Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2012 18:21 - КРАДЕЦЪТ ВИКА :" ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 6762 Коментари: 8 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

АМАН ОТ ЖУРНАГЛИСТИ

 

Събота. ТВ 7. 9 часа. Познатата физиономия на изживяващия се като журналист, политолог и дисидент Емил Кошлуков. Разговаря с отец Евгени от Сливен. След разиграването на скеча с изненадата, че другият му събеседник не е дошъл, Кошлуков решава да покаже познания в областта на Евангелието и Библията. Попът, който и без това е в слаба позиция, защото явно е прекалил с приказките и заканите и не се е съобразил с основната позиция на християнската религия за опрощението се опитва да шикалкави, което го прави още по-лесна мишена на известният педал Кошлуков.

Отец Евгени, явно не е бил добър ученик в семинарията и няма качествата на теолог, няколко пъти сам пада в капана и вече е лесна плячка. Учудвам се, че БПЦ няма нито един квалифициран свещеник или монах, който да бъде адекватен на събитията и да покаже някаква разумна позиция на БПЦ в рамките на православието. Ако трябва да бъдем честни, БПЦ се нуждае от столетия, за да реанимира трупа си и да получи доверие и авторитет. Един отец Иван от Нови хан и още десетина като него честни, работливи, любящи и действащи пастири не могат да сторят това. Затъналият в плутокрация и грехове синод, обаче не може сам да се излекува. Основният двигател за промяна все пак е българският гражданин. А българинът чака някой да му свърши работата без да се хаби. Как да се вярва на искреността на отец Евгени, след като този , а и много други грехове тежат на съвестта, доколкото я имат, на неговите началници като се започне от митрополитите и обкръжението им и се стигне до патриарха.

Но да се върнем на предаването. В един момент Кошлуков допусна груба грешка и се изравни с позицията на отчето. Той заговори за синодалните старци-ченгета, без да се усети, че самият той е твърде уязвим по тази част. Известно е, че той е бил агент Шесто и Трето управление на ДС, като лично шефът на ВКР на Трета армия полковник Рахни Торозов го е превербовал  в стаята на военния прокурор по време на следствието срещу него. От друга страна Кошлуков дълго време говори за себе си като политически затворник, какъвто никога не е бил. Присъдата му е за „Самонараняване с цел освобождаване от военна служба” и е по Военния закон. Заради него шефовете на Шесто и Трето са ходили при Григор Шопов, защото Трето е искало затвор за дезертьора, а Шесто да не влиза в затвора. Тогава Шопов възлага на военния прокурор генерал Капитанов да реши сам какво да се случи и така Кошлуков влиза в затвора. Но в затвора получава доста бонуси, като става и библиотекар на Старозагорския затвор и съответно получава всички екстри, свързани с това. След предсрочното му освобождаване с него става още едно „чудо”. Със заповед на тогавашният министър на отбраната Добри Джуров на него му е „позволено” да не се връща в казармата да дослужи оставащата му година, а му позволяват да кандидатства и да запише английска филология в София. Това е грубо нарушение на закона и е трудно да се обясни защо и поради какви причини Кошлуков е активиран в студентските среди. Но ако се сети някой, че предстоеше превратът на 10 ноември нещата изведнъж се нареждат. Точно през септември, когато ме изгониха от Софийския се срещнах с него и му предложих да направя една студентска организация и той уплашено ми каза, че го е страх да не го върнат в казармата, изгонвайки го от СУ. След преврата, той изведнъж се фръцна, не без нечия санкция, разбира се, и оглави студентската организация, която създадохме двамата с Пламен Даракчиев на 13 ноември 1989 г. в един апартамент в Дървеница.

Що се отнася до защитата на Гей парада, това никак не е странно. В делото му не само е описана сексуалната му ориентация, но са приложени и две любовни писма, лично написани от него до негови колеги в полка.

Писал съм достатъчно за Кошлуков и затова хората, които ме познават по-отдавна няма да бъдат изненадани от моите думи. Но младите и тези, които не са следили журналистическата ми работа вероятно ще се шокират.

Чел съм цялото му съдебно дело и знам такива подробности, които малко хора знаят. Но не това е важното.

Важното е, че крадецът вика :”Дръжте крадеца!”




Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - MINIO UISHIBA
30.06.2012 20:13
ei kav trea si da si dc agent ili satrudnik gay ,pitaite paravanov kvoi sds sicshkite ds cengeta ,ami mitio na cicka brati lenki i vladimir sadievski nikito kotoata iban dinev oste donosnici i ds gayove iskate li a i cama plevnaliev se sadrydnici na republika balgaria za nagrada ce sa dobri gays visoki darjavni postoive hai a za kuloezdacite stan i iban stancevi beivis i bat hed sa naznaceni za konsuli na rmskata impero republika upravliavana ot carli caolin hichkok hay.ami kak da znam ce jiveu sred akuli kat sam slaiAP GLUH I NIAM ,A ITE LAJAT KAT DARTU CIGANKI HAY.
цитирай
2. анонимен - Лщбопитен песимист
01.07.2012 10:01
Такъв е животът, Кольо. В политиката и в общественото пространство пробиват и успяват гьонсуратите. Културните и интелигентните хора нямат моралната пошлота да встъпят в политиката, в публичния живот. Ние възприемаме от цивилизована Европа най-смехотворните ценности, а самата тя е в дълбока ценностна криза. И е обречена пред динамизма и не-занимаването-с-глупости на новите държавни колоси на бъдещето Китай, Индия, Бразилия, Русия. Държави, в които има ред, независимо от мнозинство несправедливости и потъпкване на човешките права по формулата на Западна, Северна и Централна Европа и САЩ. Не може една държава, опит за нова демокрация, да бъде овладяна само от посткомунисти, бивши доносници. А сега - от нови доносници и ченгета, синове, внуци и правнуци на бившата ДС и мутри. БПЦ е в тежка ситуация, не само поради вътрешна безпомощност и атеизъм, но и поради външна намеса. Не може да не признаваме в прав текст, че глобализацията е победа на световния ционизъм, форма на опазване от вековни етнически гонения, която придоби уродливи форми в съвременния свят. От тоталното концентриране на финансите и липсата на човешки разумни ценности сме и ще сме в криза. Не можем да се върнем към примитивизъм, но държавата е в ръцете на простофили и недоучени педалчета като Педалко Младенов, външния министър, като въпросният Кошлуков. Тъжното е, че това са новите агенти и ченгета на новото ДС: телавивско-брюкселско-вашингтонското. Дори и ти не се изказваш изцяло радикално искрено по отношение на хомосексуалите. Гей-паради, съобразяване на мнозинството с малцинството, което ни води наникъде. С липса на нормален прираст! Защо всевъзможните швестери - мъжки педали, лесбийки, травестити и различни комбинации от бисексуали, които са държавни глави или правителствени шефове вече в 2 европейски държави, владеят борси и медии, да бъдат предпочитани пред други извратеняци като зоофили-обладаващи животни, некрофили (трупове), копрофази (уриниращи и екскремиращи орално)?
цитирай
3. alexs - Пази Боже от псевдодемократи ! В...
01.07.2012 14:32
Пази Боже от псевдодемократи ! Всъщност истински май няма! Всички са заслепени от блясъка на финикийските знаци!
цитирай
4. tihatavoda - bosia :" Основният двигател за промяна все пак е българският гражданин."
01.07.2012 16:07
По-точно , къде и кога , и назад във времето , и сега , гражданите са били основен двигател на промените ? Нобеловият лауреат Шарп обяснява много , но пропуска да спомене ролята на някои известни закусвални ... Що се отнася до Кошлуков , той говори на Първия демократичен митинг на стъпалата на БНБ , заедно с Тамбуев и други . Организатор беше БКП . Още тогава селяндурите си въобразиха , че вземат връх над новопокръстените бивши ....и до сега , все настоящи управници ...
цитирай
5. imbe - Дано
01.07.2012 17:32
Дано няма такива....то не може да няма като се замисля,но поне да се сведат до минимум ... http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
6. zemaria - Няколко въпроса около написаното
01.07.2012 18:18
1. Ако е вярно, защо, когато бяха най уплашени през 1990 измисляха срещу него съвсем други компромати. Изкарваха го морално пропаднал, зарязъл бременно гадже и пр.
2. В изготвена по искане на ЦК справка на ДС фигурира регистрация в детска ПГ, но присъдата му е за-вж http://old.omda.bg/bulg/news/personal/emil.htm
Аргументи за:
1. Няма как да се запише редовно след затвора
2. Присъедини се към НДСВ като част от шесташкия замисъл
3. В решителния за С2 момент, когато му искаха вот на доверие, ЕК се извъря за 24 часа и подкрепи С2
4. Работи в шесташка ТВ
5. С какво си изкарва хляба преди това
цитирай
7. penchoan - Да не забравяме, че той беше изпр...
01.07.2012 18:47
Да не забравяме, че той беше изпратен на обучение в САЩ за няколко години, където вероятно е вербуван и от ЦРУ.
цитирай
8. lambo - Освен това Кошлучето като млад, е бил много красив
02.07.2012 23:00
Ясно че още оттогава е бил цел на педалите и са успели в случая
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734548
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031