Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2019 12:22 - ЗА ЛИЧНОСТИТЕ И СЕЛЕКЦЯТА НА БЪЛГАРИНА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1209 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КОЙ ИЛИ КАКВО ТРЯБВА ДА ПОВЕДЕ БЪЛГАРИТЕ?

Откакто се помня чувам едни и същи безсмицлици, че за да стане нещо трябва някой да ни "поведе". Такава овча мисъл може да се появи само в черепите на овце.
Мен никой не може да ме поведе, защото не се нуждая от "водач". И съветвам и останалите българи да не се оглеждат и ослушват за водач. Водачът трябва да е не "някой", а нещо! И това нещо са ценностите на всеки индивид. А ценностите са известни, но българинът не ги желае. Сред тези ценности са чест, достойнство, солидарност, справедливост и милосърдие. А точно от тях българинът се пази. Българинът държи най-много на две други ценности. Затова и в пожеланията си в течени на векове той ги е определил. Българинът иска да е жив и здрав. Заради тялото си, българинът отказва да приеме като приоритет честта, достойнството, солидарността, справедливостта и милосърдието като приоритетни, разчита на здраво тяло и дълъг, но дълбоко безсмислен  живот. Затова и в България никога не е имало дуели, на които всяка личност да отстои честта и достойнство си. По-пряко от това доказателство от това просто не е необходимо. Що се отнася до тялото, вероятно, някой от вас си спомнят за физическото състояние на Стивън Хокинг. Но въпреки това той направи такъв принос към астрономията, астрофизиката и теорията за света, какъвто всички здрави негови колеги заедно не успяха да направят. А да ви обясня ли какво е било здравето на лорд Чарлз Гордън Байрон? А Моцарт, Ейбрахам Линкълн, Стиви Уондър, Рей Чарлз? Мога да продължа списъка до безкрай, но просто искам да разоблича това идиотско традиционно българско пожелание "Да си жив и здрав!". С такова пожелание далече не се стига.
Разбира се, редно е да се направи един исторически преглед за селекцията, на която е бил подложен българинът през вековете. Особено след въвеждането на т. нар. "Източно православие" от императора на Източната римска империя Константин през 337 г. след Христа. Западната римска империя приема християнството 24 г. по-рано през 313 г., но отделянето на вярата от държавата не устройва императора, защото по този начин административната му власт е силно редуцирана. Затова той създава една политическа доктрина под формата на религиозно течение, за да има пълна власт над всички. При това, подписвайки едикта за Източното православие, той не е бил християнин. Той умира 50 дни по-късно и чак накрая, преди да умре, приема християнската вяра лично.
Селекцията на българина започва още от примането на християнството. Приемайки през 855 г. християнството от Византия, княз Борис-Михаил избива целите родове на несъгласните с него 52 велики боили, а известно време след това ослепява и собствения си син княз Владимир /Расате/.
Следващите несъгласни са християни, но те не искат административната власт да притежава и монопол над вярата. Това са богомилите, които искат държавата да не е посредник между тях и бога. Те са били силно вярващи, волеви и действени хора и затова са били избити и прокудени от българската държава. Един вид ние сме "подарили" качествените си люде на държави като Италия, Франция, Австрия и др.
Идиотската селекция продължава векове. След 9-ти септември 1944 г. тя приема абсурден вид с избиването и тероризирането на всички несъгласни или емиграция на тези, които са успели да се спасят. Поводът е, че ако българинът остане християнин, тогава вярата му ще бъде извън държавната власт и комунизмът няма да може да бъде монополист. На практика комунизмът като догма търси унищожението на християнските ценности, за да може да оцелее.
Затова търсенето на личност, която да "поведе" останалите никак не ми харесва и е напълно безсмислена. Със смяната на овчаря овцата не става по-свободна. Не се превръща в личност. Личности трябва да има много. Трябва да има разнообразие на личности. Единствено ценностите трябва да бъдатводещи и обществено приемливи.
Пожелавам на българите да започнат промяна в мисленето и духовния си живот. Нека тръгнат към ценностите, а не към вожд. Пожелавам ви да бъдете, честни, достойни, справедливи, солидарни и милосърдни. Знайте, че силният дух и вяра са по-важни от телесното здраве и създават едно зряло и мощно общество, от което се нуждаем.
Сега всички протестират само своите нарушени права поотделно, без да се замислят, че злото за всеки от нас идва от едно и също място. Замислете се и ще разберете, че трябва да се обединим и да унищожим злото заедно
Тук е големият смисъл както за всеки от нас поотделно, така и за всички заедно.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. attila - Расовите БЪЛГАРИ са на Волга и Кавказ !
07.07.2019 13:03

Задунайските Славяно Мангали са Съветски ЛАЙНА, Така че да МРАТ !

Расовите БЪЛГАРИ са на Волга и Кавказ, Дори Уйгурите са по Истински Българи от Задунайските ДЕГЕНЕРАТИ.

Българска Държава на Балканите НЯМА от 650 Години, от както Еврейката САРА Агент на Синедриона Разсипа Българското Царство на Юг от Дунав и Подготви Падането Под Хазарско-Османско Робство !

ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА !

ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ :

30 Години ФАЛШИВ Преход!

75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт!

141 Години ЗАДУНАЙСКА Славяно Мангалска Губерния!

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК!

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК!

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО!

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a
цитирай
2. krumbelosvet - Левски
07.07.2019 14:25
Гарибалди, Цезар, Александър Велики, Петър Първи, Хитлер, Ататюрк, Мойсей, Исус, Мохамед...
Големи простаци са били народите, поведени от тия водачи. тия овни, не ги е срам!!!
Колко е славно да си бос.
цитирай
3. bosia - до горното
07.07.2019 15:43
И конските мухи са божие създание. Ти съществуваш само поради това.
цитирай
4. krumbelosvet - Виж си първия коментатор
07.07.2019 19:00
Лика-прилика сте. Врагът съм аз.
цитирай
5. bosia - лика-прилика
07.07.2019 21:13
Моят блог не е писта за състезание. Ловете се за гушата на ваше пространство.
цитирай
6. kolevdobri - А швейцарците?
10.07.2019 18:11
Кои са водачите на тоз народ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11788821
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930