Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2021 21:22 - НЕЩО ДРУГО Е НА ЛУНАТА: НАСА Е Запазила Тайна За Цяло Поколение
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 3021 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 16.05.2021 21:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  НЕЩО ДРУГО Е НА ЛУНАТА: НАСА Е Запазила Тайна За Цяло Поколение

imageHAF11 Май 2021 Г.

От древни времена хората са изучавали Луната с погледа на изследовател, надявайки се да видят нещо необичайно, неземно. Това, което очакваше човек на Луната в началото на 60-те години на миналия век, се съдържа в така наречения доклад на Брукингс.

image

Книгата на Джордж Леонард „Някой друг е на Луната“ е достъпна за закупуване в Amazon

 

В тази работа всъщност беше предсказано откриването на доказателства за извънземна цивилизация на Луната.

Имаше перспектива да овладее научните и технологични постижения на извънземна цивилизация, която беше на Луната.

През 1977 г. във Великобритания е издадена книга от Джордж Леонард: „ Някой друг е на Луната “. Кой се крие под псевдонима на Г. Леонард? Е неизвестен.

 

Във всеки случай това е добре информиран човек, който е успял да получи достъп до обширна, включително свръхсекретна информация.

В тази книга са публикувани тридесет и пет снимки, всяка от които е придружена от кодов номер на НАСА, десетки подробни рисунки, направени, според автора, от висококачествени широкоформатни снимки на НАСА, изявления на експерти и обширна библиографията води читателя до зашеметяващ извод: НАСА и много световноизвестни учени от много години знаят, че на Луната са открити признаци на интелигентен живот. Но информацията за това е внимателно скрита.

Световната общност не отдава особено значение на тази книга, считайки материалите в нея за недоказани.

Но в началото на 1996 г. беше потвърдена сензационна, фантастична информация - на Луната има следи от най-старата и явно извънземна цивилизация.

Новината беше съобщена във Вашингтон на пресконференция от Кен Джонстън, бивш ръководител на фотослужбата на Лунната лаборатория на НАСА , както и няколко други бивши инженери и учени от НАСА.

Основната тема беше „Прикриването на изображения на Аполон на НАСА, показващи древни лунни руини.

 

image

Кен Джонстън разказа за това, което беше внимателно скрито от световната общност в продължение на 40 години.

Астронавтите от мисиите Аполон откриха на Луната архитектурни и технологични следи от древна цивилизация и ги снимаха.

Освен това астронавтите откриха неизвестна досега технология за контрол на гравитацията (може би са усвоили технологията на антигравитацията).

Кен Джонстън разказа как висшестоящите в НАСА му заповядали да унищожи тези изображения по време на програмата "Аполо", но той ги пазел срещу заповеди.

Джонстън показа на пресата някои от тези снимки. Те изобразяват доказателства за извънземна цивилизация. Какво видяха стреснатите журналисти?

Кадрите показаха руините на градовете, огромни сферични предмети от стъкло, каменни кули и замъци, които висят във въздуха, и дори главата на робот.

Според Джонстън американците са донесли на Земята нещо, което НАСА е пазило в тайна от поколение ...

Наистина има няколко открития на Луната, които са объркали геолозите, включително откриването на оранжева стъклена пирамида, чийто произход все още не може да бъде обяснен. Сигурно е открито нещо друго, за което не знаем.

След тази конференция други доносници от редиците на НАСА публикуваха много от същите разкриващи лунни изображения на различни сайтове на Космическата агенция. Това са снимки с отлична резолюция.

Благодарение на Интернет хората по целия свят, включително обикновените граждани, успяха да видят тези невероятни снимки напълно безпрепятствено.

Наса Ли Криеше Истинската Луна През Цялото Това Време?

След тази сензационна пресконференция се появи интервю с консултант на НАСА, основател и главен изследовател на организацията Enterprise Mission Ричард Хоугланд (той действаше като научен консултант за CBS News в лабораторията на реактивните двигатели на НАСА по време на мисията Apollo 11).

Той, заедно с Джонстън, издаде тези тайни данни. Ето неговото мнение за откритата цивилизация:

„Вярвам, че проектът Аполон потвърди съществуването на удивителна, древна, но все още човешка цивилизация на Луната. Нашите предци са го положили, страшно е да се мисли в кое коляно.

Но успяхме да публикуваме само малка част от информацията, която НАСА получи за древна, отдавна изгубена човешка цивилизация, което показва, че човек някога е обитавал цялата Слънчева система.

