Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2020 16:05 - Ето защо това е ФАЛШ-ЕПИДЕМИЯ!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7311 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 25.04.2020 19:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В медицинта има такива понятия - ФАЛШ-ПОЗИТИВЕН и ФАЛШ НЕГАТИВЕН тест!  ФАЛШ-ПОЗИТИВ е, когато тестът дава погрешен-положителен резултат, когато той всъщност е отрицателен, и обратно...


Така че, не може да бъде одобрен за употреба, тест, докато не са определени неговите фалш-позитивни и фалш-негативни показания, т.е. - грешки!
А ето че сега целият свят купува от САЩ коронавирусните тестове! Т.е. от страната която отдавна, и със съвсем конкретни цели, е създала и патентовала коронавирусите!? И ни Трамп, ни който и да е президент на която и да е "суверенна" страна, не обелват и дума, и никакви "Лекари за мир", ни "Лекари без граници", ни Пулицерови лауреати, ни Папата Римски, ни Далай-Ламата, ни Нобеловият Комитет, ни вестниците и списанията по света... няма да ви кажат какъв е процентът на ФАЛШ-ПОЗИТИВНИТЕ и ФАЛШ-НЕГАТИВНИТЕ резултати у американските тестове, за установяване на коронавирусна зараза, (защото, нито те знаят, нито смеят да питат)!



Нима всички те са идиоти? - Не! Защото е съвсем ясно, че тази ПАНДЕМИЯ е ГЛОБАЛНА ИЗМАМА! - СПЕКТАКЪЛ, РЕЖИСИРАН от задкулисни режисьори, с големи, специфични носове!



Хайде сега заедно с д-р "Столешников", дипломиран и лицензиран в Нью-Йорк лекар, да преценим голите ФАКТИ! А фактите са следните!


  1). Коронаровирусът в болните не се открива, и не се определя геномът му, а само се поставя диагноза, на основание ТЕСТ-ПОЗИТИВНИТЕ реакции на някакъв "реактив", който се произвежда в същите биолабратории на Пентагона, които са и създали същия този вирус. При това, затварят под карантина, хора, които нямат никакви симптоми, а само на основа на пентагоновските тест-позитивни проби, които така са настроени, че почти винаги да показват положителен резултат (!). Питал ли е някой, дали са строго специфични реактивите, да реагират само на коронавирус? - Или, както е на практика, те дават положителен резултат, и при грип, и при простуда,и при хронично възпаление на дробовете, и при хронична белодробно-сърдечна недостатъчност, или даже при закоравяли пушачи, а още повече, при туберкулоза!



Ето с какви фалшиви пентагоновски РЕАКТИВИ се манипулират диагнозите, с което, на всеки болен, може да се прикачи и диагнозата - коронавирус, а основните болести, които са и причина за повечето смърни случаи, напълно се "забравят", все едно не ги е имало, а на преден план се изнася само мниният коронавирус. Така че, случващото се, не е никаква Епидемия на КОРОНАВИРУС, а е ГЛОБАЛНА ИЗМАМА!



ВЪПРОСЪТ Е, КОМУ и ЗАЩО Е НУЖНА ТАЗИ ИЗМАМА?



Току що Държавният Секретат Помпео нарече епидемията от коронавируса "ТРЕНИРОВКА"! Ето я извадката от изказването му:
https://www.youtube.com/watch?v=3Qscuw_3aUk&feature=emb_logo - 
 

ТРЕНИРОВКА ЛИ!


Я да видим, какво толкова тренират и за какво всъщност се готвят?!


Путин, например, за да прокара неколко поправки в конституцията, организира цял референдум. А САЩ натрапват на целия свят, каквото си поискат, без никакви обсъждания, което си е истинско АНТИконституционно погазване на всичките прословути "права на човека", за които САЩ някога много ревяха срещу тогавашния комунистически СССР!



1). ТЕ въведоха Военно положение и Комендатски час!



2). ТЕ лишават хората от конституционната им неприкосновеност! И само на основание оцветяването на теста, уж, за коронавирус, те лишват хората от свобода, без съд и следствие, за неопределен срок! Хвърлят хората в карантинни бараки, без съд, и ги лишават от правото на общуване и писма,с близките им!



3). ТЕ лишават хората от свобода, от свободно придвижване и от свободно общуване. Те даже измислят нови термини, за оправдаване на безсъдебния си ПРОИЗВОЛ!
 Нпример, Губернаторът на щата Илинойс, евреинът Прицкер издаде нова заповед, наречена "SHELTER IN PLACE!", или "ТВОЯТ ДОМ Е ЗАТВОР!" - Т.е. лишават хората от свобода и ги затварят по местожителство, без право да излизат навън! Остава само да пуснат патрули, които да разстрелват по пустите улици, всеки нарушител на тази заповед!


