Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2020 12:53 - Папата лъже!
Автор: airdance Категория: История   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.05.2020 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мълчанието е съгласие!

Този, който е мълчал, вместо да е говорил и когато е можел да говори е бил принуден да се съгласи!
"Qui tacet consentire videtur, ubi loqui debuit ac potuit."

Папата е лъжец!


Обикновено е доста трудно да се посочи човек, който знае всичко за нашата история. В този случай е супер лесно. Да, насочваме се директно към папата. Наричам го лъжец, измамник и епифания на злото. Всичко това ще бъде насочено пряко към бъдещият папа, включително и към сегашния.
За папа Франциск или който идва след него, прочетете следното:
- не всички са глупави и тъпи!
- времето за казване на истината настъпи!
- кажете на света защо Папа Лъв Десети (1513-1521) = Император Неро (54-68) измъчиха като мъченик Свети Петър (54-68)!
- отворете Библиотеката до всички! (ще има отделна тема за Библиотеката)

АНТИЧНОСТ = РЕНЕСАНС

В началото си мислих, че Античност е реален период. Беше лесно да попаднем в паяжините на "античното" което някак е открито през 17,18 и 19 век. Може да е всъщност точно обратното и "Ренесанс" да е комбинация заедно с "Античност". Трябва да се поработи над истината. Така и ще остане съмнението, че настоящият папа Франциск има подходящите качества да разкрие истината. В крайна сметка той е част от тази лъжлива система. Не би го направил.
Толкова са ни промили мозъците, че тотално се объркваме от това какво е "Античност" и "Ренесанс". Направо загубихме връзка с здравият разум. По някакъв начин приехме за нормално, че след хиляда години на забвение на Древен Рим и Древна Гърция, те от нищото станаха модерни. Е, може би, е време да затворим "лъжите" и да представим доказателствата, противоречащи на институциите.

МИКЕЛАНЖЕЛО и компания

Луди ли сме да мислим, че между 1501 и 1504 г., по време на инквизицията, Микеланджело и Компания биха направили нещо подобно? Как се вписва в общата картина? В ада няма как да стане. От това, което знаем, те биха били измъчени и изгорени на клада за това. И все пак голи пичове и дами се правеха навсякъде без никакви последствия. Езични богове бяха направени в скулптури, а в същото време други умираха за вярване в езическите богове. Има смисъл, а?
Давид от Микеланжело:

image

Този инструмент се използва за удвояване на нашата история.

БИБЛИЯТА

Библията също може да бъде поставена по този път. Кога наистина беше написан Новият завет? Това също ще обсъдим. Между другото, на колко години е най-старият източник на Библията? Как така Библията не е нещо широко разпространено в тази фалшива епоха.
Кой е най-старият източник за Библията? Отговорът е в "Кодекса на Ватикана". Може да го намерите в Уикипедия като: Codex Vaticanus

image

Фактите са такива:
Датиран - 4 Век
Намерен - 15 Век
Преживели сме го това вече. Разказът е датиран от 4 век докато реалността е от 15 век. Трябва ли да бъдем закотвени на този 15 век? Някои неизвестни личности ни бяха подготвили днес да откриваме много неща след 1400 година.

Свитъците от Мъртво море

Може да се сбогуваме с тях завинаги, защото ето какво казаха по CNN за тях:
"Музеят на Библията във Вашингтон казва, че пет от най-ценните му артефакти - за които някога се е смятало, че са част от историческите свитъци от Мъртво море - са фалшиви и няма да бъдат показвани повече."
"Германски учени тестваха фрагментите и откриха, че тези пет „показват характеристики, несъвместими с древния произход и следователно няма да бъдат излагани повече в музея“.
Трябваше обаче да ни кажат и каква е тази "непоследователност". Какво откриха? Защо, вие "немските" учени не ни казахте какво означава това? Датите не съвпадаха ли?
Ученият Дейвис смята, че от 2 до 4 може и да са автентични, но поне 8 от тях са абсолютна фалшификация. Преди да бъдат открити свитъците от Мъртво море преди около 70 години, най-ранната и най-пълна версия на еврейската Библия е от IX век.
Пълната статия. Пишете в Гугъл: " Bible Museum says five of its Dead Sea Scrolls are fake" и също и това в Гугъл:
"Mystery at the new Bible museum: Are its Dead Sea Scrolls fake?"
Има два варианта. Единият е че имат неудобна информация и ще бъдат обявени за фалшификати, а другата е, че те все пак са си фалшификати (струващи милиони).

По същество: Свещената Римска империя се представя като Древен Рим, или обратното? Различни периоди на Ренесанса изглежда са включени в този несериозен период. Това с което се хранят доста хора е направо обидно. Папата знае, че се храним с тези лъжи, но предпочита да мълчи по въпроса. Следователно папата е от тъмните сили и предпочита да ни храни със ЗЛО. След тази тема ще отворя още за разяснение по проблема за да появи светлина в тунела.






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: airdance
Категория: История
Прочетен: 29022
Постинги: 24
Коментари: 8
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031