Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2019 13:00 - ЛАКОМ ГЪЗ-КРЪВ СЕРЕ!
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1648 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 АКО НЕ ГИ ИЗБЕСИМ-ТЕ ЩЕ НИ ИЗГОНЯТ!

Гонитбата на несъгласните и протестиращите не е новост за нас. Ако не се откажат и приемат правилата и каноните на управляващите-смърт!
Не ви ли звучи много познато?
Разбира се, че се е случвало!
Първо у нас това става с богомилите. Те не приемат мръснишката идея на император Константин през 337 г. и не приемат вярата им да бъде управлявана от държавата.Това подписва и присъдата им. Или приемат политическата доктрина на императора, представена като уж "Източно православие", или на кладата!
Тогава милиони български поданици бягат на запад, стигайки чак до Южна Ииспания. Тези, които са в западните области на българското царство /днес Босна и Херцеговина/ приемат по-късно исляма, защото не желаят вярата им да се управлява от държава. Другите, които отиват още по-на запад /наречени албигойци и катари/ оцеляват в някаква степен.
Какво стана след 9-ти септември 1944 г.?
Същото!
Тези, които успяха да избягат на запад оцеляха в по-голямата си част. Останалите бяха физически унищожени и имотно разорени.
Какво става сега?
След като близо 3 милиона българи бяха изгонени от България, сега се правят опити да бъдат изхвърлени още. 
Защо протестираха медицинските сестри?
Ами лъжите и измамите към тях нямат край. На всичко отгоре тези от тях, които се борят за правата си и протестират, сега ще бъдат разкарани по всякакъв начин. Така генетично отново ще останат онези български граждани, които приемат че Великден може да направи само Месията. А като такъв те ще приемат всеки, който е на власт.
Такава бездушна и робска маса се управлява, краде, принуждава и наказва лесно. Независимо как се казва рецидивистът, който заедно с другите рецидивисти е на власт.
Сега разбирате ли действията на световните престъпници Ленин и Сталин?
Има човек-има проблем!
Нашите криминални престъпници до един слагат портрета на Апостола зад гърба си в кабинетите. Но ако беше живял сега, същите тези лайнари щяха да су му видяли сметката и щяха да го обесят с главата надолу!.
Не си правете илюзии и не вярвайте на сегашните политици!
Те са до един за бесилката!




Гласувай:
6



1. krumbelosvet - От си траеш за десния терор?
03.03.2019 06:34
Десният терор ВИНАГИ е предхождал и предизвиквал левия.
Къв си такъв борец за истина?
КОЙ , кой, К О Й само 7 години след Освобождението направи ПЪРВИТЕ политически побоища и убийства в Нова България? Кой? Един като тебе. Бесен и кьорав русофоб. На него дължим и Фердинанд, и двете национални катастрофи. Стамболов му е името. До днес му се кланяте, души осакатени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11738941
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031