Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2023 11:57 - Европейският фронт на Третата Световна война
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 1542 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 24.03.2023 11:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
   
Третата Световна война вече бушува! Тя засега има един активен фронт - Европейският, но в близките месеци се очаква да се открият още два фронта: Тихоокеанският - около Тайван, и Централноамерикански, когато Пентагонът нахлуе в Мексико!

На Европейския фронт на бойните действия БЪЛГАРИЯ Е ФРОНТОВА ДЪРЖАВА!
  ДЕЛЯТ НИ САМО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОТ МОМЕНТА, В КОЙТО ПОРЕДНОТО АМЕРИКАНСКО МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПРОВЕЖДАЩО ЗАСЕДАНИЯТА СИ В БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ЩЕ ИЗПРАТИ БЪЛГАРИ ДА УБИВАТ РУСНАЦИ И ДА БЪДАТ УБИВАНИ ОТ РУСНАЦИ, ЗА ДА МОЖЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ОРЪЖЕЙНИ КОМПАНИИ ДА ПЕЧЕЛЯТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ОТ НАШАТА КРЪВ, КАКТО И ДА СЕ СПРЕ РЕЦЕСИЯТА НА АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА, КОЯТО Я ВОДИ КЪМ ФАЛИТ!


  Дали, обаче, обикновените Българи наистина си дават сметка, че ние ще бъдем пушечно месо във войните на Великите сили?! ИЗБОРИТЕ НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, тъй като България е член на НАТО и каквото и Правителство да бъде сформирано това не може да промени поетите ангажименти на Държавата-Корпорация като член на НАТО!  


Затова, РУСОФОБИ гответе се за война! РУСОФОБИ гответе се да бъдете изпратени на фронта (означен на картата с червена линия), където да убивате Руснаци и да бъдете убити от Руснаци!

  Сигурен съм, че нито един трезвомислещ и Логически разсъждаващ Човек, дори с риск да бъде изпратен в затвора, няма да участва в тази братоубийствена война, създадена от Американските войнолюбци с участието на Украинските ултрадесни националисти!

  А докато Украинци, Поляци, Руснаци, Румънци, Българи и всички други наши братя по кръв се самоизтребваме, коварните Англосаксонци ще се кефят и ще потриват ръце доволно, защото след като ние, Източноевропейците, погинем земята ни ще остане за тях!!!  

СТАМАТ










Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393635
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168