Това се доказва от данни, получени от Марс, те също са класифицирани от НАСА. Питате ли дали на Луната са открити руините на „новата Атлантида“? Е, за начало мисля, че би било по-правилно да се каже „стара Атлантида“.

Напредната наука на тази цивилизация направи възможно пътуването от Земята до Луната преди хиляди (или дори милиони) години и изграждане на конструкции от тях от материал, който прилича на стъкло. Това може да се прецени от публикуваните материали.

В края на краищата съществува древен египетски мит за бога на мъдростта Тот, който уж е слязъл от Луната и е преподавал на човека език, писменост, архитектура и т.н.

Да се ​​потвърди достоверността на теорията за съществуването на цивилизация на Луната или да се опровергае е възможно само заедно, чрез обединяване на усилията на няколко държави. Необходимо е да отидете на Луната като съвместна експедиция.

Какви Технологии Са Били Използвани На Луната?

Джонстън и Хоугланд написаха и издадоха книгата „ Тъмната мисия: Тайната история на НАСА “, опитвайки се да запознаят целия свят с истинската история, която очаква всички на Луната.

Те пишат, че някои от технологиите, открити на Луната, показват високо ниво на развитие на техническата мисъл.

Съветският съюз изпрати на Луната терен с висока проходимост, който също направи снимки на древна цивилизация. Но след задълбочен анализ те бяха класифицирани.

По този начин информацията за съществуването на руини от сгради, построени от извънземна цивилизация, както и за технологии (и всичко това може да се намери не само на Луната, но и в други светове в рамките на Слънчевата система), беше скрита не само от НАСА, но също от съветското правителство.

Имаше дори ефективно разпространение на информация, мнението, че американците никога не са били на Луната, а епизодът с кацането на американски астронавт е просто - например заснет във филмово студио. Това е лъжа.

Въз основа на доказателствата и анализа на НАСА авторите на книгата са убедени, че този слух всъщност е умишлена „военна дезинформация“. Той е предназначен да скрие това, което НАСА всъщност е открила на Луната и е върнала на Земята.

Това беше през юли 1969 г., когато първите астронавти се връщаха от Луната. Въз основа на това, което са видели с очите си, те са сигурни, че началото на тази лъжа - „ние никога не сме били на Луната“ - е поставено от самата НАСА.

image

Какво Наистина Откри НАСА На Луната?

Това беше вид застраховка, така че никой никога да не зададе ужасния въпрос: „Какво наистина намери НАСА на Луната.“

Авторите смятат, че създаването на „мита за Луната“ е осигурило на НАСА увереност, че тя ще продължи да може да крие всичко, свързано с „неуспешната“ програма за изследване на Луната.

Скрийте, че астронавтите са получили тайни задачи да докладват за всички безценни древни извънземни технологии, мостри от които са намерени там.

Някои изследователи, включително Ричард Хоагланд , вярват, че някога извънземна раса някога е използвала Луната като транзитна база в хода на своята дейност на Земята. Техните предположения се потвърждават в легендите и митовете на различни народи на нашата планета.

Много километри руини от лунни градове, огромни прозрачни куполи на масивни бази, различни тунели и други структури принуждават учените да преразгледат вижданията си за проблемите, свързани с естествения ни спътник.

Произходът на Луната и особеностите на нейното движение спрямо Земята е друг голям въпрос за науката.

Някои частично разрушени обекти на повърхността на Луната не могат да бъдат отнесени към естествени геоложки образувания. Те имат сложна организация и геометрична структура.

В горната част на района на Рима Хадли, близо до мястото за кацане на Аполон 15, има конструкция, заобиколена от висока стена под формата на буквата D.

В момента има 44 известни области на Луната, където са открити различни артефакти. Те се изучават от специалисти от Центъра за космическа информационна банка, Центъра за космически полети Годард и Планетарния институт в Хюстън.

В района на кратера Тихо бяха открити мистериозни терасовидни обработки на скалиста почва. Концентричните шестоъгълни работи и наличието на тунелен вход на склона на терасата са трудни за обяснение с естествени геоложки процеси.

Това е по-скоро като открита минна операция. В района на кратера Коперник се вижда прозрачен купол, издигащ се над ръба на шахтата на кратера. Куполът има странна характеристика - той блести отвътре със синьо-бяла светлина.

В горната част на зоната „Фабрика“ има много необичаен обект, дори по лунните стандарти. На квадратна основа, заобиколена от стени под формата на ромб, има добре познат диск с диаметър около 50 метра, с купол в горната част.

До него изображението показва тъмен кръгъл отвор в земята, подобен на входа на подземен капониер. Между кратера Коперник и зоната „Фабрика“ е идеално правилна правоъгълна зона с размери 300 х 400 метра.

