Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2014 13:54 - ТРОЛОВЕТЕ ОТНОВО ЗАРАБОТИХА. НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ
Автор: bosia Категория: Други   
Прочетен: 2618 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ТРОЛОВЕТЕ ПАК ИЗЦАПАХА ПРОСТРАНСТВОТО

 

Това са коментари под последния ми постинг.


 

Коментари

1. анонимен - един път
06.08 16:20

да съм съгласен с теб. Прав си за стратегията но не и за тактиката както би се изразил някой военен. Не НПОта ще направят това. Който се храни от чужда ръка не познава цената на хляба. Ще го направим ние - българите когато осъзнаем че имам собствени интереси и те са по важни от целуването на чужди гъзове /няма значение чии са/. Додето ние не осъзнаем че само и единствено ниие гражданите сме стопани на тази държава а президент, правителство, парламент , бюрокрация са само наши слуги овластени от нас за да защитават нашите интереси

2. blackpredator - споделям
06.08 20:35

анонимен написа:

да съм съгласен с теб. Прав си за стратегията но не и за тактиката както би се изразил някой военен. Не НПОта ще направят това. Който се храни от чужда ръка не познава цената на хляба. Ще го направим ние - българите когато осъзнаем че имам собствени интереси и те са по важни от целуването на чужди гъзове /няма значение чии са/. Додето ние не осъзнаем че само и единствено ниие гражданите сме стопани на тази държава а президент, правителство, парламент , бюрокрация са само наши слуги овластени от нас за да защитават нашите интереси


1:1 коментара на анонимния
НПО-тата са "ебола" за сичко що е българско.

"пиянство" на тоя народ му липсва, за да направи "ебала", както трябва
дано дочакам епидемията...

3. kbalenciaga - Босия, пак пишеш простотии?!
00:32


Че нали болшинството пуйчета, с които протестира толкова дни срещу правителството на Орешарски искат Боко Тиквата да е отново министър председател?
Възможно ли е да си толкова глупав, та да не го виждаш???

Ще се случи това, което заповяда Запада на българските Червени олигарси.
А Червените олигарси дърпат конците на марионетките си Боко Тиквата, Лютви Местан, Волен, Кунева, Миков.

Така че слугите им, боклуците от Столичната средна класа с които протестира до вчера, а от утре ще са ти врагове, ще имат много работа да лъжат, да мамят, да манипулират българския народ.

"Това предполага създаването на национална банка от специалисти във всички области и изработването на стратегия и програми за излизане на България от тежката всестранна криза, в която се намира."
Абе Босия, що се правиш на чак толкова прост?!

Та нали тези същите български специалисти работят за Червените олигарси и техните марионетки? Нали те толкова години им служиха в разсипването и унищожаването на държавата?

Ти искаш сега от тях да се обърнат на 180 градуса и да работят за просперитета на България.
Е как ще стане тази работа?
След като първо българските червени олигарси не искат това.
След като управляващите от Запада не искат това.
И след като и въпросните специалисти така са се облажили от своя слугинаж, така са се окопали като свине в царевичак, и така са се омазали с лайна, че и те не искат това.

Е тогава какви са тези утопии, какви са тези бълнувания от твоя страна???

 

 

 

Парите, както е казал Веспасиан на сина си, не миришат . Миришат само гнусотиите, проиизтичащи от разговорните органи на троловете.

Но не заради тях пиша това. Аз няма да вляза в обяснителен режим с тях. Просто искам да обясня на нормалните хора за какво става дума.

Целта е да се покажат манипулациите на тези, които плащат на една група празноглавци, за да не вярват хората на истината такава, каквато е, а на лъжите на задкулисието и техните марионетки-политиците.

Докато първият коментар е нещо нормално, то следващите са много показателни. Те са мои стари познайници и дори да напиша „Добър ден!” в блога си, ще последват същите помиярщини, които четете сега.

Искам да обясня, че една много малка част от НПО са платени от фондации и служби, но те са лесно разпознаваеми и няма да намерят място на кръглата маса. Основната част от организациите, на които разчитам са преди всичко браншови и териториални. Те се самоиздържат и, което е още по-важно, имат програми и принципи. Ако някой ме убеди, че браншовите организации защитават правата на олигарсите, ще си позволя да не му повярвам. Същото се отнася и до териториалните организации по места, коита имат за задача повдигането и решаването на местни и регионални проблеми.

