Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 12:05 - ЛЪЖИТЕ НА КПЛ МЛАДЕН МАРИНОВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2258 Коментари: 11 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДА ЛЪЖЕШ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е УЛТРАНАГЛО И ПОЗОРНО!
Ето стенограмата от въпрос на Корнелия Нинова към КПЛ Младен Маринов: 

"КОРНЕЛИЯ НИНОВА (БСП за България): Уважаеми господин Министър, на 29 януари тази година се провежда антиправителствен протест в София.

В него взема участие 73‑годишната госпожа Стойна Льонгова. По време на протеста към нея биват задавани въпроси от журналисти и тя отговаря на тези запитвания. Думите й станаха известни в ефир, обиколиха социалните мрежи и предизвикаха доста остри реакции в българското общество. На въпроса: защо сте тук и защо протестирате, 73‑годишната баба Стойна отговаря, госпожо Председател, ще цитирам, моля да не ми изключвате микрофона, защото думите не са никак лицеприятни, та тя казва: „След 15 години в България няма да има нито един българин! Бойко по този начин българския народ ще го унищожи. Продаде тока, водата, земята! Ние къде ще сме? Какво си мислят те? Защо толкова много Бойко мрази народа си? Защо не спрат да крадат? Да дадат малко на народа, на младежите – не да вървят по чужбина, за да са слуги. Това е безсрамен човек! Мен – робинята, ме водят на 119 лв. Това ли заслужих? А сега съм един парцал, Бойко си трие всеки ден краката в мен. Не се ли наяде този Борисов? Бойко, нямаш ли срам? Ти, Бойко, затри народа! Нямам пари да си купя хляб!“.

Възрастната жена изплаква мъката си в това интервю, но вероятно не очаква какво ще й се случи на следващия ден. Шестима полицаи посещават Дома за стари хора в столичния квартал „Зона Б‑5“, за да профилактират възрастната жена. Нещо повече, правят предупредителен протокол и я карат да се подпише, че занапред няма да участва в такива демонстрации. Много притеснена тя отново дава интервю и казва: „Възмутена съм! Аз ли съм заплахата за сраната? Аз съм една възрастна жена на 73 години с куп болести, а петима или шестима полицаи се изсипаха при мен…“, и интервюто продължава нататък.

ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: Въпросът, госпожо Нинова.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА: Господин Министър, въпросът ми е: кой реши, кой нареди на полицаите да отидат в Старческия дом и да правят предупредителни протоколи на тази възрастна, беззащитна и самотна жена само защото си е позволила да участва в демонстрация, както пише в протокола, и да изрази свободната си воля да критикува правителството? Възнамерявате ли тези хора – не полицаите, защото те са изпълнявали заповед и са си изпълнявали задълженията, но онези, които са ги пратили да тормозят възрастната жена, да понесат отговорност за това?

ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: Благодаря, госпожо Нинова.

Господин Министър, заповядайте за отговор.

МИНИСТЪР МЛАДЕН МАРИНОВ: Уважаема госпожо Председател, уважаема госпожо Нинова, уважаеми дами и господа народни представители! Искам да Ви уверя, че през цялата си професионална кариера на полицай съм следвал принципа, че служителите на Министерството на вътрешните работи са длъжни да гарантират правото на протест на всеки български гражданин, който прави това законно и при установения обществен ред.

В тази връзка със заповед на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи своевременно е разпоредена проверка в 3-то Районно управление на МВР – София, заради твърдение в телевизионен репортаж за нарушени права на възрастна гражданка след нейното участие в протеста.

Съгласно доклад на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи извършената проверка категорично е установила, че полицейски служители не са предприемали каквито и да е действия спрямо възрастната гражданка. Същата не е била и обект на полицейска проверка.

В хода на проверката са установени следните факти: на 30 януари 2020 г. младши полицейски инспектор от 3-то Районно управление – София, получава сигнал от управителя на Дома за стари хора в жилищен комплекс „Зона Б-5“, бл. 4 за нарушение на нормативните документи на обекта. В случая е нарушена забранителната заповед на управителя на Дома за стари хора за посещение от външни лица заради обявена грипна епидемия. Управителят на дома е поискал съдействие от полицейските служители заради три непознати лица, жена и двама мъже, но няма да съобщавам данните им, тъй като нямам това право, които са влезли при вече спомената възрастна гражданка. Същите първоначално са отказали да предоставят документите си за самоличност, като са се държали грубо, както с полицейските служители, така и с длъжностни лица от Дома за стари хора.

