Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2020 16:37 - ЛЕЧЕНИЕ И ПРОФИЛАКТИКА С КИСЛОРОДНА ВОДА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3534 Коментари: 21 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДО БЪЛГАРСКИТЕ И ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ ОТ КИТАЙСКИЯ ВИРУС ИЛИ ДРУГО ЗАРАЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ

Тези,които са болни от грип, морбили илидругозаразно заболяване могат да се излекуват. Тези, които не искат да се разболеят да използват кислородна вода по метода на професор Неумывакин.
Той се състои в следното:
Три пъти на ден поне половин час преди ядене се сипва обикновена вода във водна чаша. Добавят се капки кислородна вода според възрастта и килограмите. Приема се в продължение на 3 седмици. Ако имате хрема-капете капки и в носа си.
За да се възстановят бързо полезните чревни пактерии е добре след курса на лечение и профилактика да се сложи в кофичка кисело мляко
1 с. л. пчелен мед
1 с. л. пектин
ядки от 5-6 ореха
1 ч.л. канела
20 капки прополис.
Това се прави в продължение на 3 дни.
Можете да направите втори курс на лечение и профилактика след 2 седмици почивка. 
Всички субстанции ги има в аптеките, а орехи и канела се купуват от магазина.
Гарантирам ви здраве и оздравяване. Самият аз съм използвалтова лечение още преди 4 години и досега не съм се разболявал дори, когато има епидемия.
     