В същото време при едно правилно провеждане на Кръглата маса, ще има възможност чрез електронни гласувания и социологически проучвания да се види подкрепата на определени инициативи на Кръглата маса от всички български граждани.

Достатъчно е да се прегледат решенията на Кръглата маса в Полша, за да се види, че тя беше изключително резултатна и стратегическа. Тя определи пътя на Полша при новите условия и никой не може да каже, че там посоката е сбъркана, както при нас.

Нашата „Кръгла маса” през 1990 г. беше организирана, реализирана и манипулирана от хората около Андрей Луканов и в нея от страна на „опозицията” бяха членове на БКП и агенти на ДС. Тя само легитимира БКП, ДС и филиалите им и насочи страната към тази пропаст, в която се намираме сега. Аз отказах да участвам в нея въпреки настойчивите покани, тъй като поставих три задължителни условия към СДС и останалите „опозиционни сили”.

Те бяха:

1.       Забрана на БКП

2.       Съд за виновниците за състоянието на страната и за геноцида над българските граждани след 9-ти септември 1944 г.

3.       Разкриване на досиетата на ДС и лустрация.

Желев и останалите категорично отказаха да приемат и подкрепят тези мои искания и така разбрах кой-кой е и за какво се организира тази „Кръгла маса”.

Държа да ви кажа, че без нов обществен договор не можем да променим модела и посоката на страната ни. Дори привържениците на революционните действия трябва да знаят, че ако направят революция, след нея отново трябва да има една истинска Кръгла маса, която да действа до успокояване на обстановката и заработване на новия модел на управление на страната.

Друг щеше да бъде начинът, ако имахме нормална армия. Сега я нямаме и няма скоро да я имаме, за да разчитаме на нея. В началото и средата на 90-те години опитах да създам една организация, в която присъстваха и военни, заради което към мен и няколко души бяха започнати разработки. Достатъчно е да спомена само две-ДОР „Болния” и ДОР „Бърлога”. В резултат на това набързо се гласува закон за разпускане на наборната армия и силно съкращаване на числеността и, тъй като нещата бяха насочени в правилната посока.

Който иска-може да провери.





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blackpredator - Е, я посочи съществената разлика
07.08.2014 15:38
между
"Не НПОта ще направят това. Който се храни от чужда ръка не познава цената на хляба. Ще го направим ние - българите когато осъзнаем че имам собствени интереси и те са по важни от целуването на чужди гъзове /няма значение чии са/."
и
"споделям 1:1 коментара на анонимния
НПО-тата са "ебола" за сичко що е българско."

Това с троловете е толкова наивно, че чак не ти прилича.
А може би?!
Ти като Миса Капон, но Боса...

Знаем какво е казал Веспасиан, но като ти чета чворчеството, то ми напомня какво е казал Вергилий:
Angius in herba - Змия в тревата!

А това направо левитира тролската ми душа:
"В началото и средата на 90-те години опитах да създам една организация....В резултат на това набързо се гласува закон за разпускане на наборната армия"

Босия, земи свали партенките...
цитирай
2. kbalenciaga - Босия в случая ти се проявяваш като пълен Трол?!
07.08.2014 22:42

Питам те:
"Че нали болшинството пуйчета, с които протестира толкова дни срещу правителството на Орешарски искат Боко Тиквата да е отново министър председател?"

А ти как отговаряш на този въпрос? Като Трол?

Питам те:
"Та нали тези същите български специалисти работят за Червените олигарси и техните марионетки? Нали те толкова години им служиха в разсипването и унищожаването на държавата?

Ти искаш сега от тях да се обърнат на 180 градуса и да работят за просперитета на България.
Е как ще стане тази работа?"

А ти как отговаряш? Като Трол?

Абе Босия вече почваш да ме съмняваш, освен че си Голяма лакомия за известност, вече и да не ти плащат, за глупостите които пишеш тук?

Защото не може да си чак толкова глупав и наивен, за да пишеш за кръгли маси и подобни, при условие, че Червените олигарси и техните слуги контролират всичко в България от до.
цитирай
3. apostapostoloff - Едно уточнение:
17.08.2014 13:54
това не са тролчета, а рубладжийчета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736219
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031