Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2020 10:09 - Ваксинирането срещу Ковид 19 - посегателство върху човека!
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 2922 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 02.12.2020 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Защо толкова се бърза с ваксинирането на хората уж срещу Ковид, а всъщност?   За всички вече е очевидно, че Ковид не е пандемия, освен медийно-пропагандна политика - използват се грипните заболявания, и не само те, за да се представят за Ковид случаи, къде симптомни, къде безсимптомни.   За разработването на ваксини са необходми дълги години на проследяване на ваксинираните организми. В случая - точно една година след възникването на това "заболяване" вече имали готови ваксини, не една, а няколко? И тук там промъкнала се публикация за убит от ваксината против Ковид доброволец (като например 28 годишния Бразилски медицински стажант, убит от ваксината на Астра Зенека). Същата тази ваксина, която нашият премиер вече финансира. И която се готви да прилага заедно с други такива. Но побърза да поиска от Европейския съюз правна клауза, която да го освободи от съдебна отговорност в случай на нежелани последствия от анти-Ковид ваксините?! Може би защото знае премиерът ни, че тази ваксина е първата по рода си генетична ваксина, която ще бъде прилагана върху хора. Без дори да е била тествана върху животни за странични дългосрочни ефекти. А такива ефекти има всяка генетична намеса в организмите. Като например ГМО царевицата, която с годините се изражда с тумори в неподозирани видове. Или опитните ГМО животни, които с поколенията стават обрасли с огромни тумори и не могат да създават свои поколения никога повече. Скопени и обезобразени - това е резултатът от генетичните намеси в организма.   А новопредлаганите ваксини са точно това - генетична намеса в ДНК на човека, като в тази ДНК се вкарват чрез ваксината вирусните носители, за да променят реакцията на ДНК на човека към тези вируси. Ефектът обаче ще е плачевен - на следващото ви поколение ще му растат зъби в косите, или нос на задните части, или.... ?! Намесата в човешкото ДНК е чиста евгеника - нечовешки опити и мъчения с хората. Опитвали са се мнозина - и Хитлер, и Шведските медици през миналия век. Но в такава масова евгеника срещу цялото човечество дори и Хитлер не е участвал. Защо го правят ли? - Не само го правят, но и отдавна го планират. Затова толкова бързо са готови с ГМО анти-Ковид ваксините. Правят го по няколко причини: - след като веднъж сте ваксинирани с тази ГМО ваксина, вие (или поне вашето ДНК) вече сте собственост на производителя на ваксината. С всички правни последствия от това. Така както са собственост на Монсанто повечето селскосопански култури. - едно осакатено и болно човечество е по-лесно за управление, защото бързо ще бъде редуцирано до необходимия минимум за безпроблемо владеене от шепата Глобалисти. И защото ще бъде свеждано до дебилно зависимо състояние, което ще изключва всяка възможност за духовно развитие и осъзнаване на действителността.   Уморените коне ги убиват, нали? Но преди това са ги експлоатирали до смърт.   Приятели мои, читатели мои, Вие познати и непознати последователи,

Длъжна съм да Ви предупредя,
а вашата реакция на моето предупреждение си е ваша лична отговорност.
Аз не чакам признание от вас, по-скоро очаквам обиди и отрицание,
но съм длъжна пред себе си да ви предупредя:
- Намираме се в изключително труден период от човешкото развитие, и може би един от най-отговорните пред живота на земята ни!

Следя внимателно световните медии - всички до една (включително и руските) глобалистки, т.е. античовешки и мракобеснически. Подготвят ви за масова задължителна ваксинация уж срещу Ковидясване. Убеждават ви, че Ковида е болестта на планетата ни, че дори и преболедували, пак сте засегнати необратимо - губели сте слух, зрение, коси, подвижност и какви ли не небивалици. Като че ли човешкият вид не е съществувал милиони години безпроблемо на тази красива земя!
Страните от ЕС една след друга бързат да се затварят, да спират живота, търговията ви, културата ви, образованието ви, здравеопазването ви. Заради един измислен вирус отказват правото ви да живеете и да се лекувате от "нормални" болести!

Подготвят ви за задължителна ваксинация - всички европейски лидери пеят в хора на масовото ваксиниране. А че ще бъде задължително и принудително, не се съмнявайте.

Вече официално съобщиха, че не можете да пътувате извън страната си.
Следващото е да ви откажат достъп до обществени сгради, супермаркети и транспорт. Въвеждат имунизационни паспорти!
В свят, в който хората умират от глад и студ по улиците, бездомни, безработни, правителствата и медиите изведнъж се загрижиха за вашето здраве... вместо да ви нахранят, стоплят... или поне да не ви пречат да работите и да дишате!

Знам, че мнозина от вас, особено държавните служители на заплата, сте готови в името на заплатата си, да се подложите на ваксиниране. Смятате, и както удобно се обявява от фалшивите конспиратори, че всичко е заради следенето ви. А вие нямате нищо против да замените свободата си със следене в името на заплатата си.
Но не се лъжете!
Не за следене става дума, не за проследяващи чипове и нанотехнологии във ваксините става дума!

Не! Дори вече не свободата ви е заплашена, заплашен е самият ви живот.

