Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2019 09:04 - Военноморските сили признават съществуването на НЛО за първи път, а на Том ДеЛондж трябва да благодарим Езерото Шхац Последствие от звук
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Военноморските сили признават съществуването на НЛО за първи път, а на Том ДеЛондж трябва да благодарим  Езерото Шхац Последствие от звук

18 септември 2019 г.


image


https://www.yahoo.com/entertainment/navy-acknowledges-existence-ufos-first-210435311.html


Постът Военноморските сили признава съществуването на НЛО за първи път и трябва да благодарим на Том ДеЛондж, който се появи пръв на „ Последствие на звука“ .

Преди три години Том ДеЛондж закачи панталоните и сакото си и напусна Blink-182, за да посвети повече време на своите НЛО изследвания. Изглежда усилията му не са били напразни: благодарение на видео материали, публикувани от изследвания академия DeLonge е, военноморските сили на САЩ потвърди, че извънземни  са  налице .

Въпросните три клипа са заснети през 2004 и 2015 г. Единият показва пилоти на ВМС на САЩ, които скандират върху неизвестен самолет в Сан Диего, а другите два заснемат необичайно въртящ се предмет, летящ над водата. DeLonge направи видеоклиповете публично чрез своята To The Stars Academy през 2017 и 2018, като всеки от тях набра милиони гледания.


(Прочетете: Топ 100 поп пънк групи )

Поради шум около инцидента, ВМС на САЩ започнаха разследване, но не успяха да установят самоличността на обектите. Като такъв говорител заяви пред  Motherboard,  че "ВМС смятат явленията, съдържащи се / изобразени в тези три клипа, като неидентифицирани."

Откритието е важно, тъй като до този момент ВМС определят други необичайни летящи предмети като метеорологични балони или дронове. В случая с видео кадри на DeLonge обаче ВМС използват специално етикета „Неидентифицирани въздушни явления“.


„Това, че ВМС използват термина„ Неидентифицирани въздушни явления “, показва, че те са разширили онова, което се очаква да бъдат докладвани от пилоти на изтребители от САЩ, за да разследват всичко непознато във въздушното им пространство, което в миналото е било свързано със стигма,“ Роджър Гласел, каза шведски писател и специалист по НЛО пред Motherboard.

В началния стих на Blink-182 клизма на Държавната  пистата "извънземни съществуват" , DeLonge пее за "съществата от по-горе" пълзи "в задната стая" от къщата на родителите си в ... Poway, Калифорния, който е само на 20 мили северно на Сан Диего. Оказва се, че DeLonge е бил прав през последните две десетилетия

Представяме си, че DeLonge празнува с няколко летящи чинии Carvel в момента, докато той си проправя път из САЩ на турнето си за завръщане на Angels и Airwaves . За да хванете в плът експерта на пънк рок, обичащ НЛО, се отправете тук, за да вземете билети за концерт.


Военноморските сили признават съществуването на НЛО за първи път, а ние имаме Том ДеЛондж да благодари на
езерото Schatz

Популярни публикации

  • RIP Ric Ocasek, фронтмен на The Cars, мъртъв на 75 години

  • RIP Еди Пари, рок певец ветеран мъртъв на 70 години

  • Военноморските сили признават съществуването на НЛО за първи път, а на Том ДеЛондж трябва да благодарим

  • Ник Картър получава ограничителна заповед срещу брат Арън Картър

  • Джош Хом ще пусне нови сесии на пустинята през октомври

 https://www.youtube.com/watch?v=Yda38oRlEfM

https://www.youtube.com/watch?v=wxVRg7LLaQA

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6rWOtrke0HY

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tf1uLwUTDA0




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39944069
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930