Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2023 09:25 - ЕДИН РЕАЛЕН ПОГЛЕД ВЪРХУ ТОВА ВОЙНАТА НА РУСИЯ С УКРАЙНА
Автор: bosia Категория: История   
Прочетен: 5057 Коментари: 13 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПУТИН ПРОСТО ИЗПЪЛНЯВА ДОКТРИНАТА НА ИМПЕРАТОР КОНСТАНТИН ПЪРВИ

Войната на Русия с Украйна просто осветлява т. нар. "ВОСР". Тя не е никаква революция, а истинска контрареволюция и има за цел възстановяването на робовладелчеството, наречено "Крепостничество".То е създадено през 337 г. след Христа от бившия император на Римската империя Константин 1. Но той хитро го прокарва чрез създаването на една нова псевдорелигия, наречена "Източно православие", а не като държавна политика. По този начин стоварва робството върху религията, а не върху държавата, т. е. върху себе си. За това наричат Русия "Крепост на Източното православие".
Това обяснява и държавния преврат в Руската империя през 1917 г. Тя има за цел възстановяването на робството/крепостничеството/ отменено от цар Николай 1 през 1861 г. В създаденият исторически термин "Велика октомврийска социалистическа революция" има само една вярна дума и тя е "октомврийска". Останалите са подвеждащи, фалшиви и неверни.
Затова, който поддържа войната на Русия с Украйна волно или неволно поддържа именно възстановяването на робството. Това са тези, които гласуват за "вГъзраждане", БСП и останалите русофилски пасмини. 
Украйна направи сполучлив опит да премине към демократичен модел на държавно управление и затова бе нападната и подложена на смърт и разрушение. 
Но това е лебедовата песен на Русия и нейният престъпен фюрер Путин. Но не за това, че е красив като лебед!
Той е грозен, престъпен и дълбоко неморален като мисълта на Ленин и действията на Сталин.
Затова и дните са му преброени, както и се случва вторичният разпад на Русия след разпада на бившия СССР, за което писах преди повече от 30 години и текстът ми го има в блога ми, а съм го казвал още преди 40 години по ББС, "Свободна Европа" и "Дойче веле". 
Това съвсем скоро ще стане факт!



Гласувай:
5



1. blog13 - цитат:"В създаденият ист...
23.04.2023 12:27
цитат:"В създаденият исторически термин "Велика октомврийска социалистическа революция" има само една вярна дума и тя е "октомврийска"."

И се честваше на седми ноември.
цитирай
2. blog13 - цитат:"Това обяснява и дъ...
23.04.2023 12:40
цитат:"Това обяснява и държавния преврат в Руската империя през 1917 г. Тя има за цел възстановяването на робството/крепостничеството/ отменено от цар Николай 1 през 1861 г. "

Т.е. шест години след смъртта на Николай 1 - добре е, пак ли си пил нещо, дето ти е противопоказано за здравето от докторо? Вчера беше субота. Николай 1 е подготвил донякъде освобождението на крепостните. Тоя дето го е извършил и с най-големи заслуги се казва Александър. Наречен Цар Освободител.
Той е освободил и България от турското робство. Срещу него на страната на Турция бяха Англия, Франция, Германия.
Също и ти - е не знам, може пак да си бил пиян и да не помниш.



цитирай
3. blog13 - цитат:"Украйна направи с...
23.04.2023 12:45
цитат:"Украйна направи сполучлив опит да премине към демократичен модел на държавно управление и затова бе нападната и подложена на смърт и разрушение. "

