Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2009 09:55 - Изявления на световни лидери за нуждата от максимална 'редукция' на населението на земята!!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8337 Коментари: 1 Гласове:
2



Пол Ерлих, професор от Станфордския университет: “Ракът е размножение на клетки извън контрол; демографската експлозия е размножение на хора извън контрол...  Трябва да насочим усилията си не в лечението на симптомите, а в изрязване на рака. Тази операция изисква много привидно брутални и безсърдечни решения.”  Жак Ив Кусто, изследовател и член на “филантропската” организация UNESCO: 
– “За да уравновесим световната популация, трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден. Ужасно е, че го казвам, но е толкова ужасно и ако не го кажа.” 
Михаил Горбачов, съветски политик: 
– “Трябва да говорим по-ясно за сексуалността, контрацепциите, абортите, за ценностите, които контролират популацията, защото тази екологична криза, казано кратко, е криза, свързана с популацията. Ако намалим населението (на света) с 90%, няма да има достатъчно хора, които да създават екологични проблеми.” 
image Хенри Кисинджър, една от най-висшите сили в т.нар. организация Bilderberg Group, която определя плановете за “развитието” на световната политика за години напред: 
1) “Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото американската икономика ще се нуждае от много и увеличаващи се количества суровини, намиращи се в чужбина, особено от по-малко развитите страни.” 
2) “Властта е най-върховният афродизиак” 
3) “Старците са безполезни лапачи” 
4) “Световната популация трябва да се намали с 50%” 
Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката: 
1) “Войните и недохранването не винаги вършат работа. Вместо тях, болестите предлагат най-ефективния и бърз начин да убием милиардите, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен. Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха - Ебола, защото е много смъртоносен и убива за дни, вместо за години.” 
2) “Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе.” 

Обединените нации – документ  ECO-92 EARTH CHARTER: 
“Прекомерната свръхпопулация в наши дни, е твърде отвъд капацитета на света, и не може да бъде посрещната за в бъдеще само с ограничаване на раждането чрез контрацепции, стерилизации и аборти, но в наши дни трябва да се решава чрез намаляване на бройките, които в момента живеят. Това трябва да се постигне по какъвто и да било начин.” 
Принц Филип, съпруг на кралица Елизабет, “филантроп” със следната “човеколюбива” изповед: 
– “Ако се преродя, искам да се върна на Земята като смъртоносен вирус, за да намаля човешката популация.” 
Дейвид Брауър, изпълнителен директор на “елитния” Sierra Club: 
– “Раждането на деца трябва да се счита за наказуемо престъпление срещу обществото, освен ако родителите нямат правителствено разрешително (да правят деца). Всички потенциални родители трябва да бъдат задължени да приемат кантрацептивни химикали, като правителствата раздават антидоти на гражданите, избрани да създават деца.” 
Джон П. Холдрън – здравният съветник на настоящия щатски президент Обама, за скандалната здравна реформа – пише в Ecoscience, в една от наскорошните му книги: 
– “На Планетарния Режим (сиреч глобалното правителство; т.нар. Нов световен ред – бел. И.С.) може да му се наложи да определя оптималното население на света, но и за отделните региони, като решава дяловете (в проценти) за всеки регион. Контролът върху бройката на населението би могло да остане отговорност на всяко (местно, васално) правителство, но Режимът ще има нужната власт да налага договорените (горни) граници.” 
Американският конгресмен Лари П. Макдоналд: 
– “Целта на семейство Рокфелер и техните съмишленици е да създадат едно световно правителство, обединяващо суперкапитализъм и комунизъм под една шапка, и всичко да е под техен контрол… За конспирация ли говоря? Да, точно това правя. Убеден съм, че има такъв план, международен по обхват, разработван е от поколения и е изключително зъл като намерения.” 
