Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2012 15:45 - ДА НАРЕДИМ ПЪЗЕЛА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 9682 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


ЗАЩО ИЗГОНИХА ДРАШКОВ?

Това със сигурност скоро ще се разбере. При всички случаи Драшков не е напуснал по лични причини.
Засега най-вероятна причина изглежда е заради добре свършена работа, която не е по вкуса на някого. Като прибавим и напрежението между ДАНС и МВР в лицето на Цвък Цвък нещата намирисват на скандал.
Със сигурност се знае, че такъв скандал в глъбините на властта имаше, макар и покрит от властта. Посланикът ни в Ирак вече осма година и едновременно с това шеф на кабинета на министърчето с плавни движения, Николайчо Младенов, Валери Рачев беше пред реализация от страна на ДАНС. Той, заедно с началника си направи една оръжейна сделка с Ирак чрез фирмата „Аполо инженеринг”, която е формално собственост на двама братя иракчани. Коя държава изнася оръжие и боеприпаси чрез чужда фирма? Това ме кара да мисля, че двамата иракчани са само формалните собственици. Тази уж „много тайна сделка”, обаче, изплува  на светло. Писал съм два пъти за нея.
Сделката е за 31 милиона долара, като една трета от сумата е за комисион. Оказало се, че сред документите имало и фалшиви. Това накарало ДАНС да свърши малко работа. Нещата опрели до реализация, т. е. до арест на Рачев. Тук е място да кажа, че вече бившият министър на МИЕТ Трайчо Трайчев беше председател на Комисията по сделките с оръжие, боеприпаси и стоки, с възможна двойна употреба. По този начин се вижда връзката между двете уволнения-на Трайков и Драшков. Както и се отговаря на въпроса защо Цвък Цвък е поискал уволнението на Трайков, както и на Драшков.
Та нещата стигнали до реализация. Когато научил, Борисов се ядосал истински и дал съгласие. Но изтекла информация и началничето на Рачев Николайчо Младенов се проснал пред Борисов и измолил пощада за бившия политически офицер Валери Рачев. Какво е правил още не се знае. Дали роднината на ПетърТошев Младенов е свирил, плакал, заплашвал или е правил художествена гимнастика засега не се знае със сигурност, но един ден и това ще научим.
След като виновният е спасен е редно да се нарочат тези, които наивно са смятали, че се борят за националната сигурност. „Много ядосаният” Борисов също озадачи публиката, като не само неглижира провалите на Младенов в Тунис Катар, но нарече простотиите му „брилянтно свършена работа”.Доколкото познавам Борисов знам само един начин да си обърне мнението наопаки.Става дума за едни семки и бонбонки в едно джобче. Той така си я кара вече от 20 години.
И понеже получих запитване от един мой читател, се наложи да направя едно бързо разследване.
Което ви предлагам сега.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Кой каквото прави, Босия все с
21.03.2012 15:55
ченгета се занимава. И ни засипва с догадки и преположения...
цитирай
2. bosia - Глупако
21.03.2012 16:02
Товае моят блог и пиша каквото аз сам реша по начин, който също аз лично решавам.
Защо четеш блога ми и врещиш като недоена коза?
Що се отнася до ченгетата те дълги години се занимаваха с мен и е редно сега аз да им обърна внимание.
А твоите писания твърде много напомнят на поръчка.
цитирай
3. boristodorov56 - Задкулисието требе да е видимо.
21.03.2012 17:19
Браво на Босия!
цитирай
4. анонимен - Браво наистина, г-н Колев! Оста...
21.03.2012 21:58
Браво наистина, г-н Колев! Оставете го А.А., той е бившо ченге, настоящ недоуспял доносник, неоБоков комунистин...! Поздрави и смело Напред!:)
цитирай
5. анонимен - Трайков агент
21.03.2012 23:51
Имате ли информация,че Трайков е агент на австрийското разузнаване,каквото имаше в афера бг преди време?
цитирай
6. voxpop - Поздравления и от мен!
22.03.2012 10:01
Истината и само истината. Стига вече стари ченгесарски номера от времето на соца!
Г-н Колев, а с какво толкова го държат Пуйко, че може да прави всякакви други врътки, но не и да закача Дянков и Николайчо Младенов ? Та те и двамата (не че Пуйко не е) са абсолютно вредни и умишлено действат против българските национални интереси!
цитирай
7. bosia - Предположения
22.03.2012 10:56
С Трайков не съм се занимавал. И не е необходимо. За 3 години не направинищо смислено. Да е вкарал един лев инвестиция в икономиката, енергетиката и туризма? Да е създалдобър бизнес климат? Да е направил конференция с български и чужди фирми и инвеститори? Дали е агент на Австрия или не няма никакво значение. По-важното е, че не е направилнищо за България. Това, разбира се, се отнася и за останалите.
Що се отнася за Пуйко, той е такава дребна душица и има толкова оцапана биография, че всеки може да го управлява както си иска. Дянков и Младенов привсички случаи са свързани със среди, които ги покровителстват и кукловодят.
Не е сега времето да говирим за МОСАД и ЦРУ.
цитирай
8. zabavnata - Това намирисва на ... КОРУПЦИЯ!
23.03.2012 07:46
Поздрави! За такива случки не само че не бива да се мълчи. Хората трябва да излязат на площада и да поискат отговор от компетентните ВЛАСТИМАЩИ какво се случва в страната ни.
Първият коментар е смешен и забавен. Явно е писан от многото дето цъкат по всички форуми и "респектират" хората. Безсилни са да спрат свободната мисъл! А иначе нека ни забавляват с щраусовите си коментари, директно от мястото на събитието - заровената в пясъка глава!:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733889
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031