Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2012 21:30 - КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОМУНИСТЪТ-АНТИКОМУНИСТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2368 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 08.03.2012 21:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това е един особен случай на самозаразяване с шизофрения. Затова от тази болест страдат само хора, които са били комунисти. Не всички, разбира се. В стремежа си да се класират в някоя листа те са способни на всичко. Дори да отричат яростно истинската си биография с идеята, че ако повтарят яростно и ежедневно измислената си такава в крайна сметка българските граждани ще повярват в нея и ще упрекнат себе си колко са били лоши, като са приемали фактите за истина.

Това започна още от началото на т. нар. „преход”. Тогава един съмнителен тип, който стана президент заяви по националната телевизия,че си остава марксист. На следващата година забрави за това свое изказване и започна да ни пълни ушите с развалени банани, че той бил най-върлият дисидент в бившия съветски лагер. Нещата продължиха в този дух и продължават бурно и сега. И ние, всички, трябва да им вярваме, защото официалните медии и останалият слугинаж упорито ни облъчват с демагогия и тъпота.

Тези дни нямах интернет по някакви технически причини и не съм подновявал блога си. А имам достатъчно материали, които искам да ви предложа. Получих колетна пратка с много любопитни и интересни материали. Тъй като те са легитимирани с доказателствен материал, включително и с публикации, ви ги предлагам.

Първият материал е за Велико Търново и е свързан с две одиозни фигури. Първият е шефът на ДАНС в областите Велико Търново и Габрово. Вторият е новият шеф на НРС. Той е назначен с указ на новия президент Плевнлиев. Същият този Плевнелиев, който повтаряше като папагал, че като встъпи в длъжност ще „надгражда”. Това вече е факт. Върху лайняната основа, завещана от неговия предшественик Гоце, той натрупа нови лайна. С указ назначи един комунистически номенклатурен син, офицер от ДС, укривател и приятел на криминални престъпници за шеф на външното разузнаване. С предишен указ назначи за свои съветници стар комунистически политически офицер и разни активистки на БСП. Точно поставянето на тези лайняни тухли в паянтовата и срутена българска държавна сграда трябва да приемем като някакво „надграждане”.

Интересното в този материал е, че от средата на 2009 г го имат няколко човека, но около него цари пълна тишина. Зловеща тишина. А в него са замесени фигури, които и сега играят важна роля в нашия живот.Като се започне от Бойко Борисов, мине се през Георги Петканов и Борис Велчев и се стигне до агент „Хлапето”-Яне Янев и „яростната” защитничка на „неудобните” Маргарита Димитрова/ Михнева/. В това писмо ще видите и разберете взаимовръзките на уж непримирими врагове, което е практика още от времето на преврата. Ще видите как „огнеборецът” Борисов ни подпалва къщата. Той, който тръби наляво-надясно, че ще бори престъпността, съвместно с неговата и на кукловодите марионетка Росен Плевнелиев назначава криминални типове и комунистически номенклатурни кадри на високи постове. Накрая ще се окаже, че най-големите бандити заемат и най-високите постове.

Предлагам на вашето внимание първият материал от този сериал.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. evrazol - През 89-та БКП има 1200000 членове, ...
08.03.2012 21:51
През 89-та БКП има 1200000 членове, може да са и 18000000.. Познай колко от тях емигрираха и какъв е процента сега. Нали не очаквош нещо от тях???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736142
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031