Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2019 14:54 - Я ДА ВИДИМ КОЙ ЗАЩИТАВА ЧСИ, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И МОНОПОЛИСТИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1593 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПОТРЕСАВАЩО ПИСМО НА  ЕДНА МАЙКА

Моля ви прочетете и публикувайте това мое писмо на една очернена и отчаяна майка, да видят управниците от ГЕРБ какви изроди са отгледали и създали. Нека цвиди целият български народ какви уроди живеят под крилото на ГЕРБ. на техния Главен прокурор, на пазената от тях корумпирана съдебна система и полиция. Ако сега Вие НЕ ГИ РАЗОБЛИЧИТЕ, те никога няма да си отидат, ще се гаврят и вашите деца и внуци, ще пренесат своята зараза по целия свят...БДЕТЕ!
Тук искам да споделя моята тъжна и жестока история с най-грабителския монопол у нас-ЕВН.

ЕВН-Пловдив и частният съдебен изпълнител Петко Илиев въведоха нова услуга за своите ограбени абонати-секс срещу дълг.

Вдовица съм. Живеех с дъщеря си под наем в жилищен блок на последния етаж където парното е най-слабо и въобще не топлеше. Постепенно свалих всички радиатори и минах на печка. Но ЕВН са продължили да ми начисляват суми за сградна инсталация и за свалените радиатори. Не съм била известена и не знаех, че са водили дела срещу мен. Осъдили са ме за малко над 2 хил. лева. ЧСИ Петко илиев ги е "изчислил" на 6 хил. лева.Започнах да му внасям по 100 лева месечно, но той ми изпрати призовка за принудително изпълнение и след това ми направи опис на имуществото. 
Ходих няколко пъти при главния юрист на ЕВН Станислав Попов да го моля да ми оставят и да си плащам дълго по 100 лева месечно.Той се държа много групо и ми каза, че си искат дълга наведнъж. Илиев със свой помощник дойдоха в жилището ми и направиха опис на имуществото...Тогава видяха красивата ми дъщеря-тя беше още непълнолетна ученичка. Много красиво момиче. И изведнъж почнаха да идват почти всяка седмица да ни тормозят. Разбрали са къде учи дъщеря ми и без да знам са започнали контакти с нея.Как са я заплашвали, какво са и давали да я упоят, но са я изнасилили в някаква тайна квартира и то трима души. Станислав Попов, Петко Илиев и някакъв Петров, също от ЕВН. По-късно се е присъединил и някакъв Марин Чушков-пак от ЕВН. Дъщеря ми се върна в къщи цялата посинена, разкъсана, нахапана по тялото и в сълзи. Казали са и да мълчи и да ми каже, че ако и аз мълча-ще ни опростят дълга. Отидох в полицията-никакво разбиране-без свидетели нищо не можели да направят. Отидох в прокуратурата-същото. По-късно разбрах, че самият ЧСИ е бил полицай и бивша мутра.
Един ден дойде в къщи Станислав Попов и ми каза, че са разбрали, че съм ходила в полицията и прокуратурата. Каза ми, че и полицията, и съдът, и прокуратурата са в техни ръце. Ако си мълча-няма да ме закачат. И дъщеря ми да си мълчи! За известно време ме оставиха на мира. През това време, обаче, отново групово са изнасилвали дъщеря ми Тя е мълчала заради мен, заради дълга ни и от срам. Промени се напълно и от отличничка едва завърши гимназия. Скоро, след като завърши гимназия, замина за Испания без да ми казва къде е точно. Обажда ми се само по телефона. Гадовете, след като разбрали, че е избягала от тях дойдоха и ми взеха имуществото за дребни стотинки и отново ме притиснаха да плащам цялата сума. Нямам пари за адвокати, а и на тях не вярвам. От други клиенти на ЕВН разбрах, че адвокатите не са спечелили нито едно дело срещу ЕВН. А уж бяха опростили дълга ми. Напуснах квартирата, работата си и град Пловдив и се скрих в град Пазарджик. Сега съм безработна и съм много зле. Не ми се живее и обмислям как по-безболезнено да туря край на живота си. Само вие с вашата борба и надеждата за възмездие все още ме крепят на този свят.
Г-жа Манолова, гжо Корнелия Нинова дайте гласност на моя случай в медиите, в Народното събрание, в Европейската комисия! На прокуратурата и полицията не вярвам. Те са техни. Защото кой знае още колко изгорени жени и девойки има от тези гадове по същата тази схема. Кой знае още колко жени и семейства са изгорили тези уроди.Господа главни редактори, дайте гласност на това мое писмо, за да се спасят бъдещите жертви. За да ви се обадят всички пострадали като мен жертви!

Не се бавете и ги спрете навреме!!!

БОГ ДА ВИ ПАЗИ

С дълбоко уважение

Българска почернена май

Страхувам се много от тези главорези и затова не си давам името.
   



Гласувай:
1



1. attila - Убийци от ГДБОП и Техните Семейства !
18.06.2019 20:15
Убийци от ГДБОП и Техните Семейства !

h-t-t-p-s://i.p-o-s-t-i-m-g.c-c/zBS0Qjy6/Ubiicy-GDBOP-Full

Няма Престъпление Без Участието на Безродни КОПЕЛЕТА от МВР или КУРВИ от ДАНС !

Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС !

Ставайки КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК още Пет
Поколения !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ

ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l

цитирай
2. vladtepes - За ЧСИ и взискателя
20.06.2019 18:17
При задължение малко над 2000 лв не би трябвало да има такива големи такси - подобна сума би трябвало да може да се събере със запор върху заплата за няколко месеца, взискателят няма интерес да плаща авансово допълнителни такси, които не се олихвяват и пълнят джоба само на ЧСИ. По закон за разсрочване трябва да се плати поне 30% от размера на задължението за да има разсрочване, за по-малко трябва споразумение с взискателя. ЧСИ не може да извършва изпълнителни действия без нареждане на взискателя и платени авансово такси.
цитирай
3. bosia - леле
20.06.2019 21:44
Я да видим кой спазва закона?
Дали текстът е задължителен за администрацията или тя прави каквоти си иска?
Абе,кръвопиецо?
Ти да не си ЧСИ?
цитирай
4. vladtepes - За ЧСИ
25.06.2019 17:51
Бях авалист на потребителски кредит и имах разправии с ЧСИ Росица Апостолова, на задължение около 7000 лв начисли около 2000 лв за такси със запор на заплата и сметки. Сума 2000-3000 лв би трябвало спокойно да се събере със запор на заплата и няма основание да се начисляват такива огромни такси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737413
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031