Искат да ви оскотят, дебилясат, извадят извън строя на нормалните хора, а впоследствие и напълно да ви унищожат - автоимунни заболявания, психическа лудост и какво ли не още.
Ваксините, които се готвят да вкарат в телата ви, са генетично модифициране на вашето ДНК, а оттук и на човешката ви изконна божествена същност.
Нямат друг начин да владеят свободния човешки дух освен чрез неговото пълно отстраняване от човешкия ум!
Дебилите нямат духовно светоусещане, те нямат никакво светоусещане, те са оглупели роботи, които слушат заповеди, и толкоз!

Ние сме Човеци, Божии синове и дъщери, и сме надарени с Божествения дух в себе си. Дори и да унищожат телата ни, духа ни не могат. Затова избраха да унищожават телата и умовете ни, перфидно и жестоко!

Изборът е ваш! Ваксина и живот в робство и непредвидими болести!
или Да защитите себе си и да не позволите да ви превръщат в опитни мишки и концлагеристи на път за газовите камери!

Знам, за мнозина моите думи звучат крайно ( и повярвайте ми, бих искала да ви кажа други новини, но истината е тази, която е пред очите ни!) - вие решете дали искате да се защитите или не!
Сега е последната ви възможност да се осъзнаете. И да се защитите. После ще е късно и необратимо.  
Всеки човек трябва да поеме отговорност за Себе си. А Себе си не включва само тялото, Себе си включва и Душата ви. Събудете душите си. И тогава сами ще разберете какво да направите.   

- Алия Ошо  

P.S. Съзнавам, че тази моя публикация ще разстрои мнозина, но не убивайте Вестоносеца. Просто вижте сами.

P.S. "Бих искал спешно да насоча вниманието ви към важните въпроси, свързани с предстоящата Covid-19 ваксинация. За пръв път в историята на ваксините, тъй наречените ново поколение мРНК ваксини директно повлияват на генетичния материал в пациента и затова променят индивидуалния генетичен материал, което представлява генетична манипулация — нещо, което вече беше забранено и дотогава се смяташе за престъпление.

Тази интервенция може да се сравни с генетичната манипулация на храните, която също е много спорна. Въпреки че понастоящем медиите и политиците омаловажават проблема и дори глупашки поддържат новия вид ваксина като условие за връщане към нормалността, тази ваксинация ще бъде проблемна по отношение на здравето, морала и етиката. Освен това генетичните увреждания, за разлика от уврежданията на досегашните ваксини, ще бъдат необратими и непоправими.

Скъпи потенциални потърпевши, след получаване на експерименталната мРНК ваксина, вие няма да сте способни да облекчите успешно симптомите на ваксината. Ще трябва да живеете с последствията от тях, защото те вече няма да могат да бъдат лекувани просто с премахване на токсините от човешкото тяло. Генетичният дефект ще остане завинаги! — Точно както е при хората със синдром на Даун, синдром на Клайнфелтер, синдром на Търнър, генетични сърдечно-съдови заболявания, хемофилия, циститна фиброза, синдром на Рет и т.н.

Това очевидно означава: ако се развие здравословен проблем след поставянето на мРНК ваксина, нито аз, нито друг терапевт ще може да ви помогне, защото увреждането, причинено заради ваксинацията, ще бъде генетично необратима. По мое мнение, тези нови ваксини са престъпление срещу човечеството, каквото не е било извършвано с такъв размах в човешката история. Както каза д-р Волганг Водарг, един опитен лекар: Тази „обещаваща ваксина“ трябва да бъде ЗАБРАНЕНА за огромното мнозинство от хората, защото служи за генетична манипулация!

Тези ваксини, поръчани и натрапвани от Антъни Фаучи и финансирани от Бил Гейтс, използват експериментална мРНК технология. Три от 15 човешки „опитни мишки“ (20%) са получили „сериозни нежелани странични ефекти“.

Бележка: Messenger RNA или мРНК е рибонуклеиновата киселина, която пренася генетичния ДНК код на клетъчното ядро към рибозома в цитоплазмата, т.е. тази, която определя реда, в който аминокиселините на даден протеин се свързват и действат като матрица или модел за синтеза на този протеин."

Автор: Робърт Ф. Кенеди мл.




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - ТУК ЩЕ ИГРАЕ НАСИЛИЕТО. НАДЯВАМ СЕ ...
02.12.2020 11:42
ТУК ЩЕ ИГРАЕ НАСИЛИЕТО. НАДЯВАМ СЕ БОГ СКОРО ДА ПРИБЕРЕ БИЛ ГЕЙТС- ОТВОРИЛ УСТА ДА СХРУСКА СВЕТА.
цитирай
2. mobbidik - Ваксините ще са предназначени за здравите хора,
03.12.2020 08:06
заразените и вече преболедували няма да имат достъп до ваксини,защото така нареди министъра на здравеопазването. Това значи, че останалия здрав народ ще бъде умишлено заразен с вируса "грип С", който е коварен и още по-заразен от ковид. Преди всичко, тази пропаганда която правят медиите у нас, се дължи на финансирането им от държавата и НПО-тата. А, измисления ЕИП "коронавирус.бг" е част от правителствената пропаганда с цел - всяване на страх и паника.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015748
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031