Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2023 09:30 - ОТНОСНО СЪОТНОШЕНИЕТО 1 КЪМ 400
Автор: bosia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1332 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ОТ 400 ДУШИ В ДИСКОТЕКА ОТКРИХА САМО 1 ЦИГАРА И ЕДНО ПРАХЧЕ

Трудно ми е да приема, че при "внезапна" проверка у 400 млади хора в нощна дискотека са открили само една цигара и едно прахче. В момента младите хора у нас не са в съотношение 1 към 200, които употребяват нарковещества.
Затова и в мен възникват сериозни съмнения, че това беше едно читалищно театро.
Знам много добре, че служители на МВР участват категорично в разпространението на наркотични вещества или получават пари, за да си затварят очите. Това става и на границата, и на определени места в страната. Информации за това в медиите колкото щеш.
Затова и съм убеден, че някой от МВР е уведомил предварително за проверката и това е станало, най-вероятно, чрез разпространителите на дрога, които са отлично известни на МВР.
Затова и МВР преигра като съблече и провери 400 души, за да се похвали с резултата.
Проблемът не е само в МВР. Той е повсеместен в държавната администрация и е пряко следствие на порочния модел на организация на държавата, приет на т.нар. "Кръгла маса"
през 1990-1 г. А тя беше проведена, за да се изпълни московския план "Голгота", създаден от лицето Юрий Андропов и имащо за цел да се създаде след икономическия крах на т. нар. "социализъм" възможно най-отвратителната форма на "капитализъм", за да се случи така, че в рамките на 50 години хората сами да поискат възстановяването на т. нар. "социализъм.
По същата причина Путин нападна Украйна.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blog13 - 1. Относно втората половина на у...
14.05.2023 13:25
1. Относно втората половина на умотворението, където пише, че Русия е виновна за наркотиците. Путин и Андропов ли са виновни, за това, че най-голямото потребление на наркотици е в САЩ и ЕС? Путин и Андропов ли са виновни, за това, че преди да падне соца, наркопазар имаше в САЩ и ЕС (в соцлагера ако е имало нещо е било минимално и незабележимо за болшинството от гражданите). Путин и Андропов ли са виновни, за това, че откак САЩ окупира Афганистан, производството на опиум строши всички рекорди, а маковите плантации бяха единственият обект на планетата, който се виждаше от космоса (и в който се криеше и американската армия)?

Путин и Андропов ли създадоха анклава на косовските наркотрафиканти, които трафикираха наркотика в ЕС?

2. Относно втората половина на умотворението. Тука си познал по една случайност до голяма степен. Но не напълно. Операцията в това заведение е била с цел да накаже собствениците му, защото не си плащат на полицията, за правото да търгуват с наркотици. Тия номера са стари. Аз за първи път ги видех директно, навремето кога Метрополис и Самсара на Какао Слънчака бяха редкост. Точно преди мероприятието, в къмпинга с едни евтини бараки в които спях сутринта рано в шест додоха полицаи и отидоха в бараката на "рецепцията". Изглежда проверяваха дали има регистрирани пропаднали наркопласьори по данните от личните карти. Защото отиваха в точно определени бараки и извеждаха разни отрепки, които натовариха в едно рейсче. Аз ставам рано и видях всичко. Притиснявах се, да не ме тормозят и мене, а си имах работа. Но те знаеха точно, кой им трябва. На следващата нощ, на Какао всичко бе дрогирано - десет хиляди човек, събрани на куп. Аз бях спасител през нощта, видях всичко. Масово дрогиране на десет хиляди. Дилърите бяха регламентирани - мутрите на Жоро Илиев. Така се случи, че видях и двете събития. Полицията вероятно нищо не е чула.

