Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2021 07:23 - КЪДЕ ЖИВЕЕМ
Автор: bosia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1694 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЖИВЕЕМ В РОМАНИТЕ НА ИЛФ И ПЕТРОВ

Тази нощ получих просветление.
Чели ли сте романите на Иля Илф и Евгени Петров "Дванадесетте стола" и "Златният телец"?
Оказа се, че ние, просто, живеем в тях.
Имаме си Остап Бендер и неговото обкръжение, имаме си същата измислена действителност.
Имаме си десетки десетки копия на майстор Безенчук, които, обаче, работят не в дърводелска работилница, а в медиите.
Имаме си дори и мадам Грицацуева/Знойная женщина, мечта поета/, при това също с няколко ЦЦ в името си.
И най вече си имаме своя Остап, макар и в много образа. При това някои наистина твърдят, че баща им е бил турски поданик.
Ще спомена само някои от тях:
Тодор Живков
Петър Младенов,
Желю Желев,
Ахмед Доган,
Лютви Местан,
Сергей САтанишев,
Корнелия Нинова,
Цецка Грицацуева,
Симеон Кобурготски,
Георги Първанов,
Росен Плевнелиев,
Румун Радев,
Филип Димитров,
Андрей Луканов,
Бойко Борисов,
Бойко Борисов,
Бойко Борисов,
Слави Трифонов,
Костя Копейкин,
Кирил Петков
Е, честито!



Гласувай:
7



1. exo - Май пак не са те пуснали на кръглата ...
19.12.2021 07:37
Май пак не са те пуснали на кръглата софра.
цитирай
2. marana69 - ...от 07, или от 06, дебнеш някой!) хистерия..Джендърска..
19.12.2021 09:41
exo написа:
Май пак не са те пуснали на кръглата софра.


ее, и ко ти пука.за .пенсиите, тук, Мара Бара..
и умен отговор, не очаквам..
цитирай
3. blagoalex - Агента на ГРУ Румен Радев и агента Буда Бойко Яшаров Борисов танцуват казачок
19.12.2021 21:59
Това което се извършва в момента в съветският концентрационен лагер България е геноцид срещу българският народ. Мафията на Борисов и останалите комунистически съучастници тотално съсипаха всички сфери на нормален човешки живот. Продават тестове с неизвестен произход и разкарват кашони които като ги погледнеш от вън са до такава степен замърсени и вероятно бракувани отдавна за да тестват нашите деца в училищата е това е не само геноцид на който са подложени децата на България. Агента Буда - Бойко Яшаров Борисов , Румен Радев - агента на ГРУ и всички останали агенти внедрени и създали партиите СДС, БКП- БСП - партия която отдавна със закон трябваше да бъде забранена и всички останали тролчета на кукловодите на КГБ като ДПС, и т.н. са едни и същи финансирани с пари получени по престъпен начин. Главния Прокурор Иван Кешев - Гешев заедно с временното правителство от агенти на ДС и КГБ не само , че не спряха да лъжат българският народ , но най нагло прикриват кражбите на стотици милиарди евро откраднати от България от партиите на ГРОБАРИТЕ. Е тролчета , парите които откраднахте от българите ще ви донесат това което не сте и очаквали. За всяко престъпление си има и наказание и не си мислете. че ще ви се размине. След като извършвате геноцид срещу нашите деца , ние няма да стоим и да гледаме. Бруталното манипулиране и фалшифициране на изборите от ГРОБАРИТЕ- ГЕРБ партията създадена с парите на известният мафиот наречен Тодор Живков - агент на Никола Гешев , внедрен от него в комунистическата партия през 1930 г. известен с истинското си име Сафир Яшаров Маруцин с което депозира през 1980-1981 г. откраднато от БГ 50 тона злато в Швейцарски банки. Едновременно същият мафиот - с цигански произход по майка Маруца и незаконен син на Фердинанд открадна в периода от 1962 до края на 2000 г. десетки милиарди долари валутни и материални средства да не говорим за пенсионният фонд на българите, който той го открадна и изнесе със самолетите на мафиота - " космонавта" Иван Иванов.
цитирай
4. blagoalex - В съветският концентрационен лагер България Черваната Мафия се готви за тотален геноцид на българите
19.12.2021 22:02
Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Кор. Нинова също се облажи от тези кражби на пари от ВТП.


цитирай
5. shveik5 - Да не забравяме
19.12.2021 23:30
и синовете на лейтенант Шмид? В романа бяха около тридесет и дори и четири- пет дъщери имаше, но тука са с много нули от зад! Даже и партия си имаха, ама на третите избори ги отвяха.

цитирай
6. bosia - до щвейк
20.12.2021 09:11
У нас всички партии са от синовете и дъщерите на лейтенант шмидт!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736569
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031