4). Въведоха в действие и АНТИконституционна заповед, за лишаване хората от правото им на труд! За което въведоха и лъжливия термин "важни" и "НЕ важни дейсности". Властите определят, кои работи са "важни", а кои "НЕ са". А невозможността да се работи, означава липса на заплата и на пари за преживяване! А скоро "лендлордовете" ще зпочнт да изхвърлят хората от квартирите им, поради не плащане на наемите? 


https://www.youtube.com/watch?v=3Qscuw_3aUk&feature=emb_logo


Та какво реално тренират те, Уотсън? - Тренират, да лишават хората от всичките им КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА! Фото:


https://www.prepperfortress.com/wp-content/uploads/2015/10/images-11.jpg



А като забранят на хората да излизат на улицата и в магазина, да общуват с роднини и приятели, като ги лишат от правото на труд, с който да преживяват, - те няма да ПРОСЪЩЕСТВУВАТ дълго! Това казват и официалните специалисти на еврейската Банка: "75% от американския малък бизнес няма да просъществува, без доходи, даже и месец, и броят на безработните веднага ще се увеличи с 3,4 милиона безработни!" 
Тка че, тези "тренировки" (и в САЩ, и в Русия, и у нас) означават - задушаване на населението!
А в богата Америка 53% от семействата нямат ни грош, спестен за черни дни, а 40% от всичките семейства имат спастени само до 400 долара! - т.е. 93% от всички американски семейства - са бедни! 

https://www.investmentwatchblog.com/40-of-u-s-households-dont-have-400-for-an-emergency-expense-and-53-dont-have-any-emergency-savings/



Следващият въпрос е: Кой стои зад правителството на САЩ? И чий "ЛЕДОРАЗБИВАЧ" са САЩ"?



На практика, правителството на САЩ е само ИЗПЪЛНИТЕЛ! А ПОРЪЧИТЕЛ е много по-разгърната Глобална структура, която и осигурява ИДЕОЛОГИЧЕСКАТА БАЗА за тези ТРЕНИРОВКИ, за ЗАДУШАВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО на целия свят!



http://www.zarubezhom.com/


 26,3,2020г.



Превод, Григор Симов


Така че, не се оплаквайте на съседите, ако сте настинали, не ходете на лекар, а се лекувайте традиционно вкъщи, не се подлагайте на тест за коронавирус (защото автоматично ще ви запишат за болен), и в никакъв случай не допускайте да ви ваксинират  против каквото и да е, защото ваксините, които съвсем скоро ще "открият", освен сигурна зараза (със забавено действие) съдържат и наночипове, с които ваксинираните веднага стават напълно контролируеми биороботи, в ръцете на враговете на човешкия род!!  Да им забрани Господ!!



Да возкре́снет Бог, и разточа́тся врази́ Его́,
и да бежа́т от лица́ Его́ ненави́дящии Его́.  Я́ко изчеза́ет дым, да изче́знут;  я́ко та́ет воск от лица́ огня́, та́ко да поги́бнут бе́си от лица́ лю́бящих Бо́га и зна́менующихся кре́стным зна́мением...


Амин!



Гласувай:
8



1. attila - КАЗАX ли ви че Коронавируса е Постановка на Службите с Цел Поставяне на ХОМОT ?
26.04.2020 08:12

От Коронавирус УБИВА Само Hароднaта Mилиция по УСТАВ и Здравните Служби за ПАРИ !

ДОКТОР Лекувал Борис Джонсън: "Ако Той Има COVID-19, аз не Съм Доктор".

Медиците, Които са Лекували Премиера в Лондонската Болница, са Били Накарани да се Подпишат Под Документ по Силата на Закона за Държавната Тайна, но Двама от Тях, Несъгласни с Диагнозата, са Отказали и са Били "Изпратени в Отпуск Вкъщи". Единият от Тях Казал, че "Ако Той Има COVID-19, аз не Съм Доктор".

ДА СЕ ЗНАЕ !

Кaк ce Изгрaди Eничaрcкия КOРПУC нa МВР oт Бeзрoдни, Бeзпризoрни и Бeзoбрaзoвaни КOПEЛEТA !

Пocтaнoвлeниe нa МC oт 10.09.1944 Узaкoнявa Фoрмирaнaтa Прeдния Дeн oт ПAРТИЗAНИ и КOМУНИCТИ Нaрoднa МИЛИЦИЯ !

Дo Cрeдaтa нa Ceптeмври ca Увoлнeни 30 000 oт Cтaритe Cлужитeли нa Пoлициятa, Мнoгo ca Aрecтувaни, Чacт oт тях ca УБИТИ !

Нe ПРOCТ(o)МИЛИЦИOНEР a ПAЗAРДЖИШКИ МИЛИЦИOНEР !

Пo-Тъпo ЖИВOТНO oт МИЛИЦИOНEРA Тoвa e Caмo ПAЗAРДЖИШКИЯ МИЛИЦИOНEР !

Aкo ce Чудиш Кoe ГOВEДO дa Убиeш, ТРEПИ Пaзaрджишки МИЛИЦИOНEР и Нямa дa Cгрeшиш !

МЪРШA, ИЗМEТ, УТAЙКA, БOКЛУК, ГAД, CУРOГAТ, ДEГEНEРAТ, ПOДЧOВEК, C EДНA ДУМA МИЛИЦИOНEР, C ДВE ДУМИ ПAЗAРДЖИШКИ МИЛИЦИOНEР !

КAЗAХ !

w w w.b u l g а r y а.g а/p о l i с е.h t m l
цитирай
2. pando - 100%
29.04.2020 22:50
Istina.
цитирай
3. ganini - истина!!!
02.05.2020 15:19
200%
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312794
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031