Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09 09:25 - ВЪПРОСИ КЪМ КАСИМ ДАЛ
Автор: bosia Категория: История   
Прочетен: 200 Коментари: 8 Гласове:
7 ПО ПОВОД "ОСОБЕНИЯ" МУ СЪВЕТ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ-МЮСЮЛМАНИ

Публикувано във факти.бг:

„Не се отдръпвай, кажи, че си турчин, мюсюлманин и майчиният ти език е турския“.

Касиме,
по повод препоръката ти/да не кажа заповед/ към българските мюсюлмани, имам въпроси към теб:
В република Турция има близо 10 милиона арменци. Защо не отидеш да им кажеш, че са турци? А има и християни. И те ли са турци? Защо не вземеш да ги изгониш от Турция? Арабите и те ли са турци?
А циганите-мюсюлмани?
А какво ще посъветваш комунистите?
Те каква националност да приемат?
Не е зле да прочетеш написаното и казаното от Митхад паша, че в България има /отнася се за средата и края на 19 век/ около 1 млн мюсюлмани, но те не са от турски произход. Но той твърди, че и в самата Турция има много малко  турци. Преди 15-ина години се направи едно изследване на европейските държави, в това число и на Турция колко са азиатските гени у тях. В България са 1,8%, В Украйна са 2,7%, а в Турция-4,8%.
Как ще обясниш това?

 

 

 Гласувай:
7
01. attila - Славяните и Турците са Хазарски Лайна Изсрани През 18 век да Цапат БолгАрийската Земя и Вмирисват БолгАрийския Род.
14.09 13:59

ДА СЕ ЗНАЕ !

Няма Турско Робство - Има Хазарско !

Няма Османска империя - има Хазарска !

Няма Сюлейман Паша - Има Соломон Леви Явиш !

Турци НЯМА и НИКОГА не е имало, а Държавата Турция е Създадена През 1923 от Жида Кемал Ататюрк !

След като ПЕТ века Юдейте колеха Християните решиха да си измият кървавите ръце създавайки фалшива държава и фалшив етнос в лицето на днешните Турци, прехвърляки му отговорността за собствените зверства.

Не трябва да се бърка ТЮРКИ с ТУРЦИ, тюрките са велики воини съставляващи част от Българския род, а турците са Хазарски Лайна подобно на Славяните.

Почти всички владетели на Хазарската Османска империя са Евреи а "прословутия" Сюлейман Паша е Френски Евреин със звучното "Турско" име Соломон !!!

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.