Обобщено:  Хора с власт в политиката, науката и медиите в прав текст декларират философията си, че светът е пренаселен и популацията ТРЯБВА да бъде намалена. И като най-добро средство за постигане на тази цел посочват болестите и войните. Хора с не чак толкова власт, сред които са и други конгресмени като Рон Пол и чешкият президент Вацлав Клаус, говорят за конспирация, която не се изчерпва само с влошаване на здравето и “изрязването на тумори” (излишните хора), но и с постепенното установяване на глобален свърх деспотичен режим, където одобрената “биомаса” ще служи на господстващ “елит”. Конспиративната теория за Новия световен ред (НСР) си има много привърженици. Колкото и аргументи да съм чел досега обаче, не съм попадал на нещо, което да обяснява изцяло действията на “елита” за поболяването на човечеството. Защото наистина има някои очевидни или привидни противоречия. За такива противоречия бях упрекван и в поредицата мои статии за ваксините “срещу” свински грип, където умишлено се самоцензурирах, за да звуча възможно "най-научно” и в съгласие с “общоприетия” материалистичен светоглед. За да обясня, че няма никакви противоречия, но и за да изясня неточностите във възгледите на конспиративните среди, се налага да изложа по-пълно убежденията си. А като убия задръжките си, се надявам, че ще спася живота поне на хората с необременено от предразсъдъци съзнание и техните деца.
Антропософско разбиране за “елита” и “здравната конспирация”
Един от читателите на статиите ми за ваксините прати писмо, което предавам със съкращения на някои епитети и коректура на пунктуацията и правописа: “Първо си проверявай “изворите”, преди да пишеш глупости! Ама ти не можеш да разбереш какви глупости си написал, защото не можеш да мислиш. Аре помисли как “фармафията” ще печели от следващи ваксини, ако убие повечето хора с ваксината за свински грип! В това няма логика и всичките ти глупости са без логика, г-н “От извора”!!!” Да, любезният читател е прав, след като в предишните ми статии намира само упреци за меркантилност. От изписаното по-горе вече трябва да е ясно, че не обвинявам създателите на ваксините само в опит да печелят от опасни биотерористични оръжия (ваксини). Обвинявам ги в по-тежко престъпление – евгеника на човечеството чрез неговото израждане, поболяване и бавно, но сигурно изтребване (депопулация). Защото ваксините са точно това – оръжие за масово изтребление. При това са нещо като “стелтове”, защото в повечето случаи действат невидимо, – каквото и да причинят, винаги може да се обвини “случайността”, “наследствеността” или “външен фактор” Нека да е ясно – никъде не съм казвал, че ваксините “срещу” свински грип ще изтребят на мига ваксинираните. Много ясно бях писал, че последиците от какъвто и да било тип ваксини могат да се появят ГОДИНИ и ДЕСЕТИЛЕТИЯ след инжектирането. А под “смъртоносни” и “увреждащи” нямах предвид, че ще заразят хората с нищо и никаквия свински грип, а че тези ваксини водят до десетки осакатяващи или фатални неврологични и автоимунни заболявания. Гарантирано! При някои хора водят до стерилитет, фармацевтичен СПИН (понижена имунна защита), а почти гарантирано и до какви ли не форми на рак. Това важи за всички ваксини. А най-страшното е, че хората плащат за изтреблението си – както вдовиците са плащали куршумите, с които комунистическите режими са убивали мъжете им. Парите са най-нищожният фактор в тази “конспирация”. Не съм съгласен и с повечето конспиративни теоретици, че става дума за едното властолюбие. Да, парите купуват власт, но това може да е интересно само за “дребните риби”. Всяка от фамилиите на банкерите или магнатите, които искат депопулация на света, има повече пари от бюджета на цялото човечество. Те печатат парите. Те отдавна нареждат и света. Няма смисъл да искаш нещо, което си постигнал. Властта и парите им служат за постигането на конкретни цели, а тези цели, както би трябвало да знае всеки, духовно (религиозно) грамотен човек, отиват много по-далеч от налагането на една диктаторска утопия като т.нар. Нов световен ред – един Планетарен Режим, който е обречен и е предречено да се срути броени години след неизбежното му установяване. image
Те избиват хора и разпореждат мъчения, без да имат каквото и да било угризение на съвестта
Наивно е да се смята, че християните, мохамеданите или индусите, запознати с пророчествата за Последните дни или края на Епохата на Тъмнината (Кали Юга), могат да знаят, че "Новият Световен Ред" ще трае малко повече от петилетка, а злодеите, които стремглаво се опитват да го наложат, видите ли, са затънали в мрака на невежеството и работят за обречена кауза. Няма такова нещо – повечето християнски течения, разглеждат събитията около глобалната диктатура като изпитна сесия. А целите на изпитната сесия, при която ще се пресее “доброто семе” от “плевелите”, са съответно Царството Божие (Сати Юга, Епохата на Водолея и Светлината) и Ада (Осмата сфера или Царството на Дявола). Висшите среди на тъмните сили, които работят за глобална диктатура и поболяването на хората, целят не самата диктатура, а осигуряването на колкото се може повече души за Осмата сфера. А както подготовката на НСР изисква време, така и разделянето на “доброто семе” и “плевелите” е продължителен процес. Здравната конспирация не се изчерпва само с атаките върху материалното тяло и умствените качества на човечеството. Войната, която се води, е най-вече срещу душата...
