Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2020 09:58 - НОВА ФИНАНСОВА СИСТЕМА, ИЗВЕСТНА ОЩЕ КАТО КВАНТОВА ФИНАНСОВА СИСТЕМА
Автор: humanity21 Категория: Други   
Прочетен: 1253 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НОВА ФИНАНСОВА СИСТЕМА, ИЗВЕСТНА ОЩЕ КАТО КВАНТОВА ФИНАНСОВА СИСТЕМА

 

Публикувано на 11/05/2020

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КВАНТОВАТА ФИНАНСОВА СИСТЕМА (КФС)?

 

Буквалното значение на QFS е Quantum Financial System, която е усъвършенствана финансова система, стартирана за ликвидиране на монопола на Кабал и банкерите върху паричната система и за тази цел е необходима система, включваща изкуствен интелект и сложни компютърни програми, изцяло подкрепени от банките. Квантовата финансова система ще бъде пробив в банковия свят, който ще доведе до нова ера в банковото дело. КФС няма да бъде повлияна от правителствените политики, а ще бъде изцяло подкрепена от материални активи като злато, платина, петрол и няма да бъде базирана върху хартийки, които нямат доказателствена стойност.

 

КФС може да се нарече съвременна бартерна система, в която трябва да дадете нещо ценно, за да получите нещо ценно. Настоящата световна финансова система се основава на принципа, при който парите ви са обезпечени с дълг, който вече е взет от вас с високи лихвени проценти и по този начин тече световната икономика, която обслужва само една цел, запълвайки джобовете на шепа семейства. Възможно е ако КФС стартира, тогава всички задлъжнели страни да могат да възстановят всички дългове, като изнасят природните си минерали и ресурси. Ако погледнем сегашното положение на Ирак под повърхността, ще разберем, че поради огромните дългове на страната е доста трудно за тях да пуснат преоценка, защото една държава просто не може да преоцени своята валута, когато е в дълг. Противно на това, ако изплатите всичко, което дължите с лихвата, тогава е напълно възможно да увеличите износа си, което ще преоцени валутата ви. Ирак е земя с природен нефт на стойност трилиони долари и знаете ли, хора, че поради тази единствена причина Ирак все още е на 5-то място в златните резерви въпреки всичко. В общността на иракския динар гурутата смятат, че това е прагматичен подход към преоценка на иракския динар.

 

КФС ЩЕ ПРЕОЦЕНИ РЕЦЕСИВНИТЕ ВАЛУТИ

 

Инициирането на КФС е от съществено значение за инвеститорите на рецесивни валути, тъй като КФС е единственото решение, което ще гарантира, че тези рецесивни валути ще бъдат преоценени без влиянието на господстващите валути. В надлежния процес на КФС световните икономики ще навлязат в нова ера, която ясно ще избере бартерната система, а страните, които са подкрепени с достатъчно природни ценни активи, ще имат определена възможност да направят своята валута доминираща на финансовите пазари.

 

Друг слух, който идва от инвестиционния ресурс, е, че Китай е първият, който инициира квантовата финансова система, като инициира електронно плащане с цифрова валута. Като инвеститор на щатски долар, загрижеността ми е свързана с бъдещето на щатския долар след инициирането на КФС.

 

КФС И ЕФЕКТА Й ВЪРХУ АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР

 

Изненадващо е, че индексът на щатския долар нараства с всяка изминала седмица въпреки тази пандемия и доминира над други основни валути като юан и евро. Иракският динар може да се възползва от нарастващия индекс на щатския долар, ако икономиката му не разчиташе на петрола и беше стабилна. Има две основни причини за нарастващия индекс на щатския долар. Първият е Федералният резерв, тъй като той тласка трилиони долари във финансовата система, за да повиши ликвидността на чуждестранните финансови пазари и централните банки да победят юана и да осигурят мястото за неговите зелени пари. Второ, санкциите срещу китайски продукти започват да играят своята роля в търсенето на щатски долари.

 

Но що се отнася до КФС, тя със сигурност ще удари щатския долар и ще контролира изкуствените му колебания, които само дават ползи на гигантските инвеститори от Уолстрийт, които са свикнали да правят милиони от единични инвестиции, като манипулират колебанията в щатския долар.

