Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2012 09:46 - ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ=ПРОГРЕС-СЪВЕТСКА ВЛАСТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5038 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 29.07.2012 13:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image    
  НАЧАЛО БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА ЛИТЕРАТУРЕН СВЯТ КОНТАКТИ РЕКЛАМА  
 
   НОВИНИ
   ИНТЕРВЮ
   РЕЦЕНЗИИ
   НАБЛЮДАТЕЛ
   ПАМЕТ
 
 
 
Анкета
Надзирател ли е Милена Кирова в литературния ни живот?
-ДА
- НЕ
 
image
image
image
image
d=document; d.write("image"); //--> image
image
Търси

в
Статии Книги Автори
image
   

ЕДНА ИСТОРИЧЕСКА УСМИВКА КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ-ОТКРИТИ И ПРИКРИТИ, Т. Е. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙСТВАЩИ ПОЛИТИЦИ У НАС
Публикувам това интервю на Джовани Папини поради уникалността му. Слава Богу, младите не са и чували за Ленин, което оставя душите им здрави, непроядени от комунизъм и социализъм с разни прилагателни. Марксизмът-ленинизмът е един обществен СПИН. Той унищожава волята, човечността, стремежа към съвършенство, а в крайна сметка изяжда истината.
Еден паразит, който мрази хората и обича каторгата обвинява другата си половина-Марксизма за парзит и "промит мозък от бира и хегелианство". По-старите, тези, които управляват България, са същите несъзнателни последователи на този идиот, доведен от идеологията и пропагандата до БОГ. А на човек, чийто Бог е тотален идиот никак не може да се разчита. Нашит "политици" са твърде увредени, за да имат възможността да сътворят нещо добро за обществото и отделния човек. Тях ги интересува само собствения им джоб и търбух. Това ежедневно се показва десетки пъти чрез разкритията на престъпленията им. Днес депутат поискал и взел подкуп, утре магистрат прекратил престъпно дело и пуснал на свобода група престъпници, вдругиден министър лобирал за определен олигарх срещу много пари и т. н.
Бръкнете в градските библиотеки и прочетете всичките стихове, разкази, поеми, статии и речи за Ленин и след това прочетете отново това интервю. Ще се поразите колко фалш, лъжи, митологеми и инфантилизъм има в тях. Те имат за цел да облекат Сатаната так, че да го помислим за Христос. Това беше сторено чрез масови убийства, отнемане на собствеността, създаване на страхова психоза и съсипване на природата.
Ето и самия текст. Ще се срещнем отново след като прочетете интервюто.
ЛЕНИН:“ХОРАТА СА СТРАХЛИВИ ЖИВОТНИ, КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ГОСПОДАРИ БЕЗ СКРУПУЛИ!”
 

  image
“Селяните са най - големият враг на революцията”, твърдеше вождът


Едно интервю на Джовани Папини


Мъчих се цял месец, но накрая успяn. Пристигнах в Русия само, за да се запозная с този легендарен мъж, и не и исках да се върна в Италия, преди да съм го видял и чул отблизо. Бях убеден, че той е сред малцината на този свят, които заслужават да бъдат видени и чути. Разбира се, за да стигна до него, трябваше да похарча цяло състояние - почти двадесет хиляди долара - подаръци за съпругите на комисарите, бакшиши за безброй чиновници и дарения за няколко сиропиталища за “деца на революцията”. Не съжалявам сега за тези пари...

Казаха ми, че Владимир Илич е доста болен и уморен и че не е в състояние да приеме никого, освен своите приближени. Вече не живеел в Москва, а в някакво село, в околностите на столицата, в бивше господарско имение.
В петък вечерта, когато всички формалности и пречки отпаднаха, телефонът извести, че ще мога да бъда приет в неделя. Бяха съобщили на Ленин, че съм помогнал финансово на НЕП-а, и той благоволи да ме види.

Прие ме неговата съпруга - дребна, пълна, мълчалива и доста грозна жена, която ме погледна, както болничните сестри гледат всеки нежелан посетител на тяхна територия.
Заварих Ленин на малък балкон, седнал до голяма маса, покрита с листове, изпъстрени с рисунки. Приличаше на осъден, на когото остава твърде малко живот, комуто са разрешили да си губи времето и дори да се занимава с глупости. лицето му приличаше на бучка старо сирене - на пръво поглед твърдо, а всъщност полуразвалено и трошливо. Неприятните му устни стискаха два реда едри и жълти зъби. Продълговатият му череп беше съвсем оплешивял. Хищните му азиатски очи се криеха под набръчкани като стар пергамент клепачи. Въртеше някакъв сребърен молив между пръстите си: ръцете му бяха едри и груби - лапи на мужик, но веднага се виждаше, че са ръце на човек, близо до смъртта. Никога няма да забравя ушите му, напомнящи излъскана слонова кост, които потрепваха от напрежението му да улови всяка дума...

