Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2011 18:38 - ДЕЛИКАТНО ДВОУМЕНИЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2323 Коментари: 3 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Дълго мислих дали да напиша по-долните редове. Все пак рожденият ден е нещо много лично. Вече почти се бях отказал, когато по телевизията чух, че Бойко Борисов харесал Симеон за президент. Това преля чашата.

Премиерът Борисов навършва 52 годни. Това е златна възраст за един политик и въобще за всеки нормален човек. На тази възраст нормалният човек има достатъчно знания, опит и самокритичност, за да се занимава отговорно и компетентно с държавни дела.

Но, както казах, това се отнася за нормално развити хора. А той не е от тях. Той е спрял в развитието си някъде между 8 и 12 годишна възраст. Няма политически идеи и програми. Няма стратегическо мислене и отговорност. Самокритичността му е напълно ампутирана. Не може нормален човек да тласка нагоре един провален човек и политик като Симеон. От една страна плюе и подритва т. нар. „тройна коалиция”, а от друга страна издига кандидатурата на един от тройката. Тук има явно противоречие в главата на Борисов и не знам дали ще успее по някакъв начин да убеди когото и да е в правилността на избора си. Не, че не очаквам да се отметне. В крайна сметка като види, че от тази номинация губи подкрепа ще го зареже. Но идеята на този, дето го е измислил е друга. Да хвърли Меглена Кунева в оркестъра. Тя, действително, ще си пере по три пъти на ден гащите от притеснение. Доган също ще бъде поставен в много деликатна ситуация. Изобщо, като провокация е смислена.

Но той каза тези думи не с мисълта, че това е добре премислен ход, а с идеята, че той стои изцяло зад номинацията. Само не знам Симеон как ще възприеме някъде около септември месец един друг ход на Борисов с номинация на съвсем друг кандидат. Дотогава Кунева и останалите ще бъда объркани, а Симеон може и да си повярва, че става за президент. И изведнъж-гилотина. Голям конфуз!

Всъщност, на рожден ден се поздравява рожденика и му се пожелават разни неща.

Аз ще му пожелая да му дойде акъла и да се оттегли от политиката изобщо. Да си отиде в Гърция, където тайно си строи дворец и да се радва на морето и русалките. А и като баща може да се реализира, защото да ревеш срещу циганите, че раждат много, а ти да живееш сам като еремит не върви.

А може една жена да спаси България от премиерството на един некомпетентен, неморален и некадърен примитив?

Ако стане това, тя ще е българската Гана д,Арк!





Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tomdju - Аз съм гръмнат от тая номиция!
12.06.2011 19:32
А дедото пък от тая неочаквана новина е загубил и глас и картина, не че ги е имал до сега.Така, че ще станат вече двама кандидати без да могат да говорят-Рангел Вълчанов /днес се кандидатира/ и дедо, та ще ни е много труден избора
Обикновено се изкукуригва на преклонна възраст, а не на 52. Но щом са го чули да кукурига носталгично за дедо, аз лично се надявам да е блъфиращо кукуригане инак ще бъде поредното разочарование за много от нас и колкото и да му е голям гребена ще клюмне като на ваксинирана кокошка!
цитирай
2. evrazol - Дедо е "коня на Калигула"
12.06.2011 20:13
Нали всички вярват, че следващия президент ще е посочен от Него /Бойко/. Защо да не си повярва и той. Господ си прави странни майтапи с хората. Обича да изненадва и отчаяните и уверените. Като им взема акъла.

Все си мислех че тази номинация е виц.
цитирай
3. djovana38 - За Честит рожден ден!
15.06.2011 20:28
Започна предизборната каша! На кого и как да вярваш, като досега -лъжи до Бога!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11790726
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930