Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2012 16:55 - ГОЛЯМАТА ДУПКА, НАРЕЧЕНА МВнР
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2039 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 


ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР Е ЕДНА ИСТЕРИЧНА УЧЕНИЧКА

Не знам по какви съображения политическият ренегат Николай Младенов бе направен военен, а след това и външен министър, след като е ясно че не става нито за едното, нито за другото.
Като оставим настрана далаверата с оръжейната сделка с Ирак и с фирмата „МакФарлан,” които нямат нищо общо с политиката нека да видим какво е направил и казал външният ни министър.
Първото му изявление беше за нещо, което съвсем не го засягаше. Той нарече с обидни думи енергетик, свален от поста си. След това нарече Гълъбин Боевски „позор за България” и направи други изцепки от този тип.Това не само е нетипично за един пръв дипломат, но е и непрофесионално, нередно и много вредно. Както за него, така и за страната. Това може да го каже само една истерична девственица при вида на ексхибиционист пред нея.
После се запретна да лустрира министерството. Начинът по който го каза и се опита да го направи, меко казано” е твърде странен, непрофесионален и дилетантски. Разбира се, той не успя.
След това започна рокади и назначения по един напълно безпринципен начин. Назначи за посланик в Либия директно от Кайро един алкохолизиран тип и закри консулството в Триполи точно преди да настане гражданската война в Либия. Издънката е много голяма, но не свършва до тук. На негово място беше изпратено старото ченге Иван Гайтаннджиев, на когото, на всичко отгоре, удължи срока с още една година, въпреки че точно тогава дрънкаше за дипломатите-ченгета и тяхното отзоваване. Сега алкохоликът –дипломат Александър Олшевски е изпратен да си пие водката в Кувейт. Чавдар Николов, след като му свърши мандата в Мексико бе изпратен в Бразилия без дори да се връща в България. Всички тези груби нарушения показват пълната липса на административни, професионални, политически и морални качества у външния министър Като прибавим и провалите в Тунис и Катар нещата стават отчайващи.
При това положение ако остане външен министър провалите ще следват като домино. Че Борисов го държи по неясни съображения е ясно. Това в случая не ме интересува.
Но това, че той съсипва и без това не особено добрия имидж ме кара да искам оставката му.
Тя е наложителна




Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Ами че то всички наши съвременни политици са
28.03.2012 17:24
случайни минувачи, които нищо не разбират от политика. Работата е там, че държавният апарат е една много, ама много малка част от България и при цялата си глупост и простотия управниците не могат да нанесат фатални беди на страната.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787154
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930