Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2019 15:23 - АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ Е ГЕНЕРАТОР НА ПРЕСТЪПНОСТ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2511 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.02.2019 16:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЦАЦАРОВ РАЗМАЗА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ"

А ето дословно и думите му:

 „Но ДАБЧ - в този си вид и така конструирана, генерира корупция. Тоест, това, което се е случило сега, ще се повтори при всички случаи. Дали ще се премахне или модифицира, това ще решат политиците. Дали тази агенция някому трябва чисто политически – пак ще решат те. Моето мнение е, че тази агенция в този вид е подобна на една друга агенция – „Автомобилна администрация“, която нереформирана през 6 месеца създава едни и същи проблеми."

Коментарът е излишен, но аз ще прибавя нещо важно.
Трима висши и средни ръководни служители от Агенцията са ме дали на съд за обида и клевета.
Това са:
Зам. Министър Ангел Попов, познат като Геле Линейката- подсъдим за рекетьорство.
Дамян Войновски зам. директор на "Автомобилна администрация". Дългогодишен гл. секретар и председател на Дисциплиналната комисия към Агенцията. Като Председател на комисия за конкурс за директор на дирекция ППС и водачи беше на конкурс за директор на дирекция в Агенцията. Тази дирекция зе занимава изключително с изпитите за водачи на МПС. По времето на Московски, когато е гл. секретар на Агенцията той избира за директор Петър Димитров-напълно неподходящ за тази работа. На всичко отгоре жена му е секретарка на Московски. Същият този Войновски се бореше със зъби и нокти да не уволняват дисциплинарно всички арестувани и обвинени служители на Агенцията, а след време тихомълком ги възстановяваше на работа. В същото време честните служители като Иво Кръстев и Кънчо Димитров са отстранявани дисциплинарно от работа. Иво Кръстев е уволняван четири пъти защото разкрива схемите на корупция с продаване на шофьорски книжки на неграмотни и неподходящи български и чужди граждани. Над него е имало опит за "Другарски съд" със физически заплахи от престъпната група. Кънчо Димитров и в момента е уволнен дисциплинарно, но, убеден съм, че ще бъде възстановен от Административния съд.
Ивайло Манолов, директор на ДАИ-София-преди дни беше помоленен да подаде оставка, за да не бъде дисциплинарно уволнен и даден на прокуратурата. Така стана бушон, на когото ще се опитат да лепнат всички корупционни практики и по този ночин до се спасят от арест неговите началници.
Както виждате, дори Цацаров се примири с истината и назова Агенцията като класически пример на тежка корупция. Тук бих искал да кажа, че Временната парламентарна комисия, която беше създадена по мое настояване вече ТРИ МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА не е написала и представила доклад за тежката корупция в агенцията и се опитва по този начин да спаси от съд ОПГ-Автомобилна администрация.
Прочее, цялото ръководство и на МТИТС е част от тази корупционна мрежано за това след дни.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733841
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031