Гласувай:
5



1. kolevdobri - Приятел,
04.02.2020 18:00
Винаги досега съм подкрепял политическите ти идеи, защото и моите се припокриват с тях. В медицината обаче става сложно. Ако на теб ти е помогнало, на друг може да навреди. Медът не се препоръчва при определен тип хора, с типично разстройство, описано от ведите. Лично аз съм замервал киселинността на меда, която е критично ниска, сравнима с кока колата. Разбира се, вероятността тази киселинност да предизвика киселинен отговор в организма за всеки човек е различна. Може да ти звучи невероятно, но и орехите не са за всеки, още повече, че фактори като лектинен състав могат да бъдат алергени при много хора. Киселото мляко формира при хората тип кафа, слуз и излишества на вода. Още повече, при тези измислени кисели млека, които магазините ни продават. Проблемът още повече се увеличава, че алопатичната медицина отказва да прави анализ на приема на тези продукти, следейки пациентите, решили да се доверят на тези методи. Аз лично съм препоръчвал перокис на болен от Алцхаймер и резултатът беше кръгла НУЛА, за мое разочарование. Пробвах и с алкализирането на вода с машини и пак нищо не се получава и при мен и мои приятели, решили да изпитат тези методи на профилактика и лечение. Господ ни е дал природни продукти, но за жалост те стават все по-малко в магазините. От природните продукти се алкализираме, а от обработените боклуци се вкисваме. Въпреки това, някои продукти трябва да се вкиснат, за да са полезни. Това е Космос, в който аз не съм намерил решение и се лутам десетилетия наред. И друго - тези неща може и да помогнат, ако рационализираме храненето. Ако не го направим, нищо не може да ни спаси. А ако рационализираме храненето, нямаме нужда от друго. Благодаря за търпението.
цитирай
2. kolevdobri - И друго...
04.02.2020 18:08
Един препоръчва житна диета и покълнали семена, защото в процес на покълване се неутрализират голяма част от лектините. Но при определени хора и състояния на организма, тази диета е противопоказна. Ако ликвидираме лектините чрез накисване и варене, как да се справим с глутена, ако имаме глутенова резистентност? Някои хора ядат пържени картофи и не им пука, че гликемичния индекс на пържените картофи е убийствен - 112, но това не предизвиква съществена реакция в панкреаса, а при други и яденето на ябълки, ако не е в ограничено количества, би ги убило. При едни захарта в кръвта реагира на една вафла, а други изяждат цяла кутия и не минават на показател 6. Вчера измерих киселинността на урината на човек, който през мен изяде 2 килограма пържено в краве масло месо, като стой та гледай, без никаква салата, която да осигури ензими за преработката на това месо и половин час след събитието, показа алкална урина - 7. Да се чудиш на природата и на природата на човека.
цитирай
3. kolevdobri - На един...
04.02.2020 18:13
...човек, содата за хляб помага да преодолее излишъка от киселини в стомаха, а при друг, намалението на стомашната киселина е пагубно. Неумивакин често препоръчва ползването на сода, но от друга страна, защо Симончини влезе в затвора, препоръчвайки содалечението на всички пациенти под ред. При определена киселинност, по-висока от средната, въпреки, че е логично тя да бъде намалена чрез приемането на сода перорално или чрез вливането на разтвор, директно в кръвообръщението, пациентите не реагират по един и същи начин и някой е предал богу дух, вместо да оздравее. Ако един човек може да поддържа статуса си предимно алкален, чрез яденето на месо, при друг това води до подагра. Затова в медицината няма шаблони.
цитирай
4. kolevdobri - Извинявам се за тези излияния...
04.02.2020 18:21
...но през последните 30 години съм се нагледал на какви ли не страдания и лутания. Алопатичната медицина отказва да се учи и развива в друга посока, освен да оскъпяват апаратурата, лекарствата, лекарския труд и т.н. Американците харчат по 17% от БВП на страната за здраве и изглеждат като танкове. Кубинците безделничат по цял ден, пият ром и слушат музика и живеят по-дълго от тях. Алопатите, а това са официалните доктори, се кълнат в Хипократ, но на практика служат на Мамона. Иначе аз бих ПРИВЕТСТВАЛ НАУЧНО ДОКАЗАНО ИЗСЛЕДВАНЕ ОТ СЕРТИФИЦИРАНИ ЛАБОРАТОРИИ И БОЛНИЦИ, КАК ДЕЙСТВАТ НА ОРГАНИЗМИТЕ НА ПО-ГОЛЕМИ ГРУПИ ОТ ПАЦИЕНТИ, ПРИРОДНИТЕ МЕТОДИ НА ЛЕЧЕНИЕ. ДА, АМА КОЙ ЩЕ ИМ КУПУВА СКЪПИТЕ ИЛАЧИ. И ТОГАВА КАКВО НИ ОСТАВА, ОСВЕН НИЕ ДА УЧИМ И ДА СПОДЕЛЯМЕ. ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ЦЕННОТО НИ НЕЩО И НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА ГО ОСТАВИМ В РЪЦЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ. ДА НЕ СТАНЕ КАТО ТИТАНИК. УЖ ТЕЗИ, КОИТО СА ГО ПРАВИЛИ СА БИЛИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ПЪК ТОЙ ВЗЕ, ЧЕ ПОТЪНА. ДОРИ НЕ НАПРАВИ И ЕДИН КУРС ДО КРАЙ.
цитирай
5. bosia - до колевдобри
04.02.2020 19:40
Да приема ли, че препоръчваш антибиотици и други подобни?
При това коронавирус несе влияе особено от тях.
цитирай
6. анонимен - Вирусите най-много ги разпрост...
04.02.2020 19:49
Вирусите най-много ги разпространяват журнаГлистите по мЪдиите. Пазете се от тях.
За по Неумивакин - кисл. вода се започва от 1 и постепенно се увеличава до 10 капки на чаша вода.
Човек се разболява от това, което е ял, пил, говорил и мислил. Не промени ли това, и най-вълшебната рецепта ... трудно.
Също като ”Господ помага, но в кошара не вкарва”.
:)))

цитирай
7. nedovolen - Анонимен 19.49 бе nedovolen.
04.02.2020 20:34
Анонимен 19.49 бе nedovolen.
цитирай
8. kolevdobri - Анти - биотик.
04.02.2020 20:48
bosia написа:
Да приема ли, че препоръчваш антибиотици и други подобни?
При това коронавирус несе влияе особено от тях.

Знаеш, означава, "против живота". Не препоръчвам работи, които са против живота. Вирусите живеят в нас. От нашият начин на живот, в голяма степен зависи, дали те ще се активират и дали ще предизвикат възпалителни процеси в нас. Пак казвам - аз лично искам да видя статистика, но обективна, за въздействието на водородния прекис за подобряване на здравния статус. И да не забравя - има апаратура, която според създателите й, може да определи в голяма степен, дали съответната субстанция в течна форма /а прекисът е в такава форма/ влияе положително или не на всеки конкретен организъм. Макар че и към такова схващане имам своите забележки, заради липсата на статистика.
цитирай
9. bosia - до колевдобри
05.02.2020 10:05
Просто напиши в Гугъл профессор Неумывакин и ще намериш много материал за лечението.
цитирай
10. kolevdobri - Запознат съм.
07.02.2020 15:57
bosia написа:
Просто напиши в Гугъл профессор Неумывакин и ще намериш много материал за лечението.