Говориш за преврата през 2014та, подкрепен с див и нечовешки (т.е. педераски) вой от западната антидемократична общност. Няма как това нещо извършено срещу избран посредством избори президент и държавна власт, за които избори никой не ни е обяснил защо и как (а още по-малко доказал по безспорен начин), че не са демократични - няма как тоя преврат да бъде наречен "демократичен модел на държавно управление" - особено, ако вчера си пил нещо, ако си пил повечко или ако сега те боли главата.
цитирай
4. luky - !
23.04.2023 14:00
Всичко е вярно с изключение на това, че крепостничеството в Русия е било отменено от император Александър Втори. Колкото до блогърът 13, смърди на путинофилията отдалеч.
цитирай
5. nkf - Написаното е абсолютно вярно. р...
23.04.2023 14:05
Написаното е абсолютно вярно. русийката е последната робовладелска псевдодържава, която все още е разположена на европейския континент.
цитирай
6. nkf - цитат:"Украйна направи с...
23.04.2023 14:10
blog13 написа:
цитат:"Украйна направи сполучлив опит да премине към демократичен модел на държавно управление и затова бе нападната и подложена на смърт и разрушение. "

Говориш за преврата през 2014та, подкрепен с див и нечовешки (т.е. педераски) вой от западната антидемократична общност. Няма как това нещо извършено срещу избран посредством избори президент и държавна власт, за които избори никой не ни е обяснил защо и как (а още по-малко доказал по безспорен начин), че не са демократични - няма как тоя преврат да бъде наречен "демократичен модел на държавно управление" - особено, ако вчера си пил нещо, ако си пил повечко или ако сега те боли главата.

Другарят янукович беше избран на избори, защото гарантира, че ще продължи евроинтеграцията на Украйна - политически курс, който намираше сериозна подръжка дори и сред неговата "Партия на регионите". Само че другарят янукович - купен с няколко милиарда долара от путин - в момента, в който трябваше да подпише документите с ЕС, отказа. Е, това взриви Украйна и хората масово излязоха на площадите. Ти, другарю путинец, да си чувал нещо за народен суверенитет, за национален суверенитет, за закони? Когато едно говно като янукович - платен щедро от москва - си въобрази, че може да прави на маймуни милиони хора, е тогава му с еналага да бяга през глава при господаря си. Освен това, не е ясно, кое точно дава право на късия смешник да напада суверенна държава? Щото свалиха платената му марионетката, да?
цитирай
7. blog13 - другарят янукович - купен с няколко ...
24.04.2023 09:50
nkf написа:
другарят янукович - купен с няколко милиарда долара от путин


Евроатлантическите другари немаха ли два пъти по няколко милиарда долара, да надцакат другаря Путин - това зло жуже? Русия е една фалирала бензиностанция с ракети. Нема пари. Нали така бе бутнат и СССР - като го вкараха в надпревара във въоръжаването. Или излиза, че Путин има повече пари от запада? Това ли ни съобщаваш?

Прочее, колко пари струва на запада организацията на тоя преврат - по-евтино ли е от два пъти по няколко милиарда? А колко пари струва досегашната поддръжка на Украйна?
цитирай
8. blog13 - Е, това взриви Украйна и хората м...
24.04.2023 10:02
nkf написа:
Е, това взриви Украйна и хората масово излязоха на площадите. Ти, другарю путинец, да си чувал нещо за народен суверенитет, за национален суверенитет, за закони? Когато едно говно като янукович - платен щедро от москва - си въобрази, че може да прави на маймуни милиони хора,


Една предварителна вметка: "Другарю" ще викаш на евроатлантическите висшестоящи манафи и педали, на които им правиш свирки. Аз няма как да съм ти другар, щото не съм гей. Абе не съм от хомодружинка Детелинка.

Относно тъпотитите дето си изсрал. За кви милиони бълнуваш? И за какъв народ? Имаш ли си понятие от представа, какво е това народ? Народът на Украйна е 40 милиона (беше). За да кажеш, че народът е излязал на майдана, трябва да са излзезли минимимум 20 милиона (половината). Или поне колкото са гласували на последните избори. Само че на майдана при най-големите числа, които се размятат са излизали максимум 300 000. Самият преврат с наемници, дошли отвън (дали са стрували няколко милиарда - изплуваха и някои самопризнания на някои отговорни другари/гейове - твои другари, не мои) - самият преврат е извършен от 15 хиляди човека (две дивизии).
Абе простак недоклецан, имаш ли представа, колко процента са 15 хиляди от 40 милиона? Къв народ, кви пет лева?

