Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.10.2020 12:02 - ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД-
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1370 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 30.10.2020 12:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ВОЙНАТА ЗА УМА И ДУШАТА ПРОДЪЛЖАВА
СЪБУДЕТЕ СЕ...


,,Черен лебед", тактическо командване и контрол Планирано за премахване на Тръмп? Планиране на гражданската война от комунисти-демократи в ход! -
Капитан Дейв Бертран

image

Много от нас (тук) се опитват да Ви предоставят точна и подробна информация за това къде сме се насочили (скоро) като нация. 

Забележка: Видеото трябва да бъде приоритетно гледане от всяка ученическа възраст и студент.

Повече от половината американско население (народните гласувания) и по-голямата част от планетата Земя нямат абсолютно НИКАКВИ обяснения за това как (нашите) умове са били манипулирани от външна световна идентичност, известна още като Сатана и фалшивите медии.

Чрез неговите прислужници, известни още като 13 световни семейни [масонски] банкери, известни още като „Илюминатите“, се поколяват от поколения [под управлението на Сатана] да контролират цялата система за банкова търговия на планетата, но това, което (винаги) е било трън в задника им ти и аз !

Поради „Свободната воля“ и разбирането на „ИСТИНАТА“, човекът е показвал [Сатана] отново и отново ... .WE ще се надигне срещу [НЕГО] и неговите слуги завинаги, или докато планетата бъде напълно унищожена, като по този начин ... .. те се унищожават в процеса.

Разберете нещо ...

Сатана не е просто въображаема идентичност или любимо име за действие (и), но е истинска идентичност, която се проявява от духовното царство, което не можем да видим (освен ако не искате) ... .Но армията му на зло може да се прояви като НЛО и унищожи планетата, за която ТОЙ твърди, че е НЕГОВ домейн, а ние сме негови роби. 

Чудно ли е защо често гледаме [предсказуемо програмиране] филми за нахлувания на НЛО и т.н., съчетани с добро и зло?

Чудно ли е защо (много) президенти са се ангажирали, опитвайки се да принудят ЦРУ, НСА и Военно-индустриалния комплекс да споделят своите данни, информация и открития относно КОНТАКТА със световни същества? 

Чудно ли е защо президентът Дуайт Айзенхауер, JFK и Роналд Рейгън ни предупредиха за Новия световен ред и „тайните общества“, включващи Военно-промишления комплекс?

Чудно ли е защо президентът Тръмп е сформирал "космическите сили?"

Хора ... всичко е свързано със световна схема, която може и ЩЕ дойде много скоро.

Във видеото, организирано от Военна специална оперативна система (вътрешна информация), ще научите подробно как всичко идва на върха; 

Той НЕ спекулира, но знае историята си ... ... на която НИЕ сме на път да повторим. 

Забележка: Световната блокировка (и) и носенето на маски, в условията на планетата, е бета тест за това, когато целият ад се разпада.

Ще разберете как НИЕ сме били измамени от фалшива планета, 911, войни в Близкия изток и колко ИЗКЛЮЧИТЕЛНО опасни сме пред нас като нация, докато напредваме в масивна гражданска война само за седмици напред.

Президентът Тръмп получи властта да променя световните събития в мащаб, който е библейски. 

ЦРУ е администратор на „правителството на сенките“ от името на 13-те [масонски] семейства, които притежават по-голямата част от света.

Администрацията на Тръмп и лоялистите от разузнавателния / военния апарат знаят точно какво може да се случи след изборите. 

Комунистите-демократи са готови да си върнат Белия дом с всички необходими средства, ако Тръмп откаже да освободи президентския пост ... ..краден или не чрез фалшифицирано гласуване / докладване.

Настоящи и бивши генерали и адмирали при минали президенти, GHWB, Клинтън, GWB младши и Обама активно лобират пред Пентагона и други военни лидери да НЕ следват командите на Тръмп в случай на това.

