Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2019 01:18 - Как ви изглежда срещата на Борисов с футболните босове?
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 385 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 15.07.2019 08:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Някои казват, че това е среща на едни бандити с други бандити. Само че не може да се каже определено, от коя страна на масата са по-големите бандити. Може би трябва да се разсъждава в посока, къде е станала срещата - предполага се, че домакините са по-големите бандити.


Та какво са се разбрали на тази среща? Да не си уреждат мачовете, съдиите, които свирят, да свирят както трябва, а не както им кажат и т.н.


Прави ли ви впечатление, че СЪДИИ на тази среща нямаше? Че за какво им са съдии. На тях ще им се пренесе какво са казали големите бандити и те ще трябва да слушат. Нали така?

Като гледам имаше изпълнителна власт - Борисов и Младенов. Имаше и прокурорска власт - Цацаров и Гешев. КЪДЕ Е СЪДЕБНАТА ВЛАСТ? Къде е шефът на касационния съд. Къде е шефът на апелативния съд и къда са конституционните съдии. Къде е президентът? Къде е ДАНС и други служби?


НАИСТИНА ТОВА Е ПАРОДИЯ. НЕ МОЖЕ ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ В ТАЗИ ТЪПА ДЪРЖАВА ВСЕКИ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА И ДА НЕ СЕ БЪРКА В РАБОТАТА НА ДРУГИТЕ. КАК Е ВЪЗМОЖНО, ИЗПЪЛНИТЕЛНА И ПРОКУРОРСКА ВЛАСТ ДА СЕДЯТ НА ЕДНА МАСА? КАК Е ВЪЗМОЖНО ТЕЗИ ДВЕ ВЛАСТИ ДА ПРАВЯТ СЪВЕЩАНИЕ СЪС СОБСТВЕНИЦИ НА КЛУБОВЕ И ДА СИ ГОВОРЯТ ЗА УРЕЖДАНЕ НА МАЧОВЕ?


ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НИ НАИСТИНА Е СМОТАНА. ТЯ НЕ РАБОТИ. НЕ МОЖЕ ЛИ ЕДИН ОБИКНОВЕН ПРОКУРОР ДА СЕ САМОСЕЗИРА ИЛИ НЯКОЙ ДА ГО СЕЗИРА И ДА РАЗСЛЕДВА КЛУБОВЕТЕ ЗА УРЕЖДАНЕ НА МАЧОВЕ И ДА ИЗПРАВИ ВИНОВНИТЕ ПРЕД СЪДА? МОЖЕ ЛИ КРАМОЛИТЕ НА ЕДИН СПОРТ, КОЙТО НА ПРАКТИКА НЯМА ПОЧТИ НИКАКВА ГЛЕДАЕМОСТ, ПЪК И ДОРИ И ДА ИМА, ДА БЪДЕ ОБЕКТ НА РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ СТРАНА НА САМИЯТ ПРЕМИЕР И ОТ ШЕФА НА МВР?

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ СРЕЩА НА ТРЪМП СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БЕЙЗБОЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА САЩ, С ЦЕЛ ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КОРУПЦИОННИТЕ ПРАКТИКИ, А ЗАЕДНО С ТЯХ НА МАСАТА ДА СЕДИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА САЩ И  МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, ПАРДОН, ТЕ НЯМАТ ТАКЪВ. ШЕФЪТ НА ФБР ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА.

ГЛЕДАМ ТОВА И МИ СЕ ИСКА ДА КРЕЩЯ. И НЕ ОТ ТОВА КОЙ БИЛ НА СРЕЩАТА И КАКВО СА ГОВОРИЛИ. КРЕЩИ МИ СЕ КАТО ГЛЕДАМ ТОЗИ ОВЧИ НАРОД, КОЙТО САМ СИ Е ЗАТВОРИЛ ОЧИТЕ И УШИТЕ ЗА НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО - ДА КОНТРОЛИРА ПОЛИТИЦИТЕ СИ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ И СЕ ЗАНИМАВА С ДРЕБНОТЕМИЕ, ТОЕСТ, ЗАНИМАВАТ ГО С ДРЕБНОТЕМИЕ.



Гласувай:
3



1. vladtepes - За футболните съдии
15.07.2019 11:22
В България има голям брой ярки самобитни футболни съдии творци с важни нововъведения във футболния правилник като Иван Леков - въвел революционното правило за засада при автогол, Стефан Апостолов - въвел революционното правило за наказателен удар за игра с глава, Александър Костадинов - въвел революционното правило за изчистване на топката от голлинията с ръка и т.н. Има и други ярки самобитни творци като Георги Кабаков, Волен Чинков и т.н. с интуиция и въображение. Съдията трябва да подхожда конкретно и творчески към ситуациите и да насочва развитието на срещата в правилната посока, а не да се превръща в пасивен регистратор на събитията на терена. В Англия най-прославения творец е Греъм Пол, въвел правилото за трети жълт картон - показа на футболист три жълти картона преди да го изгони.
цитирай
2. kolevdobri - Доста добре сте запознат...
15.07.2019 13:33
vladtepes написа:
В България има голям брой ярки самобитни футболни съдии творци с важни нововъведения във футболния правилник като Иван Леков - въвел революционното правило за засада при автогол, Стефан Апостолов - въвел революционното правило за наказателен удар за игра с глава, Александър Костадинов - въвел революционното правило за изчистване на топката от голлинията с ръка и т.н. Има и други ярки самобитни творци като Георги Кабаков, Волен Чинков и т.н. с интуиция и въображение. Съдията трябва да подхожда конкретно и творчески към ситуациите и да насочва развитието на срещата в правилната посока, а не да се превръща в пасивен регистратор на събитията на терена.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3194754
Постинги: 6869
Коментари: 4294
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031