Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2023 10:37 - ДА ЗАЩИТИМ ЖЕРТВА НА ИДИОТСКА ВЛАСТ
Автор: bosia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2195 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ХРИСТО БОТЕВ: свестните у нас ги считат за луди!

ЛУДА ЛИ Е ГАЛЯ ТАНЕВА
или някои други
ЙОРДАНКА КОЛЕВА
- докога ще търпим
- набедена за луда, лежи в психиатрията в пловдив
- на 9 май има насрочено дело в пловдив от 8.45 часа
Нашумялата в последно време Галя Танева, завършила висше образование в НАТФИЗ, интелигентна и умна млада жена, бореща се за правата си, както и за правото на своето дете на 3.5 години свободно да живеят, беше натикана насилствено на 25 април в психиатрията в болницата в Пловдив, заедно с детето й, което после са отнели насилствено от нея, с помощта на съд, полиция, социални и едно НПО, наречено социална мрежа за детето, което има задължението да получава едни милиони от чужбина и по принцип да вземат деца от български майки, които вече са поотраснали и са красиви и здрави.
Някои от тях продават, други ги дават на приемни семейства и им плащат по 1200 лева, най-общо на месец, но държавата не дава тези пари на майките да си гледат децата. Такива са правилата отвън. А ние докога ще търпим!?
Спомняте ли си един случай, който нашумя преди години, който разгласих чрез вестник и фейсбук за Нели от Сливен и дъщеря й. Дадоха дъщеря и в сливенско село насила в семейство от малцинството и те веднага я спряха от училище и я ожениха за един от техните. Тя работеше в Сливен в бар, докато той я пазеше, а тя го издържаше и плащаше квартирата. Насила дадоха детето там, при положение, че майката имаше къде да живее в хубав апартамент. Социалните от дома в Сливен искаха да продадат детето за много пари и на мен да дадат "малко". Аз не се съгласих.
После насила вкараха майка й, образована жена с няколко чужди езици, в психиатрията и там едва я спасих да излезе жива.
Давали са й насила в устата някаква течност, от която тя си изгуби зрението веднага. И оттогава не може да вижда. А е по-млада от мен!
Спомняте ли си преди време, като писах, че дядо Коце непримиримият от Пловдив с къща в центъра на Пловдив, ще го вкарат другата седмица в психиатрията насила, така и направили, и няма да излезе жив оттам. Така и стана. Никой не знаел как е умрял дядо Коце, който в Белене и други лагери не е можал да умре, но в психиатрията го освободиха набързо от живот! Казах му, че ще умре там набързо. Той не вярваше, че ще го вкарат, защото беше здрав психически. Но пловдивският съд, прокурори и полиция могат всичко! Ръцете им са развързани за всичко!
Да ви припомня и един друг случай от преди няколко години. Имахме един приятел и голям математик инженер Георги Найденов, който си търсеше правата в съда. Казах му, че другата седмица ще го вкарат в психиатрията в София и там за няколко дни ще умре. Той ми каза, че знае, че ще го убият. Е, другата седмица приятел ми се обади да му отиваме на погребението.
Отскоро страната ни се тресе от нов случай!
Интелигентната и умна Галя Танева от село Иван Вазово, близо до Пловдив, насила е натикана в психиатрия, защото просто иска да живее свободно и необезпокоявана от никой.
Била си кръстила детето Буда! Чудо голямо! Ами, има цял град, кръстен Буда Пеща. Имаме българска фамилия Будинови. Тя от кои имена ли е дошла!? Тези, които си кръщават детето Лоренцо, Версаче, Армани и други подобни, са нормални, но Галя няма право да си кръсти детето, както иска.
Детето било много здраво, много възпитано, много мило, много умно говорело. И много красиво, това е казала социална работничка от Хисаря. И дайте сега, готово отгледано дете, да го вземем от майката!
А всяко дете ще се чувства най-добре при майка си!
Ама била го родила вкъщи! Пак чудо голямо и вой до небесата! То вече е на 3 години и половина. Първото дете починало, защото Бърза помощ не са искали да изчакат няколко минути да й помогнат да роди! Те все бързат! Зная как не искаха да помогнат и на майка ми, преди да умре. И все едно не умират майки и бебета в родилни домове!?
И наше дете хвърлиха в родилен дом и на други жени същия ден са хвърлили децата на боклука, защото уж били нещо недобре.
Познавам жени, които раждаха вкъщи. И баба ми е родила сама 6 деца на нивата, зад ръкойките ечемик или пшеница под кривата круша и ставала да жене. И аз съм расла без вода и ток и даже съм работила и без ЕГН.
Дайте от глупости да не правим драми! Сякаш всички станаха принцове и принцеси в България!? Не мога да разбера защо се изменихме към лошо толкова много!?
И нека да видим по чии жалби са натикали Галя в лудницата. Те не са, предполагам, близки роднини, а някакви случайни хора.
Мълвата носи, че някакъв психопат, който искал да живее с нея, но тя го отблъсквала, е подал жалба срещу нея.
И съдиите са написали само инициалите на двамата "тъжители" срещу Галя.
Но не може чужди хора да те вкарват в лудницата, без причина.
А лекарите и юристите знаят, че не може да се вкарва в психиатрия психично здрав човек и да се лекува с медикаменти за психично болен и ако го направят, то е престъпление и може да бъдат съдени и осъдени.
Държавата трябва да се намесва в такива случаи, но не да й се отнема детето, а да й се помага с всичко необходимо!
В Царство България и НР България не се отнемаха деца. Поне не по този начин. Отнемат децата на умните и образовани българки, най-често!
Ние идваме! Искаме да видим детето й, да видим майка му в какво състояние е, след като насила я упояват и я убиват с медикаменти, действат на мозъка й да не може да мисли, да говори и да се движи. И вече научих, че тя е упоена, спи непрекъснато, трудно говори и бавно се придвижва. Или от една здрава права жена направиха вече инвалид и утре ще получава инвалидна пенсия!
Искаме от служебния й адвокат да иска в Съда освобождаване на Галя от лапите на смъртта, а ако не се съгласи съдията
да поиска тройна независима съдебно-медицинска - психологическа експертиза от психолог и трима независими един от друг психиатри от различни градове на страната за сметка на Съда в Пловдив, не за сметка на Галя, защото тя в случая е жертва на системата.
