Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2020 09:35 - Изходът е само един – индивидуална ваксина при настоящата пандемия!
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1135 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 21.10.2020 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Вчера, Александър Гинцбург – директор на Център "Гамалеи" (създали първата ваксина против коронавируса), Русия потвърдиха, че една обща ваксина срещу SARS-CoV-2 (Ковид-19) е невъзможно да бъде прилагана за всички пациенти.

Антителата, произвеждани вследствие прилагането на коронавирусната ваксина, се произвеждат зле при:

- възрастни хора;

- употребяващи алкохол;

- стресирани пациенти;

- приемащи противовъзпалителни препарати,

уточни Александър Гинцбург, директор на Център "Гамалеи".

"След въвеждането на ваксината, някой може да има повече антитела, някой имат по-малко, а някой съвсем малко количество от тях. При хора над 80 години имунната система реагира зле и много по-слабо, отколкото при младите хора, ензимите работят по-зле, антителата почти не се произвеждат. Разбира се, има и такива, които са „в безопасност“, които водят здравословен начин на живот“, каза Гинцбург пред Интерфакс във вторник.

Естествено това се дължи на резервите на адаптация, възможността за регенерация, степените на стареене, състоянието на имунната и други защитни системи на организма.

Също така, според него, тези, които „злоупотребяват с алкохолните напитки, които са токсични за всяка размножаваща се клетка: ако пиете половин чаша уиски всеки ден, без да се напивате и да се чувствате добре, антителата се произвеждат зле, т.е. имунната система реагира зле на това“ ...

"Плюс това, тежкият стрес или постоянният стрес също не допринася за производството на антитела. Също така, тези, които приемат статини - противовъзпалителни лекарства, които влияят на размножаването на клетките - обикновено това са пациенти с онкология. Процентът на такива хора (които имат лошо производство на антитела след прилагане на ваксини), ще видим след обобщаване на статистиката за резултатите от изследванията “, каза Гинцбург.

В същото време той обясни, че всички тези групи от населението не реагират добре на никоя ваксина и по принцип те не развиват достатъчно антитела срещу други инфекции.
Тук говорим за най-съвършеният вирус в еволюцията ни към момента, поразявал човешкия организъм. 
Не е сериозно и убедително да твърдим, че ще го преборим с 3-те "Д" и обща за всички хора ваксина, като знаем, че той мутира много бързо.

В случая остава като единствен вариант – индивидуалната ваксина, за което говорим от месеци от Национална пациентска организация „ИНФОЗДРАВЕ“!




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. morskipesni - по същество,
21.10.2020 11:39
вариантите за успешно повлияване са ДВА: 1) поливалетен гамаглобулин 2)автохемотерапия. Първият работи и при възрастни, втория-не. Никой нормален човек не бива да си поставя "ваксина", понеже съдържа чужда (вирусна) ДНК.
цитирай
2. radostinalassa - Не е така, това е РНК ваксина
21.10.2020 13:46
Не се знае в кои клетки отива РНК ваксината. Клетките килъри ще я разпознаят и ще убият съответните клетки. Може да се стигне до бурна имунна реакция с пневмония и смърт.
Нали антителата изчезват след 2- 3 седмици. За какъв дявол ни е тази ваксина, освен за увреждане на хората и млрд печалби на Биг Фарма?
цитирай
3. radostinalassa - Догодина ще ни карат да правим...
21.10.2020 19:36
нова ваксина и така нат., както е с грипните ваксини. Установено е , че от ваксината срещу свински грип са умрели повече хора, отколкото от самия свински грип. Това е кощунство.
цитирай
4. mastino - До morskipesni - по същество
22.10.2020 07:37
Абсолютно сте прав! Но, колко ли от колегите го признават официално?
Освен това, колко ли от използващите ваксини се замислят какво вкарват в организма си допълнително и организмът ни се чуди кой и защо се опитва да го затормозява.
Лично на мен ми е чудно, някой замисля ли се от лекуващите ни как постъпват с пациентите си и това не Ви ли напомня на "героичната медицина" от около 1790-1900, та и до днес.
Голяма част от лекуващите ни не осъзнават какво става в момента ...
цитирай
5. mastino - До - radostinalassa
22.10.2020 07:46
Аз съм защитник и се опитвам да убедя много хора, че единствения и правилен начин за борба с болестите е да провокираме организмът ни сам да си произвежда ендогенни биологично активни вещества, т.е. които са му необходими, с цел да се предпазва от каквото и да е заболяване или увреждане.
Той се бори и справя много по-добре от нас, защото защитава всяка своя клетка да не получи нещо от атакуващите я около 10000 (десет хиляди) опита за увреждане на всеки 24 часа - то не са химикали, милиметрови честотни вълни (...), стрес и какво ли още не ...
Един санитар с купена диплома за лекар постави основата на ваксините и сега целият свят му се кланя и го възхваляваме, че се е справил с много болести, а организмът ни, който е много по-съвършен от който и когато и да е бил учен се подценява и го увреждаме всеки изминал ден ...
цитирай
6. radostinalassa - 5. mastino
22.10.2020 16:54
оРГАНИЗМЪТ НИ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ИНФЕКЦИИТЕ, АКО ИМА НЕОБХОДИМИТЕ ВЕЩЕСТВА ЗА ТАЗИ ЦЕЛ, ОБЕКТИ СРЕЩУ КОИТО ДА СЕ БОРИ.
И да спрат с този стрес, паника, която отслабва имунитета ни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 358825
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930