След проведен разговор с полицейския инспектор две от лицата – жената и единият мъж, са представили документи за самоличност. Другият мъж категорично отказал да съдейства на полицията, показал личната си карта с нарушена цялост, но бързо я прибрал, без да даде възможност на полицейските служители да снемат самоличността му. Същият се е опитал да напусне стаята, избутвайки грубо служителите.

В резултат на място е извикан и патрул от 3-то Районно управление – София. Служителите от патрулната група са съставили акт на въпросния гражданин заради нарушение на Закона за българските лични документи.

По случая са изготвени съответните докладни записки от полицейските служители, снети са и допълнителни сведения от длъжностните лица в Дома, както и от представители на фондация, която работи на място. Към материалите от проверката е приложено и писмено сведение на възрастната жена, която Вие цитирате. В него тя твърди, че полицейските служители са извикани от управителя на Дома, тъй като трите лица, които са я посетили, отказвали да си тръгнат. Отново според нея, същите обиждали и заплашвали органите на реда. В писменото сведение възрастната жена твърди още, че не е била притеснявана от служителите на Министерството на вътрешните работи във връзка с участието ѝ в някакви събития. Благодаря.

ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: Благодаря, уважаеми господин Министър.

Госпожо Нинова, заповядайте за реплика.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА (БСП за България): Господин Министър, от информацията, която поднасяте, нещата ще стават още по-тревожни, защото току-що казахте, че журналистите са виновни за ситуацията, а не Министерството на вътрешните работи, което очевидно е оказвало натиск върху възрастната жена.

Щях да говоря за свободата на гражданската инициатива, за свободата на изразяване на тази жена и на всеки българин, който има различно мнение, но май ще трябва да добавя и това, че в момента нападнахте и журналисти, заради това че са потърсили информация и са я интервюирали.

Второто много притеснително е това, което тя е направила пред Вас като показания, че не е била тормозена и не е била сплашвана. Допускам, че е направено точно от страх, защото вижте какво казва тя във второто интервю, съвсем свободно: „Мисля, че директорката на Дома ги е повикала – разказа баба Стойна. Притеснявам се, че е възможно да бъда изгонена от Дома за стари хора, в който съм настанена, заради гражданската си позиция.“ Ето заради този страх жената сигурно е готова да Ви подпише, че тя е била полицаите, а не те нея са ходили да разпитват.

Поставям този въпрос като конкретен факт, като конкретна случка, от които искам да изведа голямото – използвате Министерството на вътрешните работи и държавните институции за всяване на страх, за репресии срещу хора, които критикуват властта. Това е големият въпрос на държавното управление и на държавността в България. Преди две седмици ги обгазявахте със сълзотворен газ, сега тормозите възрастната 73-годишна жена. Разбира се, че под страх и заплахи тя ще каже всичко. В момента разбираме, че и отвън има хиляда протестиращи…

ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: Не са хиляда.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА: …и тях ще снимате, профилактирате, посещавате и да им пишете предупредителни протоколи повече да не участват в протести? Да, баба Стойна е една и стана символ на протеста срещу правителството, но като нея мислят хиляди… (Председателят дава сигнал, че времето е изтекло.)

ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: Времето, госпожо Нинова.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА: …и с репресивната машина на Министерството на вътрешните работи и държавата не можете да ги спрете! (Реплики от ГЕРБ.)

ПРЕДСЕДАТЕЛ ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: Благодаря, уважаема госпожо Нинова.

Господин Министър, заповядайте за дуплика.

МИНИСТЪР МЛАДЕН МАРИНОВ: Уважаема госпожо Председател на Народното събрание, уважаема госпожо Нинова, уважаеми дами и господа народни представители! С цялото ми уважение мисля, че в случая се използва една възрастна жена за политически цели. Убеден съм в това, което казвам, тъй като аз изложих само факти, не съм нападал журналисти, не съм оборвал твърдения на журналисти, не бих го и направил. Журналистите са свободни да изнасят информацията, която получават, в обществото. Аз, като дългогодишен служител на Министерството на вътрешните работи, винаги стъпвам на факти.

Факт е, че полицейски служители са извикани от управителя на Дома. Факт е, че с информацията, която те знаят, че там са настанени именно възрастни хора, че те по една или друга причина могат да бъдат обект на престъпление. Факт е, че вътре има лица, които са влезли, въпреки установения вътрешен ред. Дълг е на полицейски служители да реагират незабавно. Това и са направили.