Цялата земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/s l a v e r y.h t m l
цитирай
2. ogniangarkov - Браво, Кольо!
14.09 22:08
А 4,8-те % вероятно не са пренесени от север в Турция.
цитирай
3. kirk - Категорично се разграничаваме
15.09 13:35
Категорично се разграничаваме от позицията ти, наборе Ники, досега почти нямаше грешка, но тук и сега се пързаляш по шовинистичното обществено мнение, което възпитавате и у младите! Даже не зная какво е казал Касим Дал и на какво "особено" мнение е, но първо - криптоарменците в Туция са приблизително 500 000 души, а ако към тях прибавим и мюсюлманизираните около 300 000 хамшенци, общо стават 800 000. 10 милина са арменците общо в целия свят!!! Второ - защо не отиде да им каже, че са турци? Не си запознат с турската конституция - всички турски граждани са турци, но има около 80 000 арменци, които имат право да декларират, че са и арменци. Има, разбира се турци-християни, както и будисти. Не знам защо това чак толкова те изненадва?! Ако е вярно изявлението на Митхад паша, то не можеш изобщо да го използваш по този непозволен начин. През Кавказ в Мала Азия пристигат първо тюркските племена коюнлу, после селджуки, а накрая - туркмени и прочее, но твърде-твърде малобройни. Първо биват наемани за охрана и слуги, но после започват да завоюват територии. Стават многобройни за сметка на арменци, гърци и асирийци... Естествено е, че на Балканите османците са предимно мюсюлманизирани нетурци и нетюрки, а от местните. И не винаги това мюсюлманизиране е било насилствено. И какво от това, че дедо му или прадядо му не е бил турчин? По-важното е какъв се чувства днес и не си ти този, който да му дири сметка, защото българите не са се пръкнали и цъфнали на Балканите, нито са някаква чиста раса, напр. атланти или извънземни. По-неприятното е, че вървите с бързи крачки по пътя на Турция и Азвербайджан в асимилацията на нетюркски национални и донац.малцинства. В момента в БеГетото е криминализирано декларирането на небългарски етнически или не дай си Боже национален произход: справка - Конституцията, където им се забранява регистрацията на техни партии!!! От името на нашата група бълг. арменци се борим срещу несекващия възрод. процес, за който трябваше да ви осъдят!!!
цитирай
4. bosia - до горната кирка
15.09 13:53
Кирке,
Това, че си прочел нещо, което не съм написал е едно.
Това, че говориш от множествено число малко ме озадачава.
Това, че нищо не пишеш за хазарите също ме озадачава.
И накрая-Аз атакувам зеповедния тон на Касим Дал, а не правото на самоопределение!
Анадънму?
цитирай
5. kirk - Заслужил съм си това право
16.09 16:58
Заслужил съм си това право още от края на 80-те, когато група бълг. арменци се организирахме в Комитет за истинско преустройство (перестройка). Впоследствие названието се смени, групата се разпадна, създаде се друга и така на няколко пъти, но винаги мен и особено брат ми са ни избирали за говорители и изразители на общото, групово мнение... В случая ти атакуваш именно правото на самоопределение и се изживяваш като Гьобелс. Не зная защо очакваш от мен да говоря нещо за някакви си хазари?! Не са ми в историческия период, за който се считам що-годе експерт - аз съм медиевист! Хепси аннадъм, да ти отговоря на моя роден, майчин и матерен турски! Тук в Канада и САЩ имам бизнеси и активности, тясно свързани с 6-те най-авторитетни лаборатории по генетика. Чета и постоянно съм в час с анализите и резултатите, макар че от година и нещо Пентагона засекрети част от тях. Тези частични и доста неверни данни, които се подхвърлят ту тук ту там са пълен скротум, обслужващ определени нечисти полит. цели. Да ти открехна една тайна - българите всъщност не са българи от прабългарски произход. Добре - да приемем, че всички бълг. турци са от бълг. произход! Защо ги мразите толкова и ги обвинявате за 5-вековното иго - нали в такъв случай те не са онези, които са ви отнели държавиците?! Не си прав!!!
цитирай
6. bosia - до кирката
16.09 20:35
КИРКЕ,
Заври си Гьобелс отзад, макар че по този начин ще го срещнеш със себе си.Не атакавам правата на никого, освен на тези, които не могат да имат права, защото не са личности, а измислени имена.
Мен ме подразни заповедната форма на Касим, който се опитва да принуждава определена група български граждани какво и как да го правят.
Самият факт, че атакуваш мен, а не Касим Дал, при това без името си е показателен!
цитирай
7. kirk - Не зная какво е казал
01:28
Не зная какво е казал К. Дал и не ме интересува. Не го познавам и не държа да се запознавам. Критикувам теб, защото го нападаш по начин, който в развитите демокр. държави е криминален и могат да те осъдят за нац. обида като стой та глей!!! Прекалено си иносказателен - кои са с измислени имена и как така атакувам без името си??? Името ми бе Киркор Симонян, но преди 6-7 г. колеги от Университета в Торонто ми поднесоха канадски паспорт без да съм кандидатствал и в него са ме прекръстили Кърк Саймън! Имам лично страница във Фейсбук и поддържаме там обща страница с брат ми - проф.дин Илия Симеонов "Арменско-български културно-информац. офис". Той наскоро почина след като от 2017 г. досега беше почти непрекъсното в кома след два мозъчни инсулта. Щом считаш, че защитавам Касим Дал и ДПС, а не принципи, правила и норми на демокрацията, значи напълно не се разбираме и твоето е повече поза, отколкото позиция!!!
цитирай
8. bosia - до кирката
09:28
Кирке, вземи се удари с името си няколко пъти по главата, дано се научиш след това да четеш какво е казал този, когото защитаваш машинално.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 9381412
Постинги: 3670
Коментари: 9704
Гласове: 6664
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930