Надали има нещо, което да не съм прочел и изгледал на тази тема. Книгите на професора са превъзходни като начин и стил на изразяване, както и да те заредят с твърде оптимистични очаквания. Свекърва ми си отиде от живота скоропостижно само за 3 месеца, въпреки, че вземаше перокис. Засега използвам перокиса, за да си мия зъбите, разтваряйки го във вода. Колкото повече ровя по въпроса, толкова повече врати се отварят, а решение не се вижда. Благодаря за препоръките!
цитирай
11. radostinalassa - Проф. Неумывакин беше сляп.
09.02.2020 12:46
Ако знаех, че е така никога нямаше да прочета и ред от него. Това е твърде лоша реклама .
цитирай
12. radostinalassa - Той предлагаше на космонавтите да пият прекис.
09.02.2020 13:46
Но те са здрави хора. На тях им оперират задължително и апендикса ,профилактично.
цитирай
13. bosia - до горното със странната фамилия ТенИева
09.02.2020 15:33
Явно тенията яко те е загризала, защото пишеш неадекватни неща. Вероятно съжаляваш, че си чела и Омир, ако изобщо си го чела.
Интересно с колко космонавта си преспала, за да знаеш такива подробности
цитирай
14. radostinalassa - Интересно ми е , защо авторът..
09.02.2020 15:47
ругае само мене. Явно няма аргументи по горната тема и се отклонява даже на тема секс.
Просто слушах лекция и там се дават тези данни за апендикса. Ако си в орбита и те хване апандисит няма да те оперират извънвемните , нали ? Тук нивото е твърде ниско.
цитирай
15. radostinalassa - Интересно е също да каже....
09.02.2020 15:48
дали прекиса е излекувал псориазиса му. Аз се съмнявам, защото това е напълно погрешно лечение. Няма начин да се излекува така.
цитирай
16. bosia - до Тениева
09.02.2020 17:59
Псориазисът е автоимунно заболяване, Тениева. То не се причинява от паразити. Що се отнася до "апандисит"-точнота название на възпаление на апендикса е "Апендицит"!
Чети, Тениева! Чети!
цитирай
17. radostinalassa - Аз пиша разговорно, за да ме...
09.02.2020 18:15
разберат и хора като тебе. Влачи си болестите, нямам нищо против.
цитирай
18. radostinalassa - Изглежда, че и левкоцитите ти не те харесват и ...
09.02.2020 19:07
се опитват да убият клетките ти. Аз лично ги разбирам.
цитирай
19. bosia - до Тениева
09.02.2020 20:06
Явно тенията яко те е захапала по "апандисита".
Аз не се оплаквам от псориазиса си и не му обръщам внимание. Но ти си национален псориазис и съсипваш имунната система на обществото, за което, вероятно, получаваш съответните бонуси. Иначе щеше да си седиш на задника и да чакаш тениите да излязат от него.
"Апандисит" е много разговорна дума. Но си води разговорите на "Разговорен език" в собствения си блог. Аз не досаждам на твоите читатели. Препоръчвам ти да не го правиш и ти. В противен случай ще чуеш от мен много "разговорни думи" по твой адрес и твоята биография.
цитирай
20. radostinalassa - Организмът ти образува прекис, но това не става ...
09.02.2020 20:40
в стомаха, където полагаш кислородната вода. Чаткаш ли ? В стомаха ти трябва да има кисел стомашен сок. Не може такъв профан да препоръчва каквото и да е на блогърите. Повечето са достатъчно обременени.
цитирай
21. bosia - до простакесата тениева
09.02.2020 22:35
Тениева,
имаш си блог, в който аз не влизам и не коментирам малоумието ти. Имай пред вид, че не съм дирек, на който всяка въшлива кучка да се чеше.
Ще започна да те трия, защото не съм твой личен дирек. Търкай си крастата по собствената си капитална глупост.
Повече няма да ти пускам глупостите.
Ако настояваш, ще ти купя и подаря един турбодизелов вибратор, та тогава да получиш някаква сексуална удовлетвореност, за да престанеш да се дръгнеш по мен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737825
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031