Пак казвам: данните на лицата, които са били вътре, не мога да ги съобщя, но Вие можете да си направите проверка. Предполагам, че знаете кои са, тъй като явно имате информация, но това не е процес на проверката. Действията на полицейските служители са били насочени единствено към нарушенията на тези три лица.

Аз не бих си представил че те могат да принудят и не биха го направили, а няма и защо да го правят – да принудят възрастна жена да напише каквото и да било, тъй като обективно те са извикани там от управителя на дома. Мисля, че всеки един полицай би реагирал по същия начин, когато управител на дом за възрастни хора поиска тяхното съдействие. Благодаря. "

В отговорите на КПЛ Младн Маринов лъжите следват една след друга.  Криминално проявеното лице, например, твърди, че той като полицай и министър защитавал правото на всеки българин да протестира.
ДОЛНА ЛЪЖА!!!
За моите протести през 2015 г. същият този криминално проявен "професионалист" ме арестува 14!!! пъти, въпреки че му показах решения на съда за протеста ми, че не представлява престъпление или административно нарушение. Впоследствие аз го осъдих за всичките ми арести и той си плати като поп. Включително в съда отпаднаха и глобите ми, наложени от МВР и Фандъкова. Отпаднаха и заповедите ми за задържане.
Друга голяма лъжа на криминално проявеното лице е, че полицаите са се държали според закона и подзаконовите нормативни актове. Това е изключително нагла лъжа!
Още с влизането на първите трима, младши полицай  Андрей Любенов без да се представи противозаконно, със сила, отне скъп телефон от ръцете на собственика му Йорданка Колева. Поисках да се представи, както е по правилник, и му съобщих, че в момента извършва престъпление от общ характер. Той ми отвърна да си трая, защото "щял да се ядоса"??? Не ми отговори на въпроса какво прави по правилник когато се ядоса. В същото време собственичката на телефона получи удари с юмрук в корема и по бедрата. Беше заплашена, че ще и "счупят краката". Това никак не се вързва с думите на Младенов!След това ме заплаши, че няма да изляза от ареста, защото незабавно ще бъда арестуван. Показах му личната си карта, когато исках да се представи. Той посегна да я вземе с думите, че "картата е държавна и трябва да бъде у него". Всъщност, картата ми е пукната именно от неговите колеги от Първо РУП през 2015 г., когато взимайки я в ръце съзнателно правиха опити да я пречупят, за да ме санкционират за "невалидна лична карта".
Третата лъжа е, че било забранено влизането на външни лица в Дома. поради обявена грипна епидмия. Действително, на излизане видях, че на вратата има залепена заповед на управителката, но тя няма нищо общо с истината, понеже външната врата беше широко отворена и по никакъв начин не може да се види, че има залепен лист хартия. В същото време управителката не успя да ми обясни защо е забранено влизането на външни хора, но самите възрастни хора свободно излизаха навън и ако внесат зараза кой ще бъде виновен.
Накрая ще кажа на осъдения от мен многократно криминално проявен министър следното:
МЕНДА ТИ МАЙЧИНА, МАРИНОВ !   




Гласувай:
6



1. attila - МВР е Престъпна Организация, Създадена от Престъпници, Генерираща ПРЕСТЪПНОСТ !
17.02.2020 14:43
Биография на Ченгето от СИК Младен Маринов Шеф на Народната Милиция !

a f e r a.b g/изпраната-биография-на-младен-мар

Началник на Шумкарското МВР е на СИК-аджията Мето Илиенски ШОФЬОРА Младен Маринов !

По-Големи Престъпници от Копелетата от МВР и Курвите от ДАНС Няма !

Много Уважавам МИЛИЦИОНЕРИ, Особено ПАЗАРДЖИШКИ.

Копелетата от ГДБОП в Устенцата, Курвите от ДАНС в Дупенцата, Редовите Милиционерски СВИНЕ в Ушенцата.

Копелетата от ГДБОП Заработват Орално, Курвите от ДАНС Анално.

Обединението на Курвите от ДАНС с Копелетата от ГДБОП Имаше за Цел Създаването на Универсален Спец МИЛИЦИОНЕР-От ГЪЗА в УСТАТА и Обратно, да не се Губи Вкусът.

