Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 11:28 - Избори 2014 -смях и плач
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 7491 Коментари: 0 Гласове:
16

Последна промяна: 26.05.2014 14:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Избрахме 17 евролапачи за рекламирането на които бяха похарчени милиони. Кой спечели и кой загуби от тези псевдоизбори?
                 image

 Печелят диктаторите. Някога Хитлер зомбираше германците, сега това се изпълнява от Боко, Цвинокио и няколко приближени към гербовците. Народът е напълно зомбиран и не мисли какво го очаква. Пир по време на чума!? Купуване на избори, измами, а неграмотните цигани дори не знаеха за кого и за какво гласуват. А Цвинокио се разхождаше с вдигната глава сякаш е бог, а не съден престъпник. Буда веднага поиска оставки на Станишко /гея/, бея и злодея.

 
Ексклузивно! ГЕРБ поема курс към предсрочни избори, ще сваля Сергей Станишев, Местан и Волен Сидеров! _ Politikata.net - Информационен портал
Борисов_ Ние - работа, работа, работа; те - бокс, фехтовка, шах - България - Политика - Vesti.bg

image

Турските башибозуци начело с  Лютви Местан винаги се организират добре и вече си съперничат със Станишко и вече правят тайни сделки с гербовците.
Сергей Станишев е в ролята на Иванушка глупака в тази ситуация, защото той първо продаде БСП на ДПС, а сега зад гърба му ДПС продължава да търгува с ГЕРБ. На места напрежението срещу Станишев е огромно, заради заиграването му с ДПС. Станишев бе приклещен от недоволни граждани, които са били гневни от факта, че той се заиграва с ДПС. На много от местата, където Станишев обикаля, един от най-честите въпроси, които му се задават е: „Г-н Станишев, защо се продадохте на ДПС?"Основното напрежение в държавата се поражда от задкулисното заиграване на ГЕРБ с ДПС и това, че партията на Борисов се е продала на Лютви Местан.
image

Третият печелеливщ  е Дудука безценз УРА, който ще сваля и президента на ГЕРБ, а самият той се готви за премиер. Според новият месия Дудука има тайна сделка, според която ГЕРБ и ДПС искат да бутнат Плевнелиев, а след това Борисов да получи подкрепа от ДПС да бъде избран за президент. „При една очаквана коалиция между ГЕРБ и ДПС, най-вероятно 2/3 от партията ще се отцепи и Борисов ще остане сам”, прогнозира лидерът на „България без цензУРА“. Той обяви, че Бойко Борисов и Лютви Местан са се срещали не един, а няколко пъти.
image

Независимо от всичко, Деформаторският блок е една загубена кауза без бъдеще, дори и да се съюзи с герберасите.
Агент Гоце, фюрера на ПП "Юруш" и другите дребни кандидати на този етап са политически трупове и никой не може да ги спаси. Погледнато реално - всички са маскари, които осраха България до неузнаваемост. Вижне по-долу този елит на България.

image









Тагове:   смях,   плач,   избори 2014,


Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1615973
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031