Астронавтите от Аполо 10 направиха уникално изображение (AS10-32-4822) на обект с широчина една миля, наречен „Замъкът“, който виси на височина 14 километра и хвърля ясна сянка върху повърхността на Луната.

Изглежда, че се състои от няколко цилиндрични блока и голяма свързваща единица. Една от снимките на висящия „Замък“ показва вътрешната му клетъчна структура, създавайки впечатление за прозрачност на отделни блокове на обекта.

image

По време на брифинга, на който присъстваха много учени от НАСА, се оказа, че когато Ричард Хоугланд отново поиска оригиналните снимки на „Замъка“ в архива на НАСА, те не бяха там. Те дори изчезнаха от списъка със снимки, направени от екипажа на Аполо 10.

В архива има само междинни снимки на този обект, на които вътрешната му структура не се вижда

Екипажът на „Аполон 12“, след като стигна до повърхността на Луната, внезапно откри, че кацането им се извършва под контрола на полупрозрачен обект с форма на пирамида.

Той висеше само на няколко метра над повърхността на Луната, блестящ с всички цветове на дъгата на фона на черното кадифе на лунното „небе“.

image

По време на брифинга, на който присъстваха много учени от НАСА, се оказа, че когато Ричард Хоугланд отново поиска оригиналните снимки на „Замъка“ в архива на НАСА, те не бяха там. Те дори изчезнаха от списъка със снимки, направени от екипажа на Аполо 10.

В архива има само междинни снимки на този обект, на които вътрешната му структура не се вижда

Екипажът на „Аполон 12“, след като стигна до повърхността на Луната, внезапно откри, че кацането им се извършва под контрола на полупрозрачен обект с форма на пирамида.

Той висеше само на няколко метра над повърхността на Луната, блестящ с всички цветове на дъгата на фона на черното кадифе на лунното „небе“.

През 1969 г., след като гледаха филм с астронавти по време на пътуването им до Морето на бурите, където те отново успяха да видят тези странни обекти, наречени по-късно „раирани очила“, НАСА най-накрая оцени възможните последици от такъв контрол.

Астронавтът Мичъл, отговаряйки на въпроса на кореспондента: „Как се чувствате след безопасно завръщане?“, Каза: „Все още ме боли врата, защото непрекъснато трябва да обръщам главата си, защото буквално чувствахме, че не сме сами там. Можех само да се моля. ”

Джонстън, който е работил в Космическия център в Хюстън, работейки с други специалисти за проучване на фото и видео информацията, получена по време на изпълнението на програмата Аполон.

Обсъждайки лунните артефакти с Ричард Хоагланд, той отбеляза, че ръководството на НАСА е много раздразнено от толкова голям брой аномални, меко казано, обекти на Луната.

Програмата винаги се клатеше на ръба на отмяната на пилотирани полети до Луната. Ситуацията беше подгрята и от филма на екипажа на Аполо 14, от който бяха изрязани много фрагменти.

image

От особен интерес за изследователите са древните структури, които приличат на частично разрушени градове.

Орбиталното проучване показва изненадващо правилна геометрия на правоъгълни и квадратни структури. От височина 5-8 километра те приличат на гледката към нашите градове.

Един от специалистите по контрол на мисията коментира тези изображения по следния начин:

„Нашите момчета, наблюдавайки от орбита руините на древните градове на Луната, прозрачни пирамиди, куполи и Бог знае какво още, скрити сега в сейфовете не само на НАСА. Чувствахме се като Робинзон Крузо, след като се натъкнахме на отпечатъците на босите човешки крака върху мокрия пясък на необитаем остров. "

До какви изводи стигат геолозите и планетарните учени, изучавайки изображения на руините на лунните градове и други аномални обекти? Според тях те не могат да бъдат естествени образувания.

„Трябва да признаем техния изкуствен произход. Колкото до куполите и пирамидите, още повече. “

Интелигентната дейност на извънземна цивилизация се появи неочаквано близо до нас. Психологически не бяхме готови за това и дори сега много хора го възприемат с мъка.

Източник: TheUberNews.com




Гласувай:
12



Спечели и ти от своя блог!
1. nedovolen - В картите на още по-древни хора, ...
17.05.2021 06:34
В картите на още по-древни хора, Луната липсва като обект в Слънчевата система.
Започват да ни дават на "час по лъжичка", изведнъж да не ни дойде много.
:)))
цитирай
2. zahariada - Да
17.05.2021 09:34
Може би.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745533
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031