Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2019 16:55 - МЕТЛАТА И ПРАХОСМУКАЧКАТА ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КАК ОТ ОБСЛУЖВАЩО ЗВЕНО, БЮРОКРАЦИЯТА ИСКА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В УПРАВЛЯВАЩО ТАКОВА

В неделя имаше шампионат по планинско бягане от Бистрица до Черни връх и обратно. Както и очаквах, бюрократите на  Десисрала Танева и КПЛ Младен Маринов бяха там и усилено пречиха на организаторите на тази добра инициатива. Кметът на Бистрица беше уведомен доста предварително и тъй като законът е на уведомителен режим мястото на бюрократите не беше там. Но у нас бюрократите отдавна, от десетилетия искат да показват мускули и да натрапят на българските граждани версията, че не са назначени да обслужват гражданите, а да ги управляват. Показах си личната карта на дебелата пръдла, която пишеше някакъв "протокол" и поисках да се представи. Отговоро не получих и се обърнах към останалите горски и служители на МВР. Дебелата пръдла написа в протокола несъществуващ маршрут на бягането, защото, според нея, така било написано във Фейсбуук. Обясних и, че греши, но тя с леден бюрократичен товн ми каза, че така било написано във Фейсбуук и трябвало да "докажа" с документи???, че маршрутът е променен. Треньорът ме попита дали да рподпише и аз му казах да подпише, но с категоричен текст, че документът е с невярно съдържание. По този начин ще разполагаме с този идиотски протокол, който можем да оспорим в административния съд. След това дебелата пръдла написа и акт за глоба.
Опасенията на дебелата беш, че участниците/около 20 деца, жени и мъже/ ще "потрошат реастителността и ще изсипят много боклук". Обясних разбираемо /за нормални хора /, че те не носят нищо, с което да направят замърсяване и да изпотъпчат природата, тъй като тичат само по пътеките. Не бях удостоен с отгонор, но състезателите ми казаха след финиша, че на едно място е имало голям куп с боклуци, който те са заобиколили.
Поразително е, че дебелият министър на младежта и спорта, който на младини е бегач на дълги разстояния не прояви никакъв интерес към това бягане и не изпрати човек от министерството да присъства на бягането и да защити състезанието от идиотите-бюрократи.  Може и да е прав, защото ако стъпи на Витоша-тя повече няма да е планина, а ще се превърне в езеро, предвид килограмите му.
Можете да си направите изводите в каква държава живеем!          



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11821063
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930