Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2019 22:08 - ИЗВИНЕНИЕ ЛИ?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2594 Коментари: 15 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 БОРИСОВ БИЛ ЯДОСАН, ЧЕ ТУРЦИЯ НЕ СЕ Е ИЗВИНИЛА

В деня на театъра криминално проявеното лице Борисов изигра един етюд на ниво селско читалище в смесен район.
Той бил разговарял цели 5 часа с вицепрезидента на Турция и "отстоявал" тезата Турция да се извини.
Това може да го говори на съселяните си когато се сапунисват в минералната баня, която, обаче, все още не работи.
Първо, Борисов не се е карал и настоявал за извинение, а се е молел, защото пред по-силните той е клекнал с вазелин в ръка.
Второ, когато човек иска извинение той не се среща цели пет часа. И пет минути са достатъчни.
Трето, той прекрасно знае, че е много скорошен пътник и знае, че и турското правителство знае това. Затова няма да се хаби за един келеш.
Извинение няма да има!
А Каракачанката му нека да ходи пред турското посолство и да тресе дембелските си тлъстини, белким някой манафин го сайдиса.



Гласувай:
5



1. missana - А ти, докато Борисов
30.03.2019 22:29
е клекнал с вазелин, си клечал пред К. Хининова, а зад теб са подготвяли дозата ти вазелин. Ха сега разиграй още една псевдогладна стачка. Ще ми се да беше хвърлил някой друг килограм. И не се плаши, че мозъкът ти ще отслабне. Това е невъзможно. Сещаш ли се защо?
цитирай
2. bosia - до горното гербовниче
31.03.2019 00:21
Ако си толкова сербез си прати истинското име и адреса, а тогава ще видим кой е прав. Що се отнася до селската пръдла хиНинова, иди и я питай за мен.
Но най-важното е да не се срамуваш от името си. Дори и да е Дрисла, Пръдла или Проститутка. Името ти е дадено веднъж и ако искаш да го смениш трябва да предприемеш съответните законови начинания.
За моя мозък и килограми не се безпокой. Твойто безпокойство изобщо не ме интересува.
Ако ти стиска ела до къщи, за да ти покажа колко големи международни награди имам за поезия, култура, правозащита и журналистика имам полчени.
Донеси и твоите да ги видя.
цитирай
3. missana - И ко прайм сега. http://missana.blog.bg/lichni-dnevnici/2019/03/19/konkvistadorite-s-chernite-kufarcheta.1649944
31.03.2019 11:52
Ботев грокият без нито една международна награда за поезия, пък не мойш го извади от читанките. Нашето другарче пък с множество международни награди за поезия и кво ли не още, ама не фигурира в читанките. И ако това не е несправедливост. Тя една акула изяла един по-тлъст медалджия и после драйфала горката три деня и три нощи медалите му и международните му награди. Ама таквиз времена дойдоха. Споко! И аз имам много международни отличия, ама не ги развявам пред очите на хората. Сега си изпрати координатите на Хининова, че я наричаш "Пръдла", "Дрисла", etc. Ама тя няма да тръгне под съд да те дава, защото не мой ти взе повече от 1000 лева, а за адвокати ще се изръси петорно. Прекарал съм по съдебни зали 20 години от живота си и разбрах едно - бг-правосъдието е чиста загуба на време, а най-вече на средства.

П.П. И не съм гербовниче. Просто не виждам алтернативата. Да пуснем комунистите пак на първа писта ли? Прочети ми материала /най-горе е линкът/ и ще разбереш защо не смятам, че това трябва да се случва. Къде отиде СДС-то? Великият Костов, що стори, че я докарахме дотук. Просто изборът в момента е - по-малката злина.
цитирай
4. bosia - Мисанке
31.03.2019 12:27
Като ти чета глупостите,включително и това, което наричаш стихове ми става ясно защо носиш женско име.
За Ботев и читанките си е твоя работа. Но как ще ми обясниш, че в тези читанки ги няма почти всичките "които бяха основен пълнеж доскоро?
Аз лично харесвам стиховете на Яворов и Атанас Далчев.
Дали си ги чел?
цитирай
5. missana - Глупчо, http://macedonia.kroraina.com/dibo/jvd/jvd_10_1.htm
31.03.2019 14:16
Добре е, че четеш глупостите ми, защото от тях може само да поумнееш. Сам разбираш, че при теб поумняването е по-лесно, отколкото при всеки друг - по чисто технически причини. Името ми не е женско, а Мисана е фамилното име на рода ми, който е от Италия - по линия на прадядо ми Винченцо Мисана /от град Удине/, който е взел участие и е награден с орден за храброст в сръбско-българскат война /виж на линка най-горе/, но при твоята вопиюща неграмотност такива мъжки фамилии ти звучат по женски. Освен това аз произхождам от родове, за които ти само можеш да мечтаеш. Дядо ми по майчина линия, на когото съм кръстен, е генерал-майор Младен Алексиев Филипов - кавалерийски генерал на негово Величество Борис III, командвал цяла армия и награждаван с ордени за храброст. За него са отделени достатъчно много редове в мемоарната книга на Александър Цанков "България в бурно време" /изд.Прозорец, 1998г./ Неговият баща пък - юристът Алексей Филипов е бил депутат и много близък приятел с Алеко Константинов и кореспонденцията му с Алеко и Найчо Цанов е в един от томовете за Алеко Константинов. Другият ми прадядо - Константин Илиев е виден сливенски адвокат, водил дела в Цариград и също депутат - от Народната партия. А ти от кое село си босоного момченце и какво ти е родословното дърво?