Защо ако Янукович не е спазил обещанието си, не е сменен веднага? Ако това е така, това е проблем на избирателната система. Ако избирателната система е некачествена, трябваше демократизаторите от световна класа, които са те направили гей (чис педерас де), да ни занимават с тоя въпрос. Само че абсолютно същия проблем е и при тях, с техните избирателни системи. В България от трийсет години са същите истории - да бяха първо тука направили и подкрепили едно превратче. Може и повече.
цитирай
9. blog13 - Всичко е вярно с изключение на това, ...
24.04.2023 10:20
luky написа:
Всичко е вярно с изключение на това, че крепостничеството в Русия е било отменено от император Александър Втори. Колкото до блогърът 13, смърди на путинофилията отдалеч.

Уважаеми господин напарфюмиран педерас, радвам се, че е станало безспорно дори и за педерасите, че крепостничеството не е било отменено от Николай 1, при това няколко години след смъртта му.
Т.е. до такава степен това е безспорно, че даже и чис педерас не може да го отрече. Напомням (и ще продължа и в бъдеще все така да напомням), че е също така безспорно (и дори много повече), въпреки че все още не го пише и в Уикипедия, че моите теми са свърхконцентрирани върху анализи на избирателните системи и фундаменталните обществени процеси. В тях съм направил безспорните и неопровержими изводи, че избирателните системи по целият днешен свят, особено в т.нар. "демократичен/свободен" западен свят, са чисто менте. Народът, електоратът дори и в тези държави е в пълна невъзможност да избира държавна власт поради липсата на правилна/демократична избирателна система. Резултатът е именно свръхтоталитаризъм. И това няма абсолютно нищо общо с любимия ти Путин. В моите теми Путин не фигурира. Освен това, в Русия е същата работа. Така че няма да ти се получи педераския номер, да ме натовариш със собствените си педераски фикции. Сънувай си го Путин, че те изнасилва, проверявай вечер под кревата преди да си легнеш, дали се не е скрил (пак) там!

Прочее, въпросната ситуация с липсата на демократична избирателна система, освен че е изобщо противоконституционно от гледна точка на конституционното право (въпреки деформациите и в теорията), е и напълно незаконна, защото е отменен най-високостоящият член в Конституцията на РБ "Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.

(2) Цялата държавна власт произтича от народа.".
Този текст е отменен с по-нискостоящ в конституцията член а в последствие и с наложената избирателна система.
"Чл. 10. Изборите, националните и местните референдуми се произвеждат въз основа на общо, равно и пряко избирателно право с тайно гласуване."

Пояснявам отново защо - изискването за пряко избиране означава прекалено големи базови избирателни райони и съответно прекалено голямо съотношение между две съседни йерархически нива (25 000 човека електорат избират един депутат). От това следва блокиране на възходящото йерархическо движени. Нисходящото йерархическо движение, т.е. управлението на йерархията/държавата има съотношения между 2 към едно и и 10 към едно. Поради което управлението на държавата си работи от памтивек (не е блокирано). За разлика от възходящото (т.е. демокрацията), което е блокирано поради банална математика за шести клас. И т.н. Който иска може да се запознае с подробните ми анализи.
цитирай
10. liubitel - ДО bosia
24.04.2023 23:22
по-добре направи си глдна стачка докато дойде лебедовата песен на Президента Путин
цитирай
11. zabylgarite - Въпрос
25.04.2023 15:12
Вие подкрепяте ли Украйна да притежава ядрено оръжие?
Не се ли чувствате статист и зрител в западните сценарии и филми?

