Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2023 16:23 - ТОВА, КОЕТО СТАВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В РУСИЯ ЯСНО ПОКАЗВА, ЧЕ, РУСОФИЛИЯТА Е ПРИКРИТА ФОРМА НА МАЗОХИЗЪМ И ОТКРОВЕНА ПСИХОПАТИЯ
Автор: bosia Категория: История   
Прочетен: 4911 Коментари: 12 Гласове:
3

Последна промяна: 27.03.2023 16:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СЪЩОТО В РАЗЛИЧНА СТЕПЕН СЕ ОТНАСЯ И ДО БЕЗКРИТИЧНОТО ПРИЕМАНЕ НА ВСЯКАКВА ФОРМА НА ИМПЕРИАЛИЗЪМ, СЪЩЕСТВУВАЩИ И СЕГА НА ПЛАНЕТАТА

Едно кратко поглеждане на нормален човек в историята на Руската и Съветската империи ще покажат, че между тях няма съществени разлики, но приликите са колосални.
В тази империя нормалните хора с научни и житейски познания, с морални ценности и защита на принципите и ценностите винаги са били физически унищожавани или прогонвани. За тази цел си използва по един неописуем и жесток начин заложените от Константин ! идиотщини в т. нар. "Източно провославие" принципи, които изцяло подчиняват вярващите на държавната власт. Робството/наричано в Русия "Крепостничество" също е заложено там от същия Константин 1 още с обявяването на тазо "Нова" християнска вяра презъ 337 г. Това е същият този Конскантин 1, който през ъ313 г. в качеството си на император на Римската империя подписва едикта за въвеждане в империята на Католическата хпистиянска вяра, създадена презъ 301 г. от арменците. Нарича се "католическа" от арменската дума "Католикос", която означава "Вселенска". Католикос се нарича и църковният глава, който не ъе подчинен на държавната власт . Затова и римският папа, когато Константин 1 се опитва да го отстрани на следващата година, за да има цялата власт е прогонен на изтокот католиците и откъсва източната част от Римската империя под името Византия и създава "нова" религия, която е подчинена на него.
В Руската империя тази робовладелческа политика е доведена до възможно най-идиотски похвати и дава възможност на Руския император да избива, изпраща в Сибир на каторжническо заточение или прогонва всеки, който обяви, че иска нормален живот със свобода и обществени морални ценности.
Тази политика през вековете системно унищожава и прогонва всички нормално мислещи и говорещи руснаци и на практика се прави една ужасна антиселкция на населението, за да бъде то послушно, изпълнително и безкритично.
Както виждате, това продължава и сега на територията на Русия, а хора, които са напуснали Русия са преследвани за инакомислие и унищожавани по целия свят от съответните служби. Нека не приписваме на Хитлер създаването на концлагерите, тъй като истинският им създател на концлагерите се казва Владимир Улянов и ги създава в далечната 1918 г. със специален указ. Първият концлагер на земята ни се намира на остров Соловки и е действащ от 1918 г. В него, като студент е бил и известният българист Дмитрий Лихачов.
Прочее, за създаването на немските концлагери и нацизма отново трябва да се обърнем към Ленин и да прочетем неговия план "Гроза"/Буря/, които има за цел да насъска Германия и да я въоръжи, за да нападне и смачка Франция и Великобритания, които печелят ПСВ и чрез Версайския договор демилитаризират Германия. По този начин Ленин създава на практика националсоциализма, като се надява, че след победата на Хитлер на Запад ще бъде изтощен и небоеспособен, което ще позволи на Съветската армия да го удари в гръб, да превземе цяла Европа и да я обяви за СССР.
Всеки, който иска да провери това е достатъчно да прочете плана "Гроза", текста на т. нар. "Рапалски договор" от 1922 г. пмежду Германия и СССР и прочете тайните клаузи.
Има ги вече и в Интернет.
И тогава ще се разбере, че русофилията е тежко психиатрично заболяване, както и всеки нормален човек ще разбере това, което и сега става в Русия-агресия, избиване на несъгласните с Путин и компания, съдене на нормалността с реални съдебни присъди и слабо противодействие на поредна руска агресия на разпадащата се идиотска Руска империя.