IMO ... .пътеката, която Тръмп ще трябва да следва (след 3 ноември), когато започват [планираните] масови бунтове и опити за щурм на Белия дом ...... Тръмп ще бъде принуден да приеме „Закона за въстанието“ и да обяви военно положение в повечето всеки регион [Blue State].

Предателските бивши и настоящи военни лидери настояват за съпротива, като отнемат "Тактическо командване и контрол" от президента Тръмп, докато следват квазипрезидент Байдън, от който ще бъде в мазе (отново) на неизвестно място. 

Същата същата тактика беше опитана през Втората световна война под прикритието на „Операция„ Валкирия “, в армията на Хитлер, която почти успя, с опита за убийство на Хитлер.

Това се случва (отново) сега ... и е известно като „ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД“.

Ще успеят ли ТЕ в стремежа си да унищожат Америка? 

Ако Тръмп загуби (законно или незаконно) ... .. знайте един важен факт! 

Следователно ...... запаси от хранителни запаси и амуниции. 

Психологическата война ВИНАГИ е предшественик на войната!

Бог да благослови Америка.

-Дейв Бертран  
.........................................................................................

След изборите 2020: Две проучвания казват, че по дяволите ще се освободим

 

Два скорошни доклада, когато се комбинират, нарисуват тъмен път за Америка през следващите седмици, нация, опожарена от множество спорни съдебни битки и широко разпространени ежедневни протести.

(Статия от Бил Ливингстън, преиздадена от  AmericanThinker.com )

79-дневният доклад на Института Клермонт и Тексаската политическа фондация осветява възможните изборни съдебни битки на хоризонта и как те биха могли да се развият в съдилищата. Долния ред? Съдебният процес ще отнеме много време и ще бъде воюващ. Няма бутон за бързо превъртане напред, който да ускори процеса. Той  заключава :

  • В изборната нощ победителят няма да бъде известен „поради милиони неизброени бюлетини за изпращане в 6 държави на бойното поле“.Като се има предвид, че няма ясен победител, могат да се очакват „интензивни съдебни битки“, които могат да доведат до „борба чак до съвместната сесия на Конгреса на 6 януари. Несигурността може да се разшири дори и отвъд това, тъй като решенията както за президентството, така и за вицепрезидентството се борят в Конгреса и пред Върховния съд на САЩ. "

    Вторият доклад „Задържане на линията: Ръководство за защита на демокрацията“ е  ръководство  за организиране на масови протести, изготвено от група твърдо леви „изследователи, организатори и активисти“. Докладът насърчава хората да се съберат рано в клъстери, да идентифицират „притежателите на власт“, ​​върху които искат да „повлияят“, и след това да направят планове как да постигнат целите си.

    Докладът призовава за „мащабни протести“, ако администрацията на Тръмп и нейните съюзници попречат на всички гласове да бъдат преброени, разрешат изхвърлянето на бюлетини или не „отстранят нередности“ при гласуването.

    Значението на доклада се крие в нивото на предварително планиране и предварително насочване. През 2016 г. повечето отляво вярваха, че Хилари Клинтън ще победи и бяха хванати неподготвени, когато вместо това спечели Доналд Тръмп. И все пак в рамките на часове активистите успяха да организират протести в градските центрове, размахвайки знаци, обявяващи Тръмп за „Не моят президент“.

    Всеки ден след това, през следващите няколко седмици, бяха организирани демонстрации в Ню Йорк; Бостън; Лос ъгли; Атланта; Чикаго; Филаделфия; Портланд; Сан Франциско; Сиатъл; и Вашингтон - всички управлявани от кметове демократи.

     

    Сега, четири години по-късно, можете да сте сигурни, че левицата няма да бъде хваната да дреме отново в Изборната нощ. Те имаха месеци да се подготвят и са готови да се бият. Многобройните протести, бунтове, грабежи и насилствени атаки през последните шест месеца са само прелюдия към предстоящото основно събитие.

