Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2022 10:59 - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ЛИ?
Автор: bosia Категория: История   
Прочетен: 2512 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 03.03.2022 14:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ДА ПРАЗНУВАШ ОПИТА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА СОБСТВЕНАТА ТИ РОДИНА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗА МЕН НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК

Не се учудвайте на заглавието. То е абсолютно вярно и това лесно може да се провери. Всички войни, водени от Русия имат две цели-анексиране на чужди територии и плячкосване. Дори Втората световна война не е била предвидена като отбранителна, а като завоевателна война. Достатъчно е всеки един от вас да прочете тайния анекс, подписан между съветската и германската делегации след приключването на междунаросната следвоенна конференция в предградието на Венеция Рапало през 1922 г. В него откровено е написано, че тъй като мирният договор след приключването на Първата световна война забраняват на Германия силна и добре въоръжена армия, СССР тайно ще предостави 14 големи машиностроително комбината, в които германските инженери с руска самоличност ще могат да създават и произвеждат тежки нападателни оръжия, включително танкове в Челябинския тракторен завод и самолети във Воронежкия авиостроител завод. Условието е след като се въоръжи силна и мощна германска войска тя да нападне победителите от ПСВ Франция и Великобритания и да ги накаже за "унизителното" си състояние след Мирния договор.
Всъщност, истинската идея на този план, създаден от един  Франкенщайн, наречен Владимир Улянов/Ленин/ е слуд победата на германците над Франция и Великобритания, когато е силно изтощена да бъде ударена в гръб от Съветската армия и така цяла Европа да стане част от СССР! Затова се сключва и пакта "Молотов-Рибентроп, за да има обща руско-германска граница, през която СССР да удари в гръб немците.
Нима племената в Сибир са нападали Русия, та затова тя ги е покорила и плачкосала? А Аляска?
Що се отнася до т. нар. "Руско-турски войни" нима те са бил с цел да освободят някого?
Същото се отнася и до руско-турската война през 1977-8 г. Достатъчно е да прочетете книгата на Сергей Спиридонович Татишчев "История российской диплроматий"/История на руската дипломация/ издадена през 1890 г. в Санкт Петербург. Забележете, че тази книга е написана от един имперски руски дипломат, който е стигнал до поста външен министър на империята, при това цели 12 г. след т . нар. "Освободителна война", която невежеството празнува днес у нас.
В нея е написано директно, че България не трябва да съществува като държава. Една широка ивица от Черно море до Горна Тракия трябва да стане част от Руската империя, за да има достъп по суща до  "Цариград", и да може Русия да осъществи идиотската си идея за "Трети Рим". Останалите части трябва да се харижат на техните стратегически приятелчета Сърбия и Гърция, за да слушкат и посрещат евентулни удари от страна на Европа.
С какви чувства да празнувам днешният ден, след като именно Съветската империя разкрива в московския държавен университет "Ломоносов" през 1938 г. факултет "Македонска филология", а подготвя и още две-Тракийска и Мизийска, което не се осъществява поради изпухването на ВСВ!
Разбира се, моите обвинения не са към обикновените хора, които без да се замислят празнуват днес. Аз обвинявам руската агентура, която за последните близо 150 години управлява в България и натрапи този ден като Национален празник. Разбира се, невежеството на редовия българин също не го оправдава.
Затова и написах тези редове и написах източниците, които трябва да прочете, за да се освести, ако има воля за това. Да не говоря, че истинският празник на древната България е бил 21 март, т. е. идването на пролетта, която тогава са смятали за Нова година.
А иначе днес за мен е празник, понеже една от дъщерите ми, Иглика има рожден ден и навършва 42 г. Тя ме е дарила с три внучета и те трябва да знаят истината за днешния ден!

П.П. Като малък ме притискаха да празнувам 7-ми ноември. На дърти години се очертава да ме карат да празнувам 4-ти юли.
Няма да стане!
Аз робовладелчески празници не празнувам!




Гласувай:
3



1. attila - БЪЛГАРИЯ Празнува 104 Години от Капитулацията на РУСИЯ Пред Българската Военна МОЩ !
03.03.2022 12:27

ГPОБА на Волжка България ИЗ/РОДИ Русия и Само ГPОБА на Русия ще Възроди БЪЛГАРИЯ !

ДА СЕ ЗНАЕ !

