Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2021 21:11 - Истината разкри за смъртоносния испански грип от 1918 г.: Всъщност това беше бактериална пневмония
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1001 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.06.2021 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Истината разкри за смъртоносния испански грип от 1918 г.: Всъщност това беше бактериална пневмония

17 юни 2021 г. Рус Зима Статии от Рус Уинтър , Скрита история , Международни новини , Американски новини , Статии за Winter Watch 

https://www.winterwatch.net/2021/06/the-truth-revealed-about-the-deadly-1918-spanish-flu-it-was-actually-bacterial-pneumonia/

image

Wслед като САЩ влязоха в Първата световна война през април 1917 г., младата фармацевтична индустрия имаше нещо, което никога досега не беше имала: голям набор от тестови субекти. По време на военните години от 1918 до 1919 г. американската армия разшири 6 милиона души, от които 2 милиона бяха изпратени в чужбина. Институтът за медицински изследвания Рокфелер се възползва от този нов набор от човешки морски свинчета, за да проведе експерименти с ваксини.image

Прочетете „Кръстникът на ваксините свободно се допуска до неетични скулджъри по време на законно отлагане“

През януари 1918 г. ваксини се прилагат на войници във Форт. Райли, Канзас. Малко след това ваксината беше предложена от дивизионния хирург на лагера като цяло. Използваната ваксина е направена в лабораторията на Института Рокфелер. Между 21 януари и 4 юни 1918 г. д-р Фредерик Л. Гейтс съобщава за експеримент, при който на войниците са дадени три дози бактериална менингитна ваксина. Ваксините са били дози за ваксина, получени от коне.

Подробностите са на разположение в доклад на д-р Гейтс: „ Ваксиниране и наблюдение на антигеминит върху агглутинини в кръвта на хронични носители на менингококи .“

Гейтс пише, че мъжете в експеримента показват грипоподобни симптоми, включително кашлица, повръщане и диария, след получаване на ваксината. Тези симптоми са катастрофа за мъжете, живеещи в казарми, пътуващи с влакове до брега на Атлантическия океан, плаващи до Европа и живеещи и борещи се в окопи.

След това, малко преди закуска в понеделник, 11 март, дойде началото на първата вълна от така наречения грип от 1918 г. До обяд лагерният хирург Едуард Р. Шрайнер имаше на ръце над 100 болни мъже , всички очевидно „страдащи от същата болест“.

От доклада на д-р Гейтс:

Реакции ... Отбелязани са няколко случая на разхлабване на червата или преходна диария. Този симптом не е бил срещан преди. Внимателното разследване в отделни случаи често извлича информация, че мъжете, които се оплакват от ефектите на ваксинацията, са страдали от леки коризи, бронхити и др., По време на инжектирането.

Понякога реакцията се инициира от студено или хладно усещане и редица мъже се оплакват от треска или трескави усещания през следващата нощ.

Следващите по честота бяха гадене (от време на време повръщане), световъртеж и общи „болки” в ставите и мускулите, които в някои случаи бяха особено локализирани в областта на шията или лумбалната област, причинявайки скованост на врата или скованост на гърба. Няколко инжекции бяха последвани от диария.

Следователно реакциите понякога симулират появата на епидемичен менингит и няколко ваксинирани мъже са изпратени като заподозрени в Базовата болница за диагностика.

Според Гейтс те са инжектирали произволни дози от експериментална бактериална ваксина срещу менингит на войници. Впоследствие някои от войниците имаха симптоми, които се характеризираха като „симулиран“ менингит, но д-р Гейтс поддържа фантастичното твърдение, че това не е действителен менингит.

През 1918 г. „грип“ или грип е необичаен термин за заболяване с неизвестен произход. Терминът за погрешно насочване „испански грип“ никога не е бил коригиран. Whodathunk? Помогна да се прикрие произходът на пандемията. Ако имаше някаква истинска справедливост на този свят, тя щеше да се нарече „пандемията на Рокфелер“.

По някакъв странен coinkydink дори съвременната технология не е успяла да определи грипния щам убиец от тази пандемия. „Испанският грип“ нападна здрави хора в разцвета на силите си. Бактериалната пневмония атакува хората в разцвета на силите си. Грипът атакува млади, стари и имунокомпрометирани.

Всъщност бактериалната пневмония беше истинският убиец - и хиляди аутопсии потвърждават този факт.

Изследователите са разгледали повече от 9000 аутопсии и „няма отрицателни (бактериални) резултати от белодробна култура“.

Според доклад на Националния институт по здравеопазване от 2008 г. бактериалната пневмония е убиецът при минимум 92,7% от аутопсиите на починалите от така наречения „испански грип“ между 1918 и 1919 г.  

Така експериментален анти-менингокичен серум, получен от коне, се инжектира във войници, които влизат в тесните и нехигиенични условия на живот на войната. Какво може да се обърка?

Институтът съобщи, че е разпространил бактериалния серум в Англия, Франция, Белгия, Италия и други страни по време на Първата световна война. В крайна сметка тези шарлатани от института Рокфелер убиха от 50 до 100 милиона души чрез бактериални белодробни инфекции от 1918 до 1919 година.

Статия от 2008 г. на уебсайта на Центровете за контрол на заболяванията в САЩ описва как болни войници от Първата световна война могат да предават бактериите на други, ставайки „възрастни в облак“.

„И накрая, за кратки периоди и в различна степен, засегнатите гостоприемници станаха„ възрастни в облак “,  които увеличиха аерозолизацията на колонизиращи щамове бактерии , особено пневмококи , хемолитични стрептококи, H. influenzae и S. aureus.

Д-р Карол Байърли описва как „грипът“ е пътувал като пожар през американската армия. (Заместител на „бактериите“ на „грип“ или „вирус“ на д-р Байърли.):

Четиринадесет от най-големите тренировъчни лагери съобщават за огнища на грип през март, април или май и възстановените заразени войски носят вируса със себе си на борда на кораби до Франция. Тъй като войниците в окопите се разболяват, военните ги евакуират от фронтовите линии и ги заменят със здрави мъже. Този процес непрекъснато довеждаше вируса до контакт с нови домакини - млади, здрави войници, в които той можеше да се адаптира, размножава и да стане изключително вирулентен, без опасност от изгаряне.

Също така допринасяне за високата смъртност от това огнище на пневмония е прекалената употреба на аспирин.

Прочетете „Аспиринът допринесъл за смъртността през епидемията от 1918-1919 г. и още“



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738526
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031