Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2020 20:37 - ХАРЕСА МИ ТОЗИ ПОСТ- СБЛЪСЪЦИ, ПРОТЕСТИ
Автор: jupel Категория: Политика   
Прочетен: 2074 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    "Предател на България и българо мразец... Защо мразиш народа си и България и не подаваш оставка, след като не те искат а седиш !! Пита ли хората и имаше ли референдум за еврото !? Знаеш ли, че над 80% от българите не го искат и това ще ни унищожи и колонизира като за последно !? Мислиш ли за българите и за малките градове, че има и други хора и населени места извън София, Пловдив,Варна и Бургас... Защо се хвалите с вдигнати заплати ама заедно с тях всичко се вдига и в края се получава, че повече взимате от нас отколкото да давате... Защо не отбелязвате нито един български празник и не почитате великите българи !! Защо повече ви пука за Европа а не за България и да отстоявате наще интереси независимо пред кого се намирате и за какво става дума !? Защо имаме най-високи цени и сметки в Европа а най-ниски заплати и трето качество продукти ?! Защо нямаме стандарта на немците, италиянците, англичаните и другите и не ми говорете за миналото и кой виновен, вие сега сте на власт и сте длъжен да направите това!! Когато българите започнат да се връщат, да правят деца, да не сме изчезващ народ и италиянци и испанци започнат да гледат наще баби за пари а англичаните да работят на наще полета, тогава ще ви призная за велик управник и, че сте извел България.. Ние бяхме единствената държава която по време на епидемиологичната обстановка не се дадоха пари на хората, не им се поеха сметките и нищо от нищо а това което даваха като заеми и ”помощи” почти никой не ги получи .. Ама пука ли ви, че ние сме бедни и гладуваме и сме затънали в сметки и изнудвани от банки и съдии изпълнители и ядеме боб и леща само и не можеме до село да си позволиме да идеме на 10 км.. Важното е, че има шепа софиянци които да давате за пример, как ходели на почивка в Гърция, ама то и те отиват там щот е по евтино а не щот толко много пари имали... Надали с този стандарт на живот някой от вас би могъл да живее като обикновен българин и с 610 лева да плаща всички видове големи сметки, заеми, данъци, да яде.. а да не говориме да се глези с нещо или още по малко да ходи на почивка и да подържа собствен автомобил изряден.."

image

 

Ако ме питат А.Доган и Д.Пеевски доживотен затвор  или вън от България завинаги-Доган е ром,нали? Ясно защо у нас те решават всичко . ББ и другите не само от Герб национални предатели днешни и стари в затвора и връщане всички пари крадени от народ и държава обратно в хазната на България. На всички крадци от всички партии да се отреже едната ръка поне,както е правел хан Крум,на всички убийци без съд смъртно наказание.Нали искат намаляване на населението на Земята, що морят обикновените хора с разни химии от лаборатории смъртоносни?!

Как полицаи повалиха Иво Мирчев

Плажуване до сарая на Доган

Сблъцъци на протеста в Росенец

https://www.youtube.com/watch?v=JlIgdBsRedE

 https://www.youtube.com/watch?v=UcGfhe0bmvk

ПАРК РОСЕНЕЦ Как полицаите повалиха Иво Мирчев


https://www.youtube.com/watch?v=B1VXARZpL2A

ПАРК РОСЕНЕЦ Плажуване до сарая на Доган


https://www.youtube.com/watch?v=nz_8Iwvca4A

Граждански протест "Да защитим Демокрацията в България", ден 6 (14.07.2020)

КЪДЕ СТЕ БЪЛГАРИ?! Знамето ни смачкаха  в българска Земя продадена на един...

 











Тагове:   Bulgaria,   narod,   dogan,   protesti,   predateli,   peevski,   sblusuci,   yirpenie,   izcherpano,   gehsev,   zagrabvane,   bulgarsko,


Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2443618
Постинги: 2836
Коментари: 1224
Гласове: 14315
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031