунягите обсебиха едно ...
10.08.2012 11:43
След като комунягите обсебиха едно по едно всичко, от което първоначално са бягали като от дявол от тамян:
каратето, заради трениране на което са вкарвали зад решетките, поради провиждане на вид въоръжаване и вътрешна свобода с придобиване на тези умения и философията му, а после, от началото на 80-те, въвеждат обучението по карате в школите на МВР в СССР и у нас, и с каквито умения днес се кичат Путин и Боко;
образованието, и всяко познание, което с идването си на власт комунягите жестоко преследват, а после обсебват и опошляват до днешното безумие;
църквата, която ги заклеймява и дълго време в проповедите си истинските свещеници ги анатемосват, плащайки с живота си, докато бъдат подменени от агенти на ДС в БПЦ, /а кога ли ще разберем и агентите от КГБ в РПЦ/;
но остава за съпротива срещу тях най-непреодолимият им враг, единствен до сега, неподатлив на обсебване от тях, въпреки жестоките репресии - анархизма, едно от проявленията на който е пънк-идеологията. За това са и така гневни комунягите на всички нива от проявата на трите момичета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735492
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031