Гласувай:
3



1. blackpredator - така си е, наистина "Гроза"
27.03.2023 16:54
русофилът - мокри сънища по Митрофанова,
вместо по хубавото Наде и Лена Бориславова

Босия, ти май надграждаш босото..
цитирай
2. blog13 - Днеска употреби ли пак некакъв алкохол?
27.03.2023 20:25
Всяка форма на империализъм е лоша, стига да е руска. Същото се отнася и за първите концлагери - руски са със сигурност. Създадени са от руснаците в Южна Африка, двайсетина години преди Болшевишката революция. Преди това има и в Америка, където руските империалисти са затваряли и индианците. По некое време ги и изтребили. Джордж Вашингтон е робовладелец, защото е бил руснак.
цитирай
3. bosia - до горното употребяващо сливовица от Берковица Лъчезар Антонов
27.03.2023 21:05
Защо не си пишеш името, рисофилистико?
цитирай
4. kirk - По случайност съм и арменовед и българист, та
28.03.2023 00:48
Арменската християнска конфесия по нищо не се е отличавала от тази на останалите епархии по света, но в 301 г. става държавна, официална и единствена. Тя не е католическа, но върховният й духовник бива наречен катохикос от латинската дума "всеобщ". През V в. константинополската епархия провежда в Халкидон църк. събор на който с манипулации и шантаж въвежда нов канон за двуестествената природа на Исус. Старите и авторитетни епархии и църкви, които да и създадени от апостоли за разлика от нея не го приемат, а впоследствие от фанариотската ерес се отказва и Рим. Сред неприелите е и Арм. Апостолска Православна Църква. Самоназеанието й Православна е незаконно откраднато от фанариотите и от копи-пейст вероизповедания като БПЦ, макар че нито знаете какво означава, нито сте участвали в религ. дебати, напр. против ересиарха Македон. Кольо, и ти ли започна да съчиняваш "историкии" като тия от бившия психодиспансер?!
цитирай
5. kirk - Кой те излъга за превода "в...
28.03.2023 13:50
Кой те излъга за превода "вселенски"? Не можеш ли да се сетиш сам, че не само думата, но и понятието е невъзможно през IV век. Вселени, антивселени, галактики... и Библията?!
цитирай
6. blog13 - до горното употребяващо сливовица ...
28.03.2023 17:59
bosia написа:
до горното употребяващо сливовица от Берковица Лъчезар Антонов
Защо не си пишеш името, рисофилистико?


"Уважаеми г-н гей (надявам се че възприемаш това обръщение като комплимент и форма на учтивост, предвид евро-атлантическата ти сексуална ориентация/евентуално и операция/), на какво се дължи факта, че алкохолиците, дето всички ги знаят, че са пияници, най-много се обиждат, ако човек само ги пита, дали са употребили алкохол?
цитирай
7. bosia - до горния педал Лъчезар Андонов
28.03.2023 20:36
Драги ми берковски пръдльо!
Имам 5!!! дъщери и засега 8 внуци!
Ти колко имаш, пръдльо?
За разлика от теб аз не умирисвам с пръднята си чужди блогове.
цитирай
8. blog13 - до горния педал Лъчезар Андонов ...
29.03.2023 11:42
bosia написа:
до горния педал Лъчезар Андонов Драги ми берковски пръдльо!
Имам 5!!! дъщери и засега 8 внуци!
Ти колко имаш, пръдльо?
За разлика от теб аз не умирисвам с пръднята си чужди блогове.


Ти умирисваш с пропагандата на ЛГБТ, блогбегето. Което не е твоя частна собственост, а е обществено достъпна медия, където всеки публикува с възможност да му бъде отговорено. Така че претенциите за частна собственост, са неуместни. По-точно - това са си педераски ексцентрични претенции.

Нямаш никакво основание, да твърдиш, че аз съм педал, след като никъде в моя блог, или в коментарите под твоя тема, аз не съм дал ПУБЛИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, (не за това колко деца и внуци имам, благодарение на дългогодишна съпричастност с ЛГБТ ценностите), че защитавам тези ценности. Още повече е смехотворно да ме наричаш педал, след като малко преди това си ме нарекъл "русофилистик". Редно е да намериш най-накрая някаква хармония и ред в собствените си вътрешни мисли, които избиват на публично бръщолевене - аз русофилистик ли съм; или съм педеруга? Ако съм педеруга, значи сме дружки и двамката си наливаме масълце в ЛГБТ ценностите (т.е. клвеетим рушняците).

Относно имането или нямането ти на 5 - 10 или повече деца и внуци. Като първо не си показал кръщелните свидетелства. Ако си ги написал в Уикипедия, и от там може да се лъже.

Като второ, дори да имаш едно две отделения деца и внуци, като циганите, това не доказва че не си гей. Знаеме много случаи, които доказват това. А много често, жените се въртят покрай педерасите, щото ония са си като тях и даже ги използват за примамка на мъжете.