 

КИТАЙ ИГРАЕ В ДИГИТАЛНОТО ГОСПОДСТВО

 

Също така е важно да разгледаме икономическата война между Китай и САЩ за електронното разплащане с цифрова валута. Преди коронавируса, Китай пусна първата си автоматизирана платежна система, официално наречена DECP, която ще се основава на тяхната валута китайски юан. Целта на DECP беше да подобри транзакциите извън Китай и да заобиколи американската транзакционна и финансова система, която поддържа щатския долар. Сега, когато САЩ контролира икономиката на Китай и строго определя многобройни ограничения върху своята търговия и икономика. Последната актуализация е, че Федералният резерв работи върху дигитални доларови портфейли, които първоначално ще се използват за прехвърляне на сумата на стимулиращия пакет, тъй като повечето американски граждани нямат достъп до банки за депозити и тегления в брой. Но на следващия етап той ще бъде използван за международната търговия и сделки. Всички тези знаци насочват към стартирането на КФС. Докато в тази надпревара САЩ доминират и щатският долар ще остане основен играч, но нашият съвет към всички наши търсещи и последователи на инвестиции е, че въпреки всички тези силни основания, американският долар все още е хартийка и ние настоятелно ви призоваваме да трансформирате вашите спестявания и активи в ценни материални активи като злато, платина и сребро. Стойността на тези активи е неоспорима от началото на времената и ще остане оценена до края на времената.

 

ПРОГНОЗИ ЗА КВАНТОВАТА ФИНАНСОВА СИСТЕМА

 

Битката между тези две гигантски икономики и двете опитващи се по най-добрия начин да доминират над дигиталната валута, върви към система, която неволно кара света да се търкаля към активи, обезпечени със злато. Със сигурност ще се управлява по система, която няма да бъде контролирана от никое от правителствата и Кабал. В технологията на КФС ИИ ще бъде този, който ще управлява всички сделки и транзакции, независимо дали ще бъде с валутни инвестиции или междуконтинентални транзакции между страните. ИИ ще действа в съответствие с търговския баланс и ще остане безпристрастен, което е основното качество на КФС. От последното десетилетие американски икономически мозъчен тръст заяви, че

 

“АКО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НЯКОЯ ДИГИТАЛНА ВАЛУТА, КОЯТО ДА НЕ Е СВЪРЗАНА С НИКОЯ ВЪТРЕШНА ИКОНОМИКА, МОЖЕ ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ НЯКОЙ НЯКОГА ДА РЕШИ ТОВА”.

 

И това е ерата, когато ще се изпълни това.

КФС & БЛОКЧЕЙН

 

Сега, като обсъдим квантовата финансова система и нейната взаимовръзка с блокчейн и бъдещото банкиране, тогава ще разберем, че КФС се занимава с блокчейн, споделени счетоводни книги и технологии за разпределена книга, криптовалути, виртуални валути и цифрови валути. КФС се съхранява и работи на сателитни сървъри, базирани на квантова изчислителна техника. Причината е, че квантовата изчислителна техника е по-сигурна и напреднала, поради своя модел на обработка, квантовите изчисления използват две или повече квантови състояния заедно, за да създадат друго състояние чрез изстрелване на електрони през полупроводници, използвайки конфигурируем импулс на светлината, което води до най-бързото състояние на скоростта. Ето защо квантовите компютри съхраняват много повече информация, изискваща по-малко енергия и доставят по-голяма скорост от настоящите компютърни системи.

 

ЩЕ ПРЕОЦЕНИ ЛИ КФС ИРАКСКИЯ ДИНАР

 

След стартирането на КФС, ще се появи ерата, подкрепена със злато и ще преоцени всички валути, които са в най-ниско състояние поради дълговете. КФС също ще повлияе на световната търговия, тъй като ще промени финансовата система в света. Гурутата по иракските динари са на мнение, че преоценката ще стартира веднага след като КФС настъпи, защото Ирак ще може да стабилизира икономиката си, като увеличи обема на износа си.

 

Превод на български - Страничката “Монтагю Кийн”

 

Източник: https://dinartimes.com/a-new-financial-system-aka-the-quantum-financial-system-qfs/

 




Гласувай:
2



1. fun1001 - д утро, , а можете ли и да дебатирате, случайно)
28.11.2020 10:19

инак, защо ли го слагате на пангара, г жа
Сащ,Китай и Русия, са ЕДНО...
а Света е Квантово село..
запитайте и дядо Господ)
хубав ден от мен/инак, интересен материал...има хляб в него..)
аз съм Джулия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: humanity21
Категория: Други
Прочетен: 443352
Постинги: 673
Коментари: 78
Гласове: 368
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031