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/p o l i c e.h t m l
цитирай
2. apostapostoloff - Акъл- море.
17.02.2020 15:32
Глава- кофа.
цитирай
3. blackbradator - Босия, доста си изкукуригал ми се ...
17.02.2020 15:50
Босия, доста си изкукуригал ми се струваш.
цитирай
4. bosia - постолчо, постолчо
17.02.2020 17:50
огново си силно самокритичен към себе си, но главата ти наистина прилича на кофа
цитирай
5. bosia - до блекбрейдърчето
17.02.2020 17:52
Гошко, ами след като кудкудякаш в блога ми е редно някой да изкукурига и да се качи на кокошката
цитирай
6. blackbradator - Босия,
18.02.2020 12:33
чудя се защо не си гледаш старините, вместо да продължаваш да се излагаш. Да ми цитираш Нинова като стожер на справедливостта е все едно да ми цитираш Хитлер като стожер на етническата търпимост.
Явно не осъзнаваш, че все повече заприличваш на оня изкуфялник Йоло Денев.
цитирай
7. bosia - блекбрейдърче, блекбрейдърче
18.02.2020 15:27
Пак се разкудкудяка. Заради такива като теб казват "Има акъл на кокошка!" Май ще трябва пак да пускам петела.
Аз ясно и точно съм написал чии думи са лъжливи и подвеждащи. Това са отговорите на криминално проявеното лице Младен Маринов, когото защитаваш.
Лошо, Гошо! Лошо!
цитирай
8. blackbradator - Пак се разкудкудяка. Заради такива ...
18.02.2020 16:21
bosia написа:
Пак се разкудкудяка. Заради такива като теб казват "Има акъл на кокошка!" Май ще трябва пак да пускам петела.
Аз ясно и точно съм написал чии думи са лъжливи и подвеждащи. Това са отговорите на криминално проявеното лице Младен Маринов, когото защитаваш.
Лошо, Гошо! Лошо!

В интерес на истината, само като видя името на оная мазна, червена руска свиня Нинова, започвам да се изнервям.
цитирай
9. bosia - блекчо, гошко
18.02.2020 21:53
Изнервяй се в блога си.
Аз Нинова не бих я изчукал дори и с класова омраза.
цитирай
10. kolevdobri - Мнение.
21.02.2020 20:10
Нинова - не става. Бабата от протеста - и тя не става. Че държавата ни не става, всички знаем, ама чак толкова човек да се занемари като тази жена и да търсиш причините само в държавата - ами пак не става. Дебела, нехигиенична, озлобена... Това видях аз. Какво се оплаква, че вземала 119 лева. Социалната пенсия за старост е 132,74 лева и това е при положение, че лицето е навършило 70 години и няма нито един ден трудов стаж. Важното е да си беден и стар. Социализъм, няма що. Доколкото разбрах от репортажа, жената е работила, което означава, че пенсията при всички случаи е по-висока от социалната пенсия. Но както и да е. РЕДНО Е ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА, ДОКОЛКО ТРЯБВА ДА ВИНИМ ДЪРЖАВАТА ЗА ТОВА, КОЕТО СМЕ И ДОКОЛКО САМИТЕ СЕБЕ СИ. Аз бих протестирал срещу политическата класа, КОЯТО ОТНЕМА ВЪЗМОЖНОСТТА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА ПОКАЖЕ НА КАКВО Е СПОСОБЕН. БИХ ПРОТЕСТИРАЛ СРЕЩУ ИКОНОМИКАТА НА ВРЪЗКИТЕ, СРЕЩУ ЛИПСАТА НА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО БИ НИ ПОМОГНАЛА ДА НАМАЛИМ ДО МИНИМУМ КОРУПЦИЯТА. НЕ БИХ ПРОТЕСТИРАЛ ЗА ПАРИ, А ЗА СРЕЩУ ЛИПСАТА НА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТЯХНОТО ИЗКАРВАНЕ. ТОВА Е РАЗЛИКАТА. Тази жена е физическа и духовна развалина. Неприятна и озлобена личност. Да не ти е в къщата. А онази кукундела Нинова, взела, че я защитава. По въпроса за полицията - вижте рейтинга на полицията. Той казва всичко. Доверието в полицията във Финландия е над 80%. В България е под 20%, като според мен данните са оптимистични.
цитирай
11. drevnata - Баба Стойна
22.02.2020 08:39
Има ли будни в тази страна или всички сме успани?
Защо коментиращите по-горе не поговорят със съвестта си и отговорят- да прав си Босия накъде отиваме? Повечето пенсионери в България са като тази жена- смачкани от системата и от безпаричието и болестите и упадъка на здравната система и какво ли не, а накрая и от полицаите! Гледайте видеото на баба Стойна от протеста и тогава пишете, но не за да угодите на управляващите, а -истината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734567
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031