П.П. Високоуважаеми господин гей, много ми е интересно, защо педерасите толкова много напомнят на пияниците - изглежда се обиждате, когато човек ви направи комплимент че сте гейове. И тъй като не Русия иска да ви направи гейове, а именно ЕС и САЩ, имаш ли некакво предчуствие или предпложение, защо от ЕС и САЩ искат да ви обидят? Тоя въпрос и предвид това, в случай, че наисина се обиждате, а не се преструвате на ущипани педераси.
цитирай
9. krumbelosvet - Ку ку ри гууу
29.03.2023 23:47
Според Г-н Н. Колев, Ленин е дал властта на Хитлер.
Куткудяк.
цитирай
10. bosia - До горните смрадливци
30.03.2023 10:49
Лъчко,
Стига с тази сливовица, бе. И си пиши името. Само свенливите педали се представят с измислени имена.
Щом не ти харесват моите писания просто не ги чети. Не съм виждал някой да яде лайна, щом не му харесват!
А ти го правиш!

До Крумчо
Чети, бе Крумчо! Дано ти светне нещо!
А може при теб да ти БЕЛОСВЕТНЕ!
Намери книгата на Виктор Суворов "Ледоразбивачът" и на Игор Бунич "Операция Гроза".
Това, че кудкудякяш означава, че ще снесеш нещо.
Но, бъди сигурен, то няма да става за ядене!
Освен за теб самия!
цитирай
11. blog13 - Лъчко, Стига с тази сливовица, бе. И ...
31.03.2023 09:51
bosia написа:
Лъчко,
Стига с тази сливовица, бе. И си пиши името. Само свенливите педали се представят с измислени имена.
Щом не ти харесват моите писания просто не ги чети. Не съм виждал някой да яде лайна, щом не му харесват!
А ти го правиш!



Педалите не са свенливи. Безсрамни са даже.

По принцип са във фейсбук-мета. Но що сте налазили и тоя блог, не е ясно. Не си написал нищо което има стойност. Само тъпи лъжи. От тва дето говориш, вера хваща единствено, твърдението че имаш пет дъщери и 8 внуци. Във фейсбук, можеш да им пущиш и снимките - некой може и да ги хареса даже.
Тука е блог. Има значение, какво си казал а не кой си. Аз съм си написал името, това е достатъчно - вкл. и за това да не можеш да се изцепиш с педераското твърдеиние, че съм бил свенлив. Прочее, написал съм си името, не защото съм искал да доказвам че не съм свенлив. Написал съм го от елементарна предпазливост. Тъй като аз, за разлика от тебе съм казал съществени неща, които са от обществена значимост. И са такива независимо от това аз кой съм. Сещаш ли се? Само некой да ме пипне, и ще се разчуе, че ме пипа поради обществената важност на нещата които аз говоря. А не ти. Тебе никой не те е закачал, поради това че си казал нещо смислено. А на мене вече ми трошиха ченето с удар изотзад. По политически причини. И по педераски сценарии - извратен.
Кой се съмнява и има петнайсет грама мозък в главата, може да ми прегледа блога и да разбере, дали това което казвам е верно или не е.

П.П. И продължаваш да използваш определението "педал", като да е обида. Защо некой от вашето евро-атлантическо педераско парти не вземе най-накрая да ми обясни, защо смята че това е обида от глдна точка на евро-атлантическите ценности и защо уважаемите евро-атлантици, на които така старателно лижете гъза искат да ви обидят, като ви направят педераси (в твоя случай става въпрос очевидно, че педераската семка силно се размножава)?
цитирай
12. bosia - до горното
31.03.2023 10:21
Явно си минал на джанковица и вибратор тип "Канго"!
цитирай
13. blog13 - до горното Явно си минал на джанк...
31.03.2023 17:02
bosia написа:
до горното Явно си минал на джанковица и вибратор тип "Канго"!


Нищо съществено не успяваш да кажеш. Отново и отново. Изглежда имаш желание, но толкова си можеш. Съдба, кво да правиш. Само клевети, лъжи. Къде се научи така хубаво да клеветиш - през комунизма? Далавера поне има ли - отгледал си викаш тринайсет чавета?
цитирай
14. kolevdobri - За 5-те дъщери знам, ама кога внуците са станали 8?
04.05.2023 21:45
Пожелавам ти внуците да станат още повече и правнуци да имаш и така. Пък ако имаш още възможности, защо не и още дъщери. Така отсрамваш всеки нас, който си остана с едно и ли с две деца и искаме или не, сме съучастници в този процес на изчезване на българската нация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11740896
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031