Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2019 10:22 - Планът работи перфектно
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 694 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 18.11.2019 10:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Планът работи перфектно

 Публикувано: сряда, 15 февруари 2017 15:47

Световният мир на иврит означава, че
всички други хапят праха


image


https://johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/48-the-plan-is-working-perfectly?fbclid=IwAR2i4q-amAaTRaN0mifRBRx2_Xzqi7jsvopxGTAzEn9ecIWCudKulOXFw4k

Внимание: Еврейски шаблон за дестабилизация на работа! Наемането на платени протестиращи от Джордж Сорос е класически пример за това.

Нещото, което не мога да преодолея е, че левичарските миротворци от 60-те и 70-те години на миналия век са се превърнали в насилствени либерални хулигани на 20-те години. Може би Антъни Бърджис е предсказал това в „Оранжев часовник“, роман от 1962 г. за ултравиолетово бъдеще.

Или може би насилието е част от психологическия пакет, когато става дума за платени протестиращи. Вече знаем, че е, когато САЩ наемат платени терористи.

Предполагам, че ако хардкор комунистите от 50-те години могат да станат прословутите неокони през новия ни век, това просто демонстрира политическия истина, че някои заплахи, които се появяват в едно поколение, често променят маскировките си, но не и намеренията си в следващите поколения.

Тогава, както сега, повечето насилствени радикални групи не са финансирани само от евреи, но сега, когато евреите са извън килера и открито ръководят Съединените щати, те често се ръководят и от евреи. Основното задължение на тези демагози е да предотвратят всякакви дискусии за евреите във връзка със системните престъпления, които са осъществили в своето несъмнено желание за власт и контрол над всички останали.

Повтарям, сега, когато евреите са извън килера и открито ръководят Съединените щати, с каква отчаяна надежда се вкопчваме останалите в неудовлетворителния си стремеж към мир и справедливост?

Бях ужасен от всички тези маневри, финансирани от Джордж Сорос, първо да платя на протестиращите във Фъргюсън, за да нападнат собствения си квартал, но след това да нарушат встъпването в длъжност на Тръмп, да се противопоставят на насилие срещу друга политическа партия.

Това не бяха идеалистични протести. Оспорването на каузата на Хилари никога не може да се тълкува като идеалистично начинание. До Буш и Обама тя е може би основният американски политик, който трябва да бъде в затвора заради престъпленията си.

Точно този вид стратегическа измама позволи на болшевиките от Америка да откраднат Майка Русия и накара французите да хакнат много хиляди свои сънародници до смърт. Присъствието му беше очевидно и в Украйна, където САЩ наеха убийци, които убиват хора и от двете страни, за да изострят вълненията в тази страна.

Това е истинската контролирана от евреите САЩ по време на работа, убиваща колкото се може повече хора, за да уплаши света! Японците и германците знаят това твърде добре.

Кой с правилния си ум би могъл да протестира Хилъри Клинтън да бъде президент? Хилари, шампион на хомосексуалисти и получатели на благополучие! Не, това бяха хора, платени да протестират.

Това е просто разновидност на начина, по който ченгетата, които проникват във всички протести, обикновено са най-насилствените участници, опитвайки се да увеличат общия арест. И медиите винаги разиграват историята, за да дадат на всички протестиращи лошо име.

Това е първото в американската история и се дължи пряко на еврейското задкулисно финансиране на бедните хора, наети да запълнят местата в скучната Демократична конвенция на Хилари.

Опитах се да измисля друг пример в историята на САЩ, в който напускащата страна обеща да съсипе новата администрация, но не можах. Самодоволната гордост на Барак Обама с неговите „постижения“ е жалки похвали в светлината на липсата на човешка загриженост и проста честност по време на неговото председателство.

Но това, което прилича на този опит за унищожаване на президентството на Тръмп, е безпокойството, разбунено в Русия преди болшевишката революция, както и царуването на терора, опустошило Франция през хаотичните години на френската революция.

Прогнозира ли тази кървава революция в близкото бъдеще на Америка? Обаждате се.

Днешните събития на Дълбоката държава, които работят за унищожаването на новия президент, много напомнят на двата периода от историята, когато евреите зад кулисите са проектирали унищожаването на тези две древни държави и заличават историята и националния си характер в кървави зверства.

Вярвам, че същата съдба е на път да сполети и американците. Те ще бъдат фатално ранени от насилственото потушаване на неадекватна революция, което ще доведе до пълната загуба на свобода на словото. Това е нещо, което вече се е случило в много други страни, които забраняват всякакви отрицателни коментари относно очевидния факт, че евреите контролират финансите - и правителствата - на света.

