Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2019 20:59 - Поръчките от горе се изпълняват по зададени указания. И ако случайно, някой се издъни, бъде разкрит, си подава оставка Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 184 Коментари: 0 Гласове:
1



image КОМЕНТАР Поръчките от горе се изпълняват по зададени указания. И ако случайно, някой се издъни, бъде разкрит, си подава оставка     May 19, 2019

В Австрия правителството подаде оставка, заради скандално видео на политик. В България, всеки един от нас, има възможност да се чуди до кога ще трае този ежедневен водевил, режисиран от бездарен, но алчен и безскрупулен премиер и още по-ненаситни пионки във властта? Защото единствено Баце и Цвъки са незаменимите! Те са мозъка на тази престъпна организация, наречена патетично ГЕРБ. Останалите са пешки…но, веднъж изхвърлени от сцената, те не плащат за греховете. Защото тези грехове са със знанието и одобрение на двамата големи. Поръчките от горе се изпълняват по зададени указания. И ако случайно, някой се издъни, бъде разкрит, си подава оставка. В най-лошия случай лицемерно губи доверието на премиера. Съд и следствие откъде аджеба, дойдоха парите, няма! И няма и да има, докато Цацата е цаца, а не акула.
Защото акулите са пак тези двамцата-Баце и Цвъки.
Та така, нормално е в нормална държава, след такъв скандал, правителството да подаде оставка. Лидерите не искат да се зароди съмнение за некоректност в избирателите. При нас, не съмнение, при нас има доказано несъответствие…НО, ние нито сме нормални, нито пък има държавност и морал в изпълнителната власт. Всъщност, никъде няма морал. Нито в изпълнителната, нито в съдебната, нито в медиите, камо ли в законодателната власт. Така че, АКО чакаме да стане като в Австрия, трябва да почакаме.
Хората имат политици и още повече човеци във властта. Ние имаме една тиква, с прякор Винету и един бивш физкултурник с мания за величие.
Сами си слагаме въжето с избора си и после чакаме милост от палачите. Във Виена хиляди излязоха на протест, ние отиваме под строй в зала Арена Армеец да ближем топки и да величаем нищожества. Станали сме страната на абсурдите, където половината народ умира от преяждане, о другата от глад. България, 21 век, страна, пълноправен член на ЕС и страната на статуквото- “Сит на гладен не вярва”! Кога ще ги стигнем австрийците? Като догоним американците! На куково лято!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19807840
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930