Сега обаче, кризата ще удари наркопазара. Което означава, че дилърите няма да имат пари да си плащат на полицията. Което пък ще бъде ескалация на войната (вкл. вътре в мафията). Но тъй като мафията е световна (въпреки, че ти подобно на ченгетата не щеш да видиш друго освен Путин и Русия - ей, милиционер). Това означава и война. Световна.
цитирай
2. blog13 - https://youtu.be/alBMxv9eAVo?t=4321
14.05.2023 13:41
https://youtu/alBMxv9eAVo?t=4321

след 1:12 часа:
"–Чакай бе, ти да не си решил да гепиш хероина?
- Виж как се сещаш.
- И за кво ти е?
- Си тровя мишките на тавана.
- Тука не можеш да го пласираш."

Филмът е от 82ра година.

Въпрос: Дали твърдението, че в България не е възможно да продадеш хероина през 82ра е верно?

Пак, повтарям, а и ти знаеш - филмът е излязъл 82ра. Т.е. тия които са го гледали, целия народ български е знаел как стоят нещата по въпроса в България.
цитирай
3. kolevdobri - Защо институциите в БГ не работят?
17.05.2023 13:57
Защото няма демокрация. А истинската демокрация коя е? Не, не е представителната демокрация, защото такава няма. Представителната демокрация изисква някой да даде на някого пълномощно, за да управлява и да взема решения. Вие дали сте дали такова пълномощно на някой от НС да ви представлява? Не, нали? Затова, единствената демокрация, това е тази власт, която определя Суверена като върховен собственик на страната и всяка власт трябва да бъде ПОДЧИНЕНА на него. Къде в шибаната ни Конституция е записано, че СУВЕРЕНЪТ Е СОБСТВЕНИК НА СТРАНАТА И ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ВЛАСТИ СА ПОДЧИНЕНИ НА НЕГО?
цитирай
4. kolevdobri - Институциите не работят както трябва и в други страни, не само в БГ.
17.05.2023 13:59
Наблюдавал съм работата на германската и на испанската полиция. Гола вода и по гърба кал. Това са те. Правят се, че работят. Като нашата. И защо? Защото те, както и нашите милиционери, не служат на Суверена, а на този началник, който ги е взел на работа и който може да ги уволни. Простичко е. Тогава какво очаквате от тях? Някой да се претрепе от работа по спазването на законите и вашите интереси. Има да чакате.
цитирай
5. kolevdobri - Спомняте ли си реакцията на немската полиция на онази Нова Година...
17.05.2023 14:02
...в центъра на Кьолн, когато пришълците изнасилваха германки? Тогава шефът на полицията се изтъпани пред тАлАвизора и рече, че имал на разположение само 250 полицаи, пък те били недостатъчни, за да се спре насилието. Машалла бе. Страшно оправдание. Аз лично съм посочвал на испански полицаи, къде се продават фалшиви стоки в Мадрид и знаете ли какво последва? Нищо. Аз посочвам с ръка, къде са, а те гледат на другата страна. Пак посочвам, пак нищо. Правят се на ударени. Какво очаквате? Знаете ли как постъпва испанската полиция, на сигнал, че собственик на жилище не може да изгони наемател от неговото жилище? Отива на място и гледа да няма саморазправа - да не би собственикът да си позволи да изхвърли наемателя със сила. Това е испанската полиция. Като нашата, че и по-зле.
цитирай
6. kolevdobri - Защо полицаите са влезнали в това заведение?
17.05.2023 14:05
Някой да ме убеди, че това не е сплашване, с използването на властта? Някой да ме убеди, че целта не са да намерят дрога или по-скоро, ако намерят, да използват този факт да ударят собствениците? И какво стана - толкова шум за нищо. Намерили един грам марихуана. Ако от мен зависи - ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЩЕ ГИ УВОЛНЯ, ЗАЩОТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ОТ НАС НАПРАЗНО. Нека някой да ме убеди, че тези полицаи - милиционери не получават допълнителни пари от този или от онзи? Ако полицията си вършеше работата както трябва, нямаше да има такова нещо като разпространение на наркотици. Те са част от системата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11787664
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930