Първите три минути от нашия разговор бяха доста тежки. Ленин се оптиваше да ме прецени, макар да си придаваше определено разсеян, незаинтересован вид. А аз, уморен и малко притеснен, нямах смелостта да му задам въпросите, заради които всъщност бях дошъл чак до тук, в Съветска Русия, тази полудива, полуазиатска страна.

И все пак, избрах нещо - в смисъл, че е направил много за “нова Русия”. Тогава полумъртвото лице се оживи, по- точно се изкриви в саркастична усмивка:

- Всичко беше направено - възкликна Ленин - да, всичко беше направено, преди да дойдем ние! Чужденците и глупаците вярват, че сме постигнали нещо ново. Велика заблуда! Болшевиките само се префасонираха, промениха външно стария царски режим, който е единствено възможен за страна като Русия. Защото как по друг начин могат да се управляват повече от сто и петдесет милиона прости хора - без бой, без шпиони, без тайна полиция, терор, затвори и бесилки? Ние сменихме само класата - базата на нашата власт. Старият режим се държеше на 60 000 помешчици и около 40 000 чиновници - общо около 100 000, докато сега са близо 2 000 000 пролетарии и комунисти. В този смисъл това е прогрес, да, голям прогрес, защото привилегированите се много повече. Но все пак, деветдесет на сто от населението, дори повече, не получи нищо съществено от тази промяна.

- Тогава какво ще кажете за Маркс, за неговите идеи за прогреса?

Ленин ме погледна доста учуден:

- Вие сте учен мъж и европеец и аз мога да ви кажа сега всичко направо. Остана ми малко време, така че мога да си го позволя. Нали сам Маркс ни учеше, че теориите имат само фиктивна стойност, че са инструмент. Той беше един обикновен, дребен буржоа, при това евреин, възседнал английската статистика, таен почитател на индустриалната революция. Липсваха му твърде много неща. Мозъкът му се бе промил от бирата и хегелианството, но понякога неговият приятел Енгелс го инжектираше с гениални идеи, освен, че го издържаше през целия му живот, защото Маркс всъщност живя като паразит. Руската революция е всъщност пълно опровержение на пророчествата на Маркс. Комунизмът възтържествува в страна, където почти нямаше буржоазия и истински развит капитализъм...

Хората, господин Папини, са всъщност страхливи животни, които се нуждаят от управлението на силни господари без скрупули. Всичко друго е празни приказки, литература, философия. И след като повечето са престъпници, държавата лесно може да се превърне в затвор, каторга. Старата каторга от царско време е всъщност последната дума на истинската вътрешна политика. Ако се замислите, ще разберете, че животът в затвора е подходящ за повечето от хората на този свят. Само когато не са свободни, каквито всъщност са повечето хора, те могат да живеят спокойно, без да вършат престъпления. тогава и за властта ще е по- добре. В затвора човек живее много по- добре и по - спокойно, няма никакви мисли и грижи, тялото си почива, духът също. Знае,че има осигурена храна, и подслон, дори ако не работи и е болен. Докато свободните хора трябва да мислят за насъщния всеки божи ден. Мисля, че за нащата Русия е много по- добре да не бъде свободна страна... Свободата и демокрацията са за висококултурните, развитите страни... Не мислите, че казвам всичко това от егоизъм. В система като нашата най- зле са пазителите на реда и управляващите!
Ленин замълча и започна да попълва с цветен молив лисунка, която, доколкото разбрах, изобразяваше висока кула с много прозорци.

- А селяните, господин Улянов ?