    Стартът вероятно ще бъде гласът на Сената на САЩ за потвърждаване на съдия Ейми Кони Барет пред Върховния съд на САЩ. Не се изненадвайте, когато видите мащабни демонстрации срещу нейното потвърждение, слагане на празнични сили на неотдавнашния женски марш, като средство за влияние върху все още нерешените избиратели. Протестите също имат предимството да изтласкат встрани конкурентните новини като скандала със семейството на Байдън.

    След като демонстрациите започнат, те няма да приключат скоро; те само ще се възпалят, освен ако Джо Байдън не спечели изборите с избухване, което малцина очакват да се случи.

    Като се има предвид, че докладът за 79 дни е точен, че много бюлетини няма да бъдат извеждани в таблица до дни след приключване на гласуването, протестиращите ще се наводнят по улиците на града с искане всички бюлетини да бъдат преброени, докато адвокатите завеждат дела за удължаване или блокиране на крайните срокове за гласуване и приемане или хвърляне навън бюлетини, които се появяват от нищото.

    През 2000 г. изборите бяха задържани, когато Джордж Буш спечели Флорида с малко предимство, което предизвика автоматично преброяване. Адвокати се бориха в съдебните зали в продължение на шест седмици, докато решението на Върховния съд на САЩ окончателно прекрати кавгата.

    Преминавайки напред към 2020 г., вместо един оспорван държавен избор, може да има шест или повече, значително умножавайки броя на съдебните дела. Най-интензивните демонстрации вероятно ще се случат в четири от люлеещите се държави, оглавявани от губернатори на демократи, в опит да променят законовите решения.

    Докладът Hold the Line разкрива основната игра на левичарите. Активистите са заключени и заредени. Те ще имат предварително избрани цели. Вместо да се събират в големи групи, както през 2016 г., те планират да се разпръснат на множество обекти - вероятно домове на избрани длъжностни лица и съдии, политически анкети, полиция, всеки, когото смятат за „носител на властта“.

    Добавете към тази нестабилна комбинация добре организираните и финансирани активисти на Antifa и BLM, които усъвършенстват своите тактики на насилие след смъртта на Джордж Флойд. Очаква се операторите с маскирани в черно да проникнат в протестите, за да превърнат ненасилствените събития в ад.

    Въз основа на двата доклада кумулативното въздействие? В множество градове, на множество места ще има безпрецедентни демонстрации, много насилствени. Полицията вероятно ще бъде съкрушена, няма да може да отговори на разпръснатите протести - или ще бъде възпрепятствана да реагира - подхранвайки страха и хаоса.

     

    Всяко съдебно решение създава нов събирателен вик за левите ... и може би и десните. Колкото повече време отнема на разрешаването на изборните разногласия, толкова повече насилие и хаос, метастазиращи като раково израстване. Колкото повече неща излизат извън контрол, толкова повече неща излизат извън контрол.Докладът Hold the Line представя изборен резултат, който е измамен, при който всички гласове не се броят и нередностите се отстраняват. Като се има предвид този сценарий, той призовава за „друга форма на власт, която да коригира баланса“, всеобхватна революция, при която голям брой хора участват в стачки, бойкоти, протести и други ненасилствени действия, „до демократично и отговорно правителство се възстановява. "

    С други думи, те искат да затворят обществото, докато президентът Тръмп бъде принуден да изпълни длъжността си, за разлика от 28-те дни на съпротива в Тунис, които свалиха президента Ел Абидин Бен Али и революцията от 25 януари в Египет, която свали президента Хосни Мубарак.

    Подобно събитие изглежда крайно неправдоподобно. Но ако Тръмп бъде преизбран, каквото и да се случи, левицата ще твърди, че изборите са откраднати, за разлика от 2016 г., отваряйки завесата за още четири години протести и атаки срещу неговото президентство.
    източник:
    https://www.americanthinker.com/blog/2020/10/postelection_2020_two_studies_say_all_hell_to_break_loose.html






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=VJBjQPFyr_Q
30.10.2020 14:03
https://www.youtube/watch?v=KvnWnMwKu2k

https://www.youtube/watch?v=HnJ2rmxX7BE

https://www.youtube/watch?v=CisejWTiF4A
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320334
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031