Ето защо фактическото разбиране на истинската същност на еврейската измама за Холокоста от Втората световна война е толкова важно да се постигне, защото тя разкрива много от лъжите, които американците чрез еврейски медии са включили в своя мироглед като евангелска истина. Най-често става въпрос за манипулация на групово мислене, че приятелите ви ще бъдат смутени, ако се опитате да заявите истината на Втората световна война, че Хитлер работи неуморно за мир.

И просто не можете да си представите да кажете на приятелите си, че вярвате, че „Най-голямото поколение“ на Том Брокау е истинската история на ревизионистите, като обърна изцяло историята на Втората световна война.

Повече от това. Хитлер създава просперитет, като заобикаля банкерите на Уолстрийт (евреи) колкото е възможно повече и това беше послание, което еврейските световни контролери не можеха да допуснат, за да не се допусне очевидният му призив да се разпространи в други страни.

Докато евреите контролират медиите, няма да е възможно да възстановим някое условие, наподобяващо свободата, да кажем това, което искаме да кажем, или да направим това, което трябва да правим.

Единственото нещо, което все още не се е случило, белязало Френската революция като най-кървавата, е масовото убийство, съседите, които нападат съседите. Някои спекулират, че това може да се случи, тъй като линиите за доставка на храна са прекъснати или банкоматите са внезапно затворени.

Освен това помпата е грундирана и фракциите са наистина подготвени за всестранна расова война. И черно-белите върховници изглежда говорят различни езици, когато са помолени да обобщят расовия проблем на Америка.

Черните не могат да видят нищо, освен собственото си възприемано потисничество, докато белите си спомнят дните, в които процъфтява бяла страна, но сега, когато половината свят е завлечен тук, системите се провалят и последователността на общността е постоянно ниска.

Въпреки че чернокожите в Америка не са успешни, освен ако не действат като бели, маврите на еврейската култура гарантират, че черната музика и развлечения примамват белите американски младежи да се държат като черни, като по този начин забавят потенциала си за напредък в бялото общество.

Голямата лъжа е еврейската фраза „сила в многообразието“. Всъщност многообразието носи само конфликт и разделение. Тези неща отслабват една нация и я карат да губи фокуса си, което я прави склонна към желанието на нейните безпринципни лидери да разглеждат престъпността чрез насилие като просто още един външнополитически вариант.

Скорошен законопроект, който на практика ще отрече всяка критична реч за евреите, юдаизма или Израел, все още дебне в зали на Конгреса и предвид малката част от електората, който сега е запознат с евреите, е много вероятно да премине през следващата година. Това завинаги ще запечата разследванията на всички военни бедствия в Америка, защото тези сонди непременно ще се задълбочат в подземния контрол на Израел над Съединените щати и всичките му дейности.

Американската революция вече се е случила. Повечето хора просто още не са наясно с това, а други хора вероятно никога няма да бъдат.

стига да не казваме кои са,
добре е да говорим за тях,
но в момента, в който ги наречем
темата изведнъж става табу

По този начин цялата дискусия за това, което някога Хенри Форд нарече "най-важният проблем в света", е напълно затворена, умишлено заглушена от пагубните евреи, които контролират всички медии и следователно контролират това, в което хората вярват.

Така че сега говорим за „дълбоката държава“, но всичко това означава, че все още не говорим за евреи и как те контролират всеки аспект от нашия живот, включително особено нашия собствен политически процес в Съединените щати.

Повечето американци остават прекалено затънали, за да имат дори представа за всичко това и това е точно начина, по който евреите го харесват, тъй като продължават да работят по своя проект за вземане на всичко, което имаме. Това е, което правят; това е, което винаги са правили.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. oia - Адмирации за постинга. Отново ще го ...
18.11.2019 12:16
Адмирации за постинга. Отново ще го напиша с главни букви
ПО ЗЕМЯТА ВСИЧКО ЩО Е ЗЛО, Е ОТ ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО. Това е Висша сентенция
Действията им са събрани в едно изречение само. Истината никога не е многословна--тя е кратка, ясна и разбираема. Истината е квинт есенцията на
истинността. ТЕ НИКОГА НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ДО НЕЯ--нямат необходимия заряд. Те са нисша твар, и злото е техния господар. Колкото и религии да създават--нито една няма да ги спаси от възмездието.
цитирай
2. 1997 - Със съмнение гледам на глобален еврейски заговор
18.11.2019 12:21
Сорос е щатски финансист, работи за интересите на Вашингтон от където получава подкрепа, а не от Тел Авив.
цитирай
3. zahariada - oia Да
18.11.2019 13:03
Благодаря за адмирациите!

" ПО ЗЕМЯТА ВСИЧКО ЩО Е ЗЛО, Е ОТ ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО."
цитирай
4. 1997 - Усещате ли чуждата ръка в протестите в Прага?
18.11.2019 13:39
Аз- да.
Май Бабиш е засегнал нечии чужди интереси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745301
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031