Животът в България от 34 години се диктува, доформира и форматира от западните държави.
Не от Русия.

Благодаря за вниманието.
цитирай
12. bosia - до горното русофилоподобно
26.04.2023 08:58
Този брациговски въпрос задай на руския агент и държавен празноглавец /Р/Гумен /Р/Гадев!
цитирай
13. fun1001 - бабо Дело,ти, и от Театър толкозз, разбираш) но, виж, за БабаЯга,си перфектна!!
02.05.2023 12:55
zabylgarite написа:

Вие подкрепяте ли Украйна да притежава ядрено оръжие?
Не се ли чувствате статист и зрител в западните сценарии и филми?

Животът в България от 34 години се диктува, доформира и форматира от западните държави.
Не от Русия.

Благодаря за вниманието.

цитирай
14. marana69 - кара миа, лУки, я го изппеей, и на италианоо..аморе мио @ )
02.05.2023 15:06
luky
написа:
Всичко е вярно с изключение на това, че крепостничеството в Русия е било отменено от император Александър Втори. Колкото до блогърът 13, смърди на путинофилията отдалеч.

цитирай
15. kolevdobri - Именно поради тази причина, решението е перманентна пряка демокрация!
04.05.2023 20:52
blog13 написа:
luky написа:
Всичко е вярно с изключение на това, че крепостничеството в Русия е било отменено от император Александър Втори. Колкото до блогърът 13, смърди на путинофилията отдалеч.

Уважаеми господин напарфюмиран педерас, радвам се, че е станало безспорно дори и за педерасите, че крепостничеството не е било отменено от Николай 1, при това няколко години след смъртта му.
Т.е. до такава степен това е безспорно, че даже и чис педерас не може да го отрече. Напомням (и ще продължа и в бъдеще все така да напомням), че е също така безспорно (и дори много повече), въпреки че все още не го пише и в Уикипедия, че моите теми са свърхконцентрирани върху анализи на избирателните системи и фундаменталните обществени процеси. В тях съм направил безспорните и неопровержими изводи, че избирателните системи по целият днешен свят, особено в т.нар. "демократичен/свободен" западен свят, са чисто менте. Народът, електоратът дори и в тези държави е в пълна невъзможност да избира държавна власт поради липсата на правилна/демократична избирателна система. Резултатът е именно свръхтоталитаризъм. И това няма абсолютно нищо общо с любимия ти Путин. В моите теми Путин не фигурира. Освен това, в Русия е същата работа. Така че няма да ти се получи педераския номер, да ме натовариш със собствените си педераски фикции. Сънувай си го Путин, че те изнасилва, проверявай вечер под кревата преди да си легнеш, дали се не е скрил (пак) там!

Прочее, въпросната ситуация с липсата на демократична избирателна система, освен че е изобщо противоконституционно от гледна точка на конституционното право (въпреки деформациите и в теорията), е и напълно незаконна, защото е отменен най-високостоящият член в Конституцията на РБ "Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.

(2) Цялата държавна власт произтича от народа.".
Този текст е отменен с по-нискостоящ в конституцията член а в последствие и с наложената избирателна система.
"Чл. 10. Изборите, националните и местните референдуми се произвеждат въз основа на общо, равно и пряко избирателно право с тайно гласуване."

Пояснявам отново защо - изискването за пряко избиране означава прекалено големи базови избирателни райони и съответно прекалено голямо съотношение между две съседни йерархически нива (25 000 човека електорат избират един депутат). От това следва блокиране на възходящото йерархическо движени. Нисходящото йерархическо движение, т.е. управлението на йерархията/държавата има съотношения между 2 към едно и и 10 към едно. Поради което управлението на държавата си работи от памтивек (не е блокирано). За разлика от възходящото (т.е. демокрацията), което е блокирано поради банална математика за шести клас. И т.н. Който иска може да се запознае с подробните ми анализи.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11743553
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031