Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2011 10:37 - ЗАЩО НЯМА ДА ЗАБРАНЯТ "АТАКА"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2233 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Волен и кукловодите му правилно са си направили сметките. Той няма тежкото минало на БСП и затова ни прокуратура, ни парламент може да го пипне. Квиченето на Гоце, Пуйко Борисов, Лютви Местан, Костов и рояците журналисти само бетонират позицията на „Атака”

Ако накажат Волен за 2-3 евтини провокации как трябва да накажат убийствата, побоите, тикването по затворите, насилственото преименуване, забраната да се говори на майчин език, носенето на шалвари и всички зулуми, които направи БКП за целия период на управлението си и особено за периода 1984-89 г.? Точно БКП засили срещу част от нацията милиция, войска, партийни комитети, ОФ-ета, профсъюзи, медии, агитатори разни кеворкянчета и михневки да газят, заливат с помия и да млатят всеки, който дръзнеше да не е съгласен с тях

Това го разбра и недоразумението Кокинов, който по нещастно стечение на обстоятелствата е градски прокурор на София. Но нито един журналист”не се сети” да попита за това. Всички са се вторачили умишлено в дървото, за да не видят гората.

Къде беше Гоце през онези години?

Гоце беше в института по история на БКП и пишеше дитирамби за „славната” и „непогрешима” БКП. Нещо повече. Той беше в списъка на създателите на ОКНЗИ и ВМРО. Дори е бил номиниран да го оглави. Сега с какъв акъл си мисли, че сме забравили това и ще приемем думите му за „Атака” и Волен Сидеров за „свещен гняв”? Този джуревец се подиграва с нас! Нагло се подиграва!

Къде беше Пуйко Борисов по онова време?

Пуйко Борисов беше в групата на МВР за смазване на протестите в Делиормана. По негова заповед пуснаха струите  от пожарната за разгонване на мирно протестиращите. И ако не бяха дошли бе-те-ер-ите на криминалната милиция сега в Банкя щеше да има некролог за 22 години от смъртта на огнебореца Борисов. Той че е тъп-тъп е, но защо си мисли, че и ние сме такива? Може би тайно и явно се кефи, че ни е излъгал да го изберем. Не! Него си го избраха неговите хора от БКП и това е факт?

Къде беше Иван Костов в онези години?

Иван Костов, без етнически намеци, беше преподавател по политикономика в МЕИ и хлипаше в партийния комитет да го изберат за член на БКП, защото много обича партията и без партиен билет ще си остане прост преподавател, а не професор. Същият този Иван Костов всяка вечер си лягаше с Партията в лицето на жена си-партийната секретарка и нежно я обладаваше.

Къде беше Лютви Местан по онова време?

Лютви Местан, както и предходните споменати бяха в ударното звено на „въродителния” процес-ДС. Донасяше срещу приятелите си, познатите си, близките си. Защо Местан и горепосочените не защитиха нацията и не проклеха комунистите-създатели и изпълнители на този геноцид? Как мога да вярвам сега на Местан и гореспоменатите, че „Атака” трябва да се забрани, а БСП да остане?

Всичко това е добре обмислено от кукловодите на Волен. От кукловодите на политическите партии, които всъщност са скачени съдове и лаят колкото да заслужат кокала си. А глупавият прокурор Кокинов се изцепи, че обмислял да забрани „Атака”. Ако мислеше преди да говори нямаше да се случи това, но той не е издигнат на този пост да мисли, а да изпълнява. Ако иска да се прави на мъж да го прави пред жена си или пред любовницата си, ако има достатъчно глупава трътка да му се завре в леглото.

Искам да бъда правилно разбран. Това не е оневиняване на Воленчо и „Атака”. Това е един трезв анализ какво няма да стане, защото всичко е точно премислено. Цялата работа на скачените съдове е гласовете на гласуващите да бъдат насочени към някоя от партиите, за да не се получи фаул и да се изберат „неподходящи” хора. А „Атака” е една най-обикновена сбирщина от кресльовци и лумпени, имащи за цел да овладеят и канализират избирателите с по-емоционален характер.





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - И ВСЕ ПАК ЗА ИЗБОРИТЕ ВИНАГИ ИМА
26.05.2011 13:33
1МИЛИОН МЪРТВИ ДУШИ КОИТО "ОПРАВЯТ РАБОТАТА"В НУЖНАТА ПОСОКА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11793332
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930