  Дейвид Рокфелер: 
– “Намираме се на границата на глобална трансформация. Всичко, което ни трябва, е правилната, всеобхватна криза и отделните нации ще приемат Новия световен ред.”  Това е казано преди години в интервю за щатско списание. Докато пиша тези редове, в Питсбърг се провежда срещата на Г-20, където в прав текст беше обявен “Нов икономически световен ред”, а чикагската мутра и банкстерска подлога Барак Обама с треперещ глас пое длъжността “глобален президент” за идните няколко месеца. Всеобхватната криза е финансова, а успоредно с нея се тиражира криза със свински грип и криза в мирните преговори с Иран. В тази всеобхватност няма нищо чудно – както белите, така и тъмните сили винаги работят на няколко фронта. image
image
"Филантропът" Дейвид Рокфелер унесен в човеколюбиви планове.
Ваксините са могъщо оръжие на тъмните сили, които са окупирали всички позиции, осигуряващи пълен регионален или глобален контрол. Но до подобни или същите резултати водят натровените или генно-модифицирани храни. Древната мъдрост гласи, че човек става това, което яде. Изкуствено създадените храни водят и до промяна в човешкия генофонд. Още по-бързо, но и дълготрайно, е действието на оръжията с обеднен уран, които черната ложа пръсна навсякъде в Близкия Изток, че даже и на Балканите. Препоръчвам документалния филм Beyond Treason (“Отвъд държавна измяна”), разглеждащ как, къде и с какви средства се извършва глобалният геноцид. Една от най-потресаващите сцени е, че младите родители в Ирак вече не питат лекарите: “Момче или момиче?” Първият им въпрос е: – “Детето нормално ли е?”
Заключение и призиви
Не е нужно да си вярващ или пророк, за да предвидиш, че масовото приемане на ваксини с неограничено количество живак, алуминий, формалдехид и сквалин са достатъчно условие един ден иракският въпрос да стане и български проблем. Няма нищо случайно, че все по-често чуваме за бум на стерилитета, автоимунните заболявания и разните форми на рак. Какво друго да очакваме, когато бебетата и децата получават един куп ваксини, преди да навършат пълнолетие?! Последиците от ваксините се предават и на идните поколения, които пък на свой ред ще бъдат засегнати от иглата и отровата на евгениката. И точно тези, които внасят ваксини с вашите пари, после се вайкат пред данните за демографския срив. Невежеството не е оправдание за нищо, така че всеки, който се подлага на “лечение” или “превантивни мерки”, след като е бил предупреждаван, че се самоубива и убива децата си, няма право да плаче и да се вайка. Намираме се в един от най-важните отрязъци от време, когато се води люта война между белите и черните сили. Войната е с предизвестен край – Царството на Антихриста ще падне. Но никъде не е обявен поименен списък кои ще попаднат в “огнената геена” и кои ще се радват на “вечен живот”. Всеки трябва да се изясни сам за себе си.
А ако е родител, да мисли и за децата си. image “Или сте с нас, или сте с терористите” – казва сатанистът Джордж Буш-младши, адепт на обществото “Череп и кости” и син на педофила Дж. Буш-старши, насилвал сирачета от Бойс Таун, включително и в Белия дом. Подобни фрази можем да чуем и от ортака им Доналд Ръмсфелд – един от крупните акционери на фарма-мафията и главен виновник за легализирането на практиката за мъчения и избиване на хора в затворите. Аналогично на черните, умопобъркани братлета, се провиквам: “Или сте с нас и ще следвате разума и отговорността за идните поколения, или буквално ще вървите по дяволите в тяхното царство.”
    Автор: zaw



Гласувай:
2



1. grigorsimov - Получавам съобщение за коментар, а коментар няма!?
27.06.2011 12:42
Съжалявам и се извинявам на читателите, но грешката не е в мен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311744
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031