Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2020 14:51 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3459 Коментари: 9 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДНЕС СЕ ОБАДИХ НА ПРЕЗИДЕНТА


 
ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Аз съм Николай Колев-Босия и днес говорих с вашата секретарка, тъй като тя ми каза, че не сте в президентството. Нямало я и вицепрезентката.
В разговора поисках спешно да бъда поканен за среща. Това стана около 10 ч. Сега е 14ч 30 мин. и все още нямам отговор дали ще има среща.
Отлично знаете, че след встъпването ви в длъжност съм ви пратил 5!!! писма с предложение да се създаде една постоянно действаща Кръгла маса, която да постави всички регионални и национални промбеми и след като се обсъдят да се създаде стратегия за развитието на България до нормализиране на държавата ни. Тази стратегия ще бъде разработена до конкретни програми и създаване на школа за подготовка на политици. Така Кръглата маса ще изиграе робята на Велико народно събрание, тъй като досегашните, включително и т. нар. "Велико" народно събрание, няма капацитета и желанието да свърши нищо качествено. В тази Кръгла маса присъствието на партии е нежелано! Ако политиците искат да си правят Кръгла маса-нека си я направят сами и някъде другаде.
Този начин за нормализиране на една държава доказа жизнеността и добрата си работа в края на осемдесетте в Полша и е много глупаво да не използваме добрите практики и у нас. 
Трябва да сте наясно, че аз с престъпниците от НС и МС няма да розговарям по проблемите на България, защото именно те ни доведоха до сегашния хал. 
Ако бяхте ме послушали преди три години сега нямаше да има вчерашните проблеми. На всичко отгоре открито ме излъгахте, че сте ми пратили един отговор.
Затова, ако днес не получа отказ или покана още утре ще уведомя община София, че ще започна безсрочна гладна стачка пред Президентството с искане за започване на постоянно действаща Кръгла маса за анализ и решаване на регионалните и национални проблеми във всички области на живота у нас. В нея ще участвата само хора от регионите, които са доказали обществената си чувствителност, умствен капацитет, отговорност и висок морал.

3 септември 2020 г
София                                                                                      Николай Колев-Босия




Гласувай:
6



1. morskipesni - Днес изпратих отново имейл до президента,
03.09.2020 14:58
да не се мае много, ами да застава пред армията и да си взема властта с военно положение. както е когато е застрашен МИРЪТ В СТРАНАТА!
цитирай
2. nedovolen - пРезиденти. Имах неслучайността ...
03.09.2020 15:37
пРезиденти. Имах неслучайността да познавам ЖЖ. Имах му личния тел. Говорих с него по какви ли не въпроси.
На една среща в Хасково ме запознаха с Пешката, също пРезидент. Поканиха ме на среща, след залата. Направих се на зает, че чакам приятели.:)
Пролетта писах до НС, прИмиера, главата. ПрУкурор и сегашния пРезидент.
За това, че имаме МОДУЛ, който не позволява развитие и разпространение на коронаровируса.
До папата да бях писал, можеше да отговори.
Така че, пиши. Не го пишеш до тях, а до нас.
:)))

цитирай
3. 1997 - Имам различно мнение от Босия
03.09.2020 17:19
Случва се да коментирам под най- глупавите му постинги. Това много го дразни и като собственик на блога, той опонира враждебно. Сигурно 20- тина сме тук, а той се пали. Ами ако бяхме милиони?

Защо го пиша ли? Защото е нормално ако президентът има мнение, че Босия пише нещо, противоречащо на здравия смисъл според него(РР), да го игнорира. Намирам го дори за по- тактично, отколкото да му тегли някоя
цитирай
4. apostapostoloff - Коко, генерал Нищо не ти отговаря, защото
03.09.2020 18:28
те има за хахо, за Перко Наумов.

Всеки разумен човек отдавна е разбрал, че си тралала.
цитирай
5. bosia - до сбърканото, което все още живее в 1997 г.
03.09.2020 18:36
Цифричке,
Явно с мисълта не си в ред.
Има закон, който категорично заявява, че всяка държавна институция има определен краен срок за отговор. Но ти не се интересуваш от това, защото си наведен. Ако е нормално за теб президентът да не спазва закона, трябва да се прегледаш и да приемаш редовно предписаните лекарства. Щом търсиш "здрав смисъл" в неизпълнение на закона никак не си добре.
цитирай
6. elizabethborislavova - защо пред президентството
04.09.2020 18:08
а не пред народното събрание
цитирай
7. bosia - до Елизабет Бориславова
04.09.2020 20:27
В текста ми е казано точно и ясно за какво!
Въпросът ви ме озадачава!
Задайте този въпрос на президента!
цитирай
8. 1997 - г-н Колев, от коридорите на президентството не разбра ли,
05.09.2020 08:03
bosia написа:
Цифричке,
Явно с мисълта не си в ред.
Има закон, който категорично заявява, че всяка държавна институция има определен краен срок за отговор. Но ти не се интересуваш от това, защото си наведен. Ако е нормално за теб президентът да не спазва закона, трябва да се прегледаш и да приемаш редовно предписаните лекарства. Щом търсиш "здрав смисъл" в неизпълнение на закона никак не си добре.

не разбра ли, че отговорът ще бъде от канцеларията на президента, а на него ще му докладват само с вероятно следния етюд:
- Писмо от Босия. Иска кръгла маса. Написахме отговора
- (махване с ръка) Знам. Друго?

ПП. Наистина, омаловажавам усилията Ви за промяна, но това е не само защото смятам, че една птичка и т.н., а и защото съм привърженик на партийната демокрация, в която действат не сами хора, с единичните си сили, а сдружения, с по- големи възможности. По тази причина подкрепям и съществуването на богати хора в България, защото парите дават също по- големи възможности.
цитирай
9. kirk - Този филм сме го гледали, брат...
10.09.2020 06:33
Този филм сме го гледали, брат... Както в оня другия с Тодор Колев, където подреждаха гостите на една сватба - роднина, милиционер, роднина, милиционер... През 90-та случайно и аз седнах на една от кръглите кадесарски трапези, защото фаворитът закъсня... Всичко беше решено много преди въпросните маси... Сори за песимизма, но този летец е вече ангажиран, задлъжнял... Не го брой!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734708
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031