Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2017 09:11 - Старец и дракон
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 5155 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 22.01.2017 09:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        Древните митове за Стареца (Стара планина е тялото и нозете му) и Дракона (Америка) разказват, че те са сакрално свързани. Каквото става в околностите на Стареца, същото следва и у Дракона. В това съм се уверил от собствен опит - времето в централните части,  вкл. Сливен и щата Тенеси (централната част на САЩ,, в който живее дъщеря ми със семейството си) е еднакво през всички сезони.
      Навлизайки в новата ера все повече случващото се започва ясно да маркира зависимостта Старец и Дракон, успоредно с възраждащото се най - старо учение на планетата за Богинята майка - Гея. Навлизайки в Новия свят (да се различава от Новия световен ред обаче) човешкото ДНК започва да говори не само чрез провежаните тестове, а най - важното че незаблежимо, започва активация на т.н. слепи участъци, които не е изяснено за какво служат и каква информация съдържат. Светът започва да се променя и "да се връща на хората". Въобще не е случайно, че на президентските избори у нас протежето на куклата на Сорос - бъбъ, "мойта грешка вашта мама" , се провали с гръм и трясък у Старецо , последвано от другото Сорос протеже - Килъри Клинтън у Драконо. Нека да звучи по шопски и да напомня за нашите роднини - индианците пуебло, прекръстени на хопи, живущи в Аризона за да напомня, че българите имат право да получат американско поданство априори заради това, че сме роднини на коренните американски индианци. За последните е известно, че непрекъснато танцуват ритуални танци, свързани с майката-земя и когато спрат да танцуват и се отправят на север "костенурката ще се обърне" (Америка). Новият свят настъпва по всички фронтове - дори и в политиката, защото няма как иначе да се изпълни алтернативното развитие на света без война. Оказа се например, че Д. Тръмп е с български корени от Трънско. Предсказанията на известните пророци и Библията все повече се отдалечават от мераците на ционистите за трета световна война, следвана от глобален контролиран хаос (оксиморон стил Оруел). На нас предстои да докажем и съществуването на двустранна връзка между Стареца и Дракона.
      Братя и сестри уфси, единстеното, което се иска от нас е силно да желаем това, което смятаме, че е справедливо и нормално в Новия свят. (и нека ненормалните да се засягат колкото искат - ние ги мразим с любов и безплатно) Който желае може и да се моли на своя Бог (подчетвам молитвите да не се отправят към Господ, а към Бог) - Господ са Елохим , а Бог си е Бог (тъканта на света в който живеем. Някои го наричат Матрицата). Желанията ни, както ще се убедите ще се материализират от силите които владеят тъканта на времето и света.
      Идат предсрочни избори - не вярвайте на статуквото, заложете на промяната, която предстои да се появи. Този за който ще трябва да гласуваме ще бъде коренно различно лице от настоящите измекяри, вервайте.
     
Старецът отново ще подскаже на Дракона верните ходове... Сполай Ви.



Гласувай:
5



1. kuschel - Много хубаво есе, браво!
22.01.2017 09:55
Много хубаво есе, браво!
цитирай
2. olivie - ПП
22.01.2017 14:57
Да живее Новият свят! Добре дошли в него братя и сестри уфси. Скоро ще разберете, че пространството и времето са свързани и огледалните светове не са нищо друго освен не материализирано настояще. Важният въпрос е колко далеч от настоящето се намираме самите ние (коя от кохерентните вълнички на хвърления от Бог камък сме яхнали) Можете ли да управлявате собствен свят? Сега е моментът да го докажете. Сполай Ви.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842699
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031