- Ще бъда откровен и ще ви призная, че мразя селяните - отговори Владимир Илич с нескрито отвращение.- Мразя руския мужик, идеализиран от този глупав западняк Тургенев и от лицемерния сатир граф Толстой. Селяните са точно това, което презирам най- много: миналото, вярата, ересите, християнската църква, религиозните обреди, ръчния труд, газената лампа! Принуден съм да ги толерирам сега, да ги култивирам, но признавам: мразя ги! Бих искал изобщо да ги няма, да изчезнат като класа! До последния! За мен един електротехник струва колкото хиляда мужици! А знаете, че електрификацията е основата на прогреса! Нашият лозунт е: «Съветска власт плюс електрификация!» Мисля, че ще дойде времето, в което ще започнем да се храним с продукти, произведени по химически път в нашите лаборатории, и тогава селяните като класа ще станат напълно излишни. Мужиците ще се превърнат в работници, а селото постепенно ще замре и изчезне...

Помислете си, господине, болшевизмът е всъщност тройна война: на неграмотните варвари срещу корумпираните интелектуалци, на Изтока срещу Запада, на града срещу селото. В тази война отделният индивид ще бъде ликвидиран, защото отделната личност всъщност няма особена стойност...
Не, не мислете, че съм толкова жесток. Екзекуциите ме отвращават. Но съм принуден от обстоятелствата да ги разрешавам. Странно е да разполагаш със съдбите на хората. Аз съм нещо като местен полубог в една държава между Изтока и Запада. Но все пак мога да си позволя някои капризи. Жертвоприношенията, които знаем от езическите времена, са имали своя висок смисъл. Били са и залог за успеха на празника... А сега, вместо химна на вярващите, аз чувам виковете на затворниците и на осъдените на смърт. И ви уверявам, господине, че те звучат като ода, възвестяваща бъдещото ни блаженство...


Стори ми се, че Ленин изведнъж се затвори в себе си, за да чуе още веднъж тази «музика», достъпна само за неговия слух...

След малко се появи другарката Крупская и ме предупреди, че съпругът й е уморен и много болен.

Изхарчих двадесет хиляди долара, за да видя жив този легендарен мъж, и мисля, че не сгреших...


Преведе от италиански: ОГНЯН СТАМБОЛИЕВ

из сб. «Разговорите на Гог»,

Милано, 1936 

Помислете кой ни управлява през последните 68 гдини и си представете, че искаме да живеем добре. Тогава ще ви стане ясно, че хора като тези, които ни управляваха през цялото това време и продължават да го правят са болни от тази тежка заблуда да приемат Сатаната за Бог. Дали се казват Андрей Луканов, Петър Младенов, Нора Ананиева, Филип Димитров, Иван Костов, Ахмед Доган, Данчо Ментата, Марио Тагарински, Христо Бисеров, Жан Виденов, Румен Петков, Румен Овчаров, Сергей Сатанишев, Симеон Кобургготски, Даниел Вълчев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Мартин Димитров, Меглена Кунева, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Любомир Павлов или Валентин Златев няма никакво значение. Те всички са рожби на Сатаната и когато станат неудобни се  самоизяждат вътре в групата и назначават нови сатанисти на тяхно място.
Ако прочетете внимателно ремарките на журналиста ще се смаете, че Ленин попълва рисунки с цветни моливчета. Това много ми прилича на един премиер, който чете Винету и други народни приказки.
Също така прави силно впечатление едно математическо равенство, което може да бъде превърнато в друго равенство. Това са думите на Ленин за прогреса: "Прогрес= съветска власт +електрификация". От това равенство следва, че "Прогрес-съветска власт=електрификация!" Нека добре го запомни това онзи млад маймун, който сега събира подписи за АЕЦ "Белене".
Затова нека си взима подписите от 700 хил. маймуни като него и да отива в музея на униформите на покойната съветска армия.
 
Гласувай:
5
01. aleksibg - .
28.07.2012 14:22
Или пък "Прогрес - електрификация = съветска власт!"
цитирай
2. chavdar01 - А НИТО ПРОГРЕС,НИТО ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ......ЩО Е ТО????
29.07.2012 09:31
АМЕРИКАНСКА ВЛАСТ ЛИ?! :)))))
ИЛИ ДЖЕЙМС УОРЛИК В ДЕИСТВИЕ!...НА ГЕЙ ПАРАДА!
цитирай
3. kelchev - Евала Кольо.....
31.07.2012 22:55
Евала Кольо.....
цитирай
4. анонимен - съветска власт = масови убийства + пране на пари
07.08.2012 13:50
www. youtube.com/watch?v=Tz14M9CFfLE
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 8481040
Постинги: 3484
Коментари: 8931
Гласове: 6520
Архив
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30