П.П. За поезията бъди сигурен, че знам много повече от теб - както за световната, така и за българската, защото от половин век се занимавам с поезия, при това не като лаик, какъвто си ти. А може би и затова си си лепнал сам прозвището Босия, за да се знае, че си босичък и в областта на поезията!
цитирай
6. bosia - до спагетинчо
31.03.2019 15:29
Който се кичи с дедитеси, показва, че той лично няма с какво да се гордее.
Да направим едно поетично четене, та да видим колко души ще подкрепят теб и колко мен.
Ако бяха те цитирали в Читанката щях да зная за поетичните ти напъни, но това, което прочетох от блога ти не става и за пръдня.
цитирай
7. missana - Живей си с илюзиите, че си направил нещо в този живот, Глупчо.
31.03.2019 15:58
Моите неща са цитирани в цял свят и най-малкото от което се нуждая е личното признание на босоногото овчарче. Фигурирам в престижни монографии, от които хал-хабер си нямаш. А за поезията е ясно едно - че си вън от Зоната на поезията!!. Босия!!! Звучи наистина точно дефиниращо те. Но да сложим и едно малко тиренце, за доуточняване на съдържанието: Босия-Тъп!
цитирай
8. bosia - тези пусти спагети
31.03.2019 16:19
Съсипали са те окончателно, макаронаджийче.
!
Знаеш ли защо съществува италианската армия?
За да има кого да побеждава австрийската!
цитирай
9. morskipesni - Боси, този гадняр с когото си губите времето вмирисва всичко наоколо си.
31.03.2019 16:26
Той не е макаронаджия, а кенефен дегустатор, това плюска, това диша, за това "пише".
цитирай
10. missana - Разгеле!
31.03.2019 17:08
bosia написа:
тези пусти спагети Съсипали са те окончателно, макаронаджийче.
!
Знаеш ли защо съществува италианската армия?
За да има кого да побеждава австрийската!


Най-после първи наченки на интелект. Това беше по-добре. Но кажи на малоумника "морски песни" да не се меси в чужди разговори, щото е доста невъзпитано /например/. Освен това неговата тъпотия е злакачествена и вродена. Предполагам, че е една от най-големите жертви на провалил се генетичен експеримент. И за чалга не става тъпичкото, камо ли за морски песни. Егаси гаврата и с морето, и с песните.
цитирай
11. bosia - до горното жабарче
31.03.2019 18:53
Имаш си блог. Пиши си в него каквото си искаш, но недей да кацаш в моя блог и да ме учиш на кого какво да кажа.
Просто ще те трия, за да не си губя времето с теб.
Чао stronza!
Аdio!
цитирай
12. missana - Трий, но досието си няма как да изтриеш,
31.03.2019 22:11
Глупчо! И вземи направи пак "гладна" стачка. У нас има много балъци. Може и да ти се вържат.
цитирай
13. bosia - до жабарчето
01.04.2019 08:37
Познавам и читави италианци, но ти си точно обратното. Хайде да ми извадиш досието, а!
Ако не го направиш, ще се наложи да поработиш малко, защото ще ми дължиш доста пари.
Що се отнася до гладната ми стачка, тя е документирана.
цитирай
14. missana - Добре си направил, че си документирал това епохално гладуване, Коле!
01.04.2019 15:28
Трябваше също да документираш и числото на килограмите си преди и след гладуването, но май си пропуснал да сториш това. Щото разликата щеше да е отрицателно число. Пък нека после някои се питат как хората са стигнали до отрицателните числа. Отговарям им веднага - чрез гладуване на боси колета!
цитирай
15. bosia - жабарче
01.04.2019 18:57
Вместо да драскаш идиотщини в блога ми започвай да работиш яко за пари, защото ще ти трябват. Ти си стабилен дарител и ще се възползвам от това. Що се отнася до килограмите ми е документирано където трябва, че при обявяването и съм тежал 82, 6 кг, а в края съм 44 кг. Това го има и като снимки. Можеш да ги видиш, но по-важно е да работиш яко, защото ми трябват пари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736991
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031