Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2019 16:26 - КПЛ БОРИСОВ БИЛ ПРИНЦИПЕН???
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 970 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПАЧО ТЕРАСАТА ИЗЛИЗАЛ В ОТПУСК!!!

КПЛ /криминално проявеното лице/ Борисов каза на всички със съмнително придобиване на апартаменти да си подадат оставката или да излязат в отпуск докато трае проверката. Твърди, че бил принципен.
Погледнато реално той бърка понятията "принципен" и "истерично уплашен".
Възниква въпросът:
Защо не приложи т. нар. си "принципност" и към подсъдимия Ангел Попов /Геле Линейката/, който е все още действащ зам. министър на транспорта?
А защо назначиха министърът Желязков, след като корупцията не само се шири из Министерството, но се и разраства? След като шефът на ДАИ-Перник не знаел за ОПГ в структурата, която оглавява, значи не е за там, защото началник, който не знае, че подчинените му вършат престъпления явно не става за такъв и трябва да бъде незабавно освободен поради тежко несправяне с отговорностите си и организация на работата.
Същото се отнася и за министърът Желязков, след като инспекторатът в МТИТС  му е пряко подчинен.
Още един проблем.
Временната парламентарна комисия, която разследва ИА "Автомобилна администрация" по мое настояване е внесла, уж, доклада си, но до него достъпът е забранен.
При това, по мое запитване, от НС ми отговориха, че "Докладът е внесен на 18 октомври м. г.
Това е най-обикновина лъжа, тъй като в НС бъркат "проекто-доклад" с "доклад".
Той не е гласуван в пленарна зала!
Ало-о-оу! Принципният! Къде ти са "Сините лампи"?
Защо не се засилиш яко и да се ритнеш в собствения задник, защото работа в политиката нямаш!
Ти не си за нея и тя не е за теб!



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blagoalex - Три пъти самоизбралия се Министър Председател Бойко Борисов рожба на фондация Ханс Зендел
04.04.2019 17:17
Бившата Министър на Правосъдието Цецка Цачева и новият наследник Данаил Кирилов избран от Бойко Борисов по нареждане от горе няма да промени нищо. Това са кукли на конци като Главния Прокурор Сотир Цацаров обявен за криминално изявена персона заедно с неговият играч и мафиот Бойко Борисов ядрен рецидевист описани в блога на Николай Колев - Босия и на други десиденти никога няма да прави каквото и да е. Същият играч тъй наречен Главен Прокурор на РБ прикри мойто предумишлено убийство извършено на територията на САЩ и изтъргува моят случай на предумишлено убийство за сметка на други престъпления извършени на територията на САЩ виж блог " blagoalex.blog " Главния Прокурор Сотир Цацаров е замесен в брутално прикриване на ядрен тероризъм извършен на територията на САЩ от Руско украински ционистки ядрени организации условно наречени "КГБ" в резултат на което бяха убити стотици граждани на САЩ. Така че в България Българската Прокуратура и нейните структури е една терористична , престъпна организация доказана в делото срещу нея което се намира на този етап в Софийски Апелативен Съд. Цялата тази организирана престъпна организация заедно със съдии, извършват нечувани до сега в която е да е цивилизована държава престъпления и актове на тероризъм. Заместника на ГП, тъй нареченият прокурор Иван Гешев ( Кешев) е свързан с агенти на ДС , КГБ и изпълнява техните поръчки и затова в България , всички т.н. олигархи включително и Бойко Борисов все още са на свобода. Прокурора Иван Гешев много близък съратник на играча Сотир Цацаров тренсформира измама извършена от агенти на 6 отдел с продажба на нелигитимни акции на фирма РОМБ с цел кражба на 301 462 лева в наказателно дело за неплащане на данъци и по този начин спаси двама изявени измамници Валентин Александров Савов - доцент от Билогическият Факултет на СУ , който заедно с един друг измамник Панагюреца Цоцорков откраднаха по екологични проекти милиарди левове и отмъкна милиони, които чрез двойно префактуриране през фирми в офшорни зони преминаха в дълбоките джобове на организираните престъпници , които Прокурора Иван Гешев прикрива и защитава с "фони балони" обвинения за неплащане на данъци. В резултат на тази престъпна дейност на Прокурора Иван Гешев престъпниците не само че не платиха данъци на Министерство на Финансите с пари получени в резултат на престъпна дейност но и останаха на свобода. Всички тези обвинения са внесени в съда , представени в инспектората към ВАС и чакат откриването на Европейската Прокуратура. Така че когато фактите говорят и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ господин Сотир Цацаров а вие се опитвате да ни обеждавате , че българското общество ще ВИ вярва ли?
Разбира се не.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735890
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031