Когато БЪЛГАРИЯ Празнува РУСИЯ Умира !

Когато РУСИЯ Празнува БЪЛГАРИЯ Умира !

ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ ! - Иван Сергеевич Аксаков !

БЪЛГАРИЯ Празнува Брест-Литовския Мирен Договор от 3 Март 1918г Уреждащ Капитулацията на Русия Пред Българската Военна МОЩ !

Върху Гробовете на Дунавска, Волжска и Киевска България се Изроди Русия и Само Върху ГРОБА на Русия може да се Възроди БЪЛГАРИЯ на Дунав, Волга, Киев и Кавказ !

Тази Измислена Държава Наречена Русия:

1.Волжските Българи я Създадоха

2.Дунавските Българи я Култивираха

3.Кавказките и Киевските Българи ще я Ликвидират

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/r u s s i a n g e n o c i d e.h t m l
цитирай
2. blog13 - С една дума: ПРЕДЛАГАШ ПРЕМАХВАНЕ ...
03.03.2022 12:29
С една дума: ПРЕДЛАГАШ ПРЕМАХВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА (отмяна на частната собственост над държавната власт)

Кой е конкретния механизъм, който според тебе, трябва да заработи, за постигането на тия анархо-комунистически цели?
цитирай
3. blog13 - Продължаваш да не си казал нищо. ...
03.03.2022 12:33
Продължаваш да не си казал нищо. Нищо! Толкова си можеш. Тва дето си го изръсил са тъпи конспиративни теории - лесно опровержими, ама защо да се занимаваме с тях, след като ти казах кое е най-същественото от умотворението дето е изобретено от некой си.
цитирай
4. kolevdobri - Нека да гледаме само фактите и да укротим малко емоциите.
04.03.2022 13:21
На всички ни е ясно, какви са били имперските амбиции на руския император. По това няма спор. Също така е важно да се знае, че за да се осъществят тези амбиции е необходима някаква морална котва, която да вдъхнови войниците, които отиват на смърт. Това е приказката за спасяването на "нашите братя славяни на юг". Няма как да се издигне лозунг:"Бегом, да завладяваме Проливите". Благодарение на руските набези на Балканите, независимо от целта на руския цар, гърци и сърби получават някаква макар и непълна автономия. След това и България. Няколко десетки години след това, дори и документалното обвързване на България с волята на Султана, остава в историята. Фактите са, че България е станала отново държава, не заради набезите на австрийските войски, пруските войски или британските войски. Тя е станала държава благодарение на руските войски и руския император. Държава, която може да жертва така лесно живота на десетки хиляди войници, обикновено не е в състояние да даде ориентир за икономическо развитие след това. Това е примерът с Русия. Балканите дължат много на Русия, за да бъдат те отново държави след столетия чуждо владичество, но същите тези Балкани избират други държави за икономическо сътрудничество, защото руснаците няма просто какво да предложат, освен войници.
цитирай
5. kirk - С много от твърденията на bosia
10.03.2022 20:51
С много от твърденията на bosia не мога да се съглася - повечето, но по другите се солидаризирам и даже се позамислих над сведението, което за първи срещам: че руските съветисти-комисари са подготвяли Тракийски и Мизийски факултет. Работата е там, че Любомир Милетич издава едно книжле "Тракийският език", в което доста объркано обяснява, че групата на тракийските източнобълг. диалекти следвало да се отдели и обособи в литературна норма. Зная, че сред приянтели той и бил известен с прозвището "Лев Милетич" - явно отявлен русофил???!!! Става дума не за античния език на траките, а за славянският език на тракийските българи. За съжаление в този и в други свои публикации по темата той включва не само славянски, но и арменски, гръци и дори турски думи, фрази и имена, тоест - от днешна гледна точка трудът в тази насока изисква сериозно редактиране и коригиране, защото е до голяма степен ненаучен, антинаучен... За мизийски език - нямам сведения, но Гърция по време на хунтата произведе стотици, ако не и хиляди бройки учебници по "помашки" език с гръцка азбука и досега сред техните среди има някакво крило шовинисти, които са просто луди за връзване! 3Март може и да е нац. празник, празник на бълг. нация, но не е народен, общонароден и не би трябвало да е държавен!!! Питайте бълг. турци как се чувстват?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11743268
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031