Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2021 15:32 - ИЗБОРИ??? В РУСИЯ???
Автор: bosia Категория: Други   
Прочетен: 1087 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 22.09.2021 20:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ТОЗИ ПЪТ ПЕСКОВ СЕ НАНИЗА НА ДЕДОВИЯ МИ ...ЛАФ!

Парламентарните избори в Русия бяха открити и честни. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Да се казва "избори в Русия" е все едно да кажеш "дъвено желязо".

Дядо ми имеше един лаф:

"От умрял-писмо!
От циганин-кисело мляко!
От милиционер-пот!
От поп-сълза!
От курва-запис!
а аз ще добавя
И от Путин-истина!
НЕ ЧАКАЙ!!!"

Само като си помисля как се казваше вестникът на ЦК на КПСС-"Правда" и в него имаше само лъжи и се сещам какво може да означава "Избори в Русия"!

А поради същите кремълски причини и у нас не е по-различно.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - В общия фон на на това, което си ми...
20.09.2021 18:08
В общия фон на на това, което си мислиш, кажи това, което си мислиш.
И, не ме обиждай, като горното.
Както искаш.
:)))
цитирай
2. kolevdobri - Много пъти съм се питал, защо руският народ избира тези...
04.10.2021 14:16
...или пияници или ченгета, а понякога и ченгета пияници или пияни ченгета. Интервютата, които съм правил на политическа тема с руснаци ми дават доста ясна характеристика на руския характер и душевност. В едно от интервютата, попитах руснак, роден в Украйна и определящ се за руснак, въпреки, че майката му е украинка, в висше образование, на висок пост в ИТ бизнеса, та го попитах, защо през 1939г., СССР е нападнал Финландия, той след кратко замисляне ми отговори: "Тези финландци са едни такива хитри". Тогава го попитах, това ли е причината, заради която си заслужаваше, да загинат стотици хиляди граждани на СССР, изпратени срещу финландската армия с летни униформи в есенно-зимна кампания, да бомбардират Хелзинки и да избиват мирни граждани, да бъдат изключени от алианса на народите...Не ми отговори. Беше умен и си замълча, но все пак "финландците са едни такива хитри". Какво ви говори това? Когато питах руска баба на 82 години, какво ще каже за Навални, тя ми отговори, че не го харесва, защото не е МЪЖЕСТВЕН. За нея не е важно, че този, който харесва е откраднал стотици милиарди от руснаците и не само той, хилядната компрометирана кохорта около него, живеят на основата на страховете на гражданите на Русия, съгласни да мизерстват, но да не мислят. Плюс от мен.
цитирай
3. kolevdobri - Първото интервю с руснак взех през 1985г., пред хотел Космос, Москва.
04.10.2021 14:20
Спомням си и до сега, как руснакът разпалено защитаваше тезата, че Волга -та е най-добрата кола на света и че СССР е най-доброто място за живеене в света. Тогава аз го попитах, като е така, защо той не може да влезе в бара на хотел Космос и да си купи каквото и да е, докато аз се връщам оттам, черпейки всички наоколо с качествено шампанско от по 2 рубли бутилката. Извърших простотия, разбира се, но имах право да я извърша, докато на гражданите от СССР им беше забранено да вършат простотии и затова СССР се разпадна. Защо го направих ли? Ами защото чаках с часове, за да ми дойде редът да вляза в ресторант и да вечерям. Нищо друго, освен сладолед и шоколад, не можеше да се купи без да се редиш на опашка и в един миг ми писна и реших и аз да се олея в истинския смисъл на думата, купувайки нещо, дори и да нямах нужда от него. Просто ей така, защото нямаше опашка. Между другото, не пия алкохол. Та толкова за първото ми интервю.
цитирай
4. kolevdobri - Второто беше в автобус от градския транспорт.
04.10.2021 14:27
Рускиня ми сподели, че предпочита да живее с изрод, но да е трезвен, отколкото с пиян красавец. Тогава Горбачов беше на власт и прибираха пияните от парковете и тоалетните на града в едни УАЗ - ки и ги караха в отрезвителното. Та тази жена одобряваше това деяние на властите. За руснаците няма меки решения. Вадиш сабята и сечеш. Забраняваш. Разстрелваш. На това са свикнали. Познавайки в някаква степен тяхната история, не можех да си обясня, откъде идва тази МРАЗЬ в болшевиките. Те нито са били толкова гонени и малтретирани, колкото те самите са гонели и малтретирали, след като са взели властта. Ама това са чичковците Маркс и Ленин, според които, експроприяторите трябва да бъдат експроприирани. Само, че Маркс е пропуснал да каже, че покрай сухото, ще гори и мокрото. Отнесли са го бедните и несъгласните. Сега си мисля, че е все пак добре, че пияниците не са ги разстрелвали, но като се знае какъв беше мащабът на пиянството по тези години, управляващите е трябвало да избият по-голямата част от народа. Все пак и комунистите са имали някакви граници, които не са пресекли. Могат да уморят 9 милиона украинци от глад, но не могат да убият половината народ, защото са пияници. Ама и как да се спечели война, без да "стимулираш" отиващите на смърт с чаша водка?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735315
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031