Тя иска просто хората да са по-добри! Нищо лошо няма в това! Не е само тя без работа у нас и без пари! Трябва ли всички да набутаме в лудница, защото сме "много добри" и "заинтересовани" и да имат институциите работа!? Баба викаше, нека всеки да си гледа в собствената паничка!
Защо същите тези институции не са се задействали и не са спрели хората от селото да я нападат, да я наричат "вещица" и да й вменяват, че тя им правела "магии" и затова не им вървяло!? Чудо невиждано, вместо да й помагат! Кой ще им потърси отговорност!?
Говорила съм с нея на няколко пъти преди месеци и я предупредих, че "добрите хора" ще направят това с нея. Тя се съгласи да запише детето си в съвета. И от психиатрията ми писа и изпарти гласови съобщения.
В Турция кюрдки раждат по 22 - 27 деца и никой не ги записва никъде. А там е задължително веднага, щом се роди дете да го запишат и му издават детски паспорт веднага. Те даже не знаят кога са родени и как се казват. Но, като станат на видима възраст 12 -14 - 16 години, майката ги води в съвета и там има едно момче, което "знае" всичко и ги записва всички с имена и дата на раждане. Баба ми също не знаеше кога са родени децата й, но казваше по ечемичена жътва, по пшеничена жътва, но всички после са ги записали с приблизителна дата на раждане в съвета през юни и юли.
Така че на всеки проблем може да се намери решения, стига да искаме!
Но държавата е абдикирала от проблемите на хората!
Някои са недоволни от това, че детето на Галя било здраво. Ама нямало лекар! Защо му е лекар на едно здраво дете!? Но нека бъдат спокойни! Сега, след като са го наблъскали, предполагам, с ваксини, детето ще почне да се разболява! А в Турция до 5 години на детето е забранено да се слагат ваксини.
У нас дъщерята на професорка, също професор, не направи нито една ваксина на детето си и то е много здраво и учеше медицина. Но у нас на село всички са много големи "специалисти" психиатри и психолози и "загрижени" за детето на Галя, а не си гледат техните проблеми!
Галя е подписала под натиск в психиатрията, че "иска" да я лекуват. Но това не е нейно мнение! Тя го изрази това в социалните мрежи, че насила я карат. Не е имало адвокат, предполагам, който да я защити. Лекарите така правят и социалните. Тормозят, докато жертвата не се съгласи да подпише, за да имат пациенти. Трябва да се спре с тази практика! Но за целта трябва да дойдем умни и способни хора на власт, защото днес е Галя и детето й, утре може да бъдете вие, вашето дете или внуче!
Галя ми сподели това преди няколко месеца: "Напълно сме изолирани, заради лоши хора от селото, които ни посягат и ме обиждат. Не мога да вляза в селото от тях! Всички идват да ме тормозят, от полиция и социални и аз съм ги отблъсквала, влизам в позиция войн! Нощем стрелят по двора!"
Това определено не е психично болна жена и ние, хората, които я защитаваме, молим Съда да я освободи и да се спре това мракобесие и насилие над една умна, образована и красива млада жена!
Ще се борим докрай за нея и ще й помагаме! Ще осъдим институциите, от които е пострадала! Не може и не трябва някакви психопати да те вкарват в психиатрия и да бъдат "защитени" от съда и да им се крият имената от нас! Ние искаме да знаем кои са и какви са, за да можем да вземем мерки да не пострадат и други хора. А така с главни букви само може и да са някакви измислени хора! С мен са правили същото.
Така излиза, че всеки психопат може да си внуши нещо и да те вкара в психиатрия, което е отчайващо и престъпно!
Делото на Галя Танева ще се гледа в пловдивски районен наказателен съд от 8.45 часа, Наказателно частен характер дело
номер 1888 от 2023 година, със Съдия -докладчик Елена Димитрова Герцова и обвинител - Районна прокуратура - Пловдив, с които сме работили преди по подобен случай, сега с прокурор Атанас Д. Илиев. Прокурорката се отказа от първоначалното си твърдение, че наш приятел трябва да бъде въдворен за 6 месеца принудително за лечение в психиатрия. Надявам се и сега да бъдат умни и да не искат принудително допълнително задържане на Галя, защото ние няма да се предадем. Дата на образуване на делото е 24.03.2023, с входящ номер 28164.
Предварително зная какво ще искат вещите лица психиатри по делото, да се задържи Галя, защото е много болна, но на тях държавата или други лица им плащат много за техните "умотворения".
Николай Колев - Босия казва за тях: "Психиатър не е професия, а диагноза!". Те често са с професионална деформация, като някои прокурори, следователи и полицаи.
Нека виновниците за случващото се с Галя да се изнамерят, а те да не се прикриват умело от съда и да си понесат последствията. Да се осъдят и съдии, социални работници и полицаи, виновни за случващото се.
Нека прокуратурата да се задейства, защото ние няма да мълчим!
Искаме изцяло нова система на управление, която да е в помощ на обществото!
Свобода за радетелката за свобода и справедливост Галя Танева!
Моля, всички, които имат възможност, да отидат пред районен съд в Пловдив, сутринта на 9 май в 8.30 часа пред съда, за да я подкрепят! И да присъстват и на откритото съдебно заседание. Всеки има право да присъства.
Откритото съдебно заседание е от 8.45 часа.
И нека си припомним думите на Христо Ботев: "Свестните у нас ги считат за луди!".
Намерих жена, която иска финансово и всячески да се грижи за детето и да помага и за лечението на майка му с лекари и необходима медицинска помощ, ако има нужда.
Самата аз съм психолог и педагог и съм работила дълги години, като учителка в столични училища.
Семейството, което желае да помага, може да подпише декларация пред Съда и социалните, че ще може да се грижи за Галя Танева и за нейното дете с всичко необходимо - с финансови средства, да намери добри лекари да я лекуват, може да гледа детето й в своето жилище и тя ще има достъп до него, докато се възстанови.
Моля, Съда за справедливост и Галя Танева да бъде освободена от психиатрията на 9 май от Съда и да се събере с детето си незабавно!
Моля, текста да бъде предаден на всички институции по законов ред.

 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobrodan - Босия? Я погледни тук.
08.05.2023 10:52
https://obuch.info/noviyat-osnoven-paket-vklyuchva-i-zbolekar.html?page=4

https://blitz.bg/regioni/maykata-koyato-rodi-u-doma-a-bebeto-umrya-bila-sektantka-ne-davala-na-akusherka-da-pripari_news409518.html

Ако много искаш, попроучи въпроса.

https://www.mediapool.bg/frans-pres-ruskata-krainodyasna-sekta-anastasiya-se-ustanovyava-v-evropa-news345796.html

Горките й деца :(:(:(..........
цитирай
2. andrei - Жалка история,
08.05.2023 14:52
но истината има и друга страна.В никакъв случай детето няма вина за действията.или лудостта на родителите си,затова то е защитено от закон,който трябва да се спазва!!!

Свободата за която пледира авторката е беззаконие и свободия,която в никоя правова държава не се толерира и позволява-особенно върху дете!!!

Изолацията на майката в случая е необходима.Да си родител не означава да си собственик на живота и съдбата му,но си длъжен да му осигуриш добри условия за неговото възпитание и развитие!!!

Навярно има и съдебни грешки в подобни истории,но всеки случай е конкретен и съдът е отговорен за неговото справедливо решаване,в противен случай съдебната грешка е също престъпление!!!

цитирай
3. bosia - до горното
08.05.2023 16:00
Щом смяташ, че т. нар. "Правосъдна система" у нас работи в защита на гражданите, значи сетивата ти са увредени.
цитирай
4. andrei - Правосъдната система трябва да работи
08.05.2023 16:09
в защита на гражданите,в противен случай върши престъпление.Това съм казал по конкретният случай!!!Това бе темата и по нея разсъждавах,а не за сетивата ми...
цитирай
5. kolevdobri - В статията пише, че в Турция...
10.05.2023 19:41
...на децата не се слагат ваксини до навършване на 5 годишна възраст. Това вярно ли е? Някой